Clarion ARX 9170R чист дек
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: M
Clarion ARX 9170R чист дек
Здравейте,
Купих си колата от една автокъща и забелязах, че касетофона не работи. По-скоро пуска се, но не възпроизвежда звук.
Оказа се, че този касетофон е чист дек - без стъпало. Разгледах из интернет и се оказа, че машинката изкарва доста добър звук и сега се чудя какво да го правя.
Ето и някои от екстрите му:
• Motorized fold-down face
• Full function Cassette Deck - Including blank skip & Auto head clean
• Spectrum display - 10 Types to choose from
• Screen savers - including a pig race
• Dolby B & C
• RDS Eon
• Switchable Backlight Colors (green and amber)
• Remote control
• Gold-Plated RCA Line Level Output x 3 (Front + Rear + Subwoofer)
• Controls CD CHANGER & TV TUNER
• Fantastic Tuner 3 x Fm and 1 x Am
• Triggered Audio Mute For Cellular Telephone
Струва ли се да се използва. Като алтернатива бих се насочил към оригинално касетофонче на БМВ с чейндър контрол. Което да му вържа емулатор с мп3 плеър. Отделно имам едно Пайнерче чисто-ново неотваряно, 2-ра серия от миналата година, но просто не ми се слага, тъй като само трябва да търся място на панела. Клариончето е касетка като се махне панела и едва ли ще е много интересно за всякакви наркомани, както и оригиналната касетка на БМВ.
Какво ще кажете?
Евентуално какво стъпало ще ми трябва за Клариончето?
Купих си колата от една автокъща и забелязах, че касетофона не работи. По-скоро пуска се, но не възпроизвежда звук.
Оказа се, че този касетофон е чист дек - без стъпало. Разгледах из интернет и се оказа, че машинката изкарва доста добър звук и сега се чудя какво да го правя.
Ето и някои от екстрите му:
• Motorized fold-down face
• Full function Cassette Deck - Including blank skip & Auto head clean
• Spectrum display - 10 Types to choose from
• Screen savers - including a pig race
• Dolby B & C
• RDS Eon
• Switchable Backlight Colors (green and amber)
• Remote control
• Gold-Plated RCA Line Level Output x 3 (Front + Rear + Subwoofer)
• Controls CD CHANGER & TV TUNER
• Fantastic Tuner 3 x Fm and 1 x Am
• Triggered Audio Mute For Cellular Telephone
Струва ли се да се използва. Като алтернатива бих се насочил към оригинално касетофонче на БМВ с чейндър контрол. Което да му вържа емулатор с мп3 плеър. Отделно имам едно Пайнерче чисто-ново неотваряно, 2-ра серия от миналата година, но просто не ми се слага, тъй като само трябва да търся място на панела. Клариончето е касетка като се махне панела и едва ли ще е много интересно за всякакви наркомани, както и оригиналната касетка на БМВ.
Какво ще кажете?
Евентуално какво стъпало ще ми трябва за Клариончето?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
DriveCalc.com/bg
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Re: Clarion ARX 9170R чист дек
Колега, провери в багажникак какви кабели има. Доста ме съмнява някой да сложи този кларион само за визия, не че в БГ е невъзможно, но си мисля, че е по-вероятно, нашите автотърговци да са свалили усилватела и чейнджъра. Ако е така, то кабелите са ти прокарани. После се върни в автокъщата, от която си купил колата и се огледай внимателно какви плеари, чейнджъри и усилватели продавт, но предва рително провери, кои CD и MD чейнджъри са съвместими с твоята машина.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: M
Re: Clarion ARX 9170R чист дек
stony1 написа:Колега, провери в багажникак какви кабели има. Доста ме съмнява някой да сложи този кларион само за визия, не че в БГ е невъзможно, но си мисля, че е по-вероятно, нашите автотърговци да са свалили усилватела и чейнджъра. Ако е така, то кабелите са ти прокарани. После се върни в автокъщата, от която си купил колата и се огледай внимателно какви плеари, чейнджъри и усилватели продавт, но предва рително провери, кои CD и MD чейнджъри са съвместими с твоята машина.
Да колега, определено си личи, че са свалили чейнджъра и вероятно и усилвателя...
DriveCalc.com/bg
3 мнения
• Страница 1 от 1