Струва ли си да слагам тия говорители?
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Струва ли си да слагам тия говорители?
Е36 седан е колата.Оригиналните говорители към ЦД-то Усиловател: Thunder TCA4 към което има един 15 инчов Eminence отпред на говорителя пише Boss /не е китайско менте оригинален е на доста годинки но държи яко/ .Изпаднаха ми 2 трилентови говорителя от марка Magnat Traveller 320m gold edition
Es ist ein 3-Wege System
Musikleistung RMS / Max.: 90 / 180 Watt
Frequenzbereich: 30 - 24.000 Hz
Impedanz: 4 Ohm
Empfindlichkeit: 91 dB
DIN-Maß: 200 mm
Außendurchmesser: 210 mm
Einbaudurchmesser: 200 mm
Einbautiefe: 80 mm това е като информация което намерих.
Отзаде ламарината под кората е рязана между говорителите оригиланите и гредата по 1 дупка 20х20 от двете страни на гредата.Интересувам се някой има ли преки впечатления точно от тоя модел говорители като звучение и дали си струва да режа кората и да ги слагам.От пред иначе съм с оригиналните говорители, за който ще събирам средства да ги подменя.Струва ли си да започвам с тия Магнати или да ги давам на някой фриенд да им се радва а аз да се насоча към нещо друго?Не търся нещо кой знае какво, но искам поне малко качество, че оригиналните нокийки издадоха багажа и сега от заде имам само бас

Es ist ein 3-Wege System
Musikleistung RMS / Max.: 90 / 180 Watt
Frequenzbereich: 30 - 24.000 Hz
Impedanz: 4 Ohm
Empfindlichkeit: 91 dB
DIN-Maß: 200 mm
Außendurchmesser: 210 mm
Einbaudurchmesser: 200 mm
Einbautiefe: 80 mm това е като информация което намерих.
Отзаде ламарината под кората е рязана между говорителите оригиланите и гредата по 1 дупка 20х20 от двете страни на гредата.Интересувам се някой има ли преки впечатления точно от тоя модел говорители като звучение и дали си струва да режа кората и да ги слагам.От пред иначе съм с оригиналните говорители, за който ще събирам средства да ги подменя.Струва ли си да започвам с тия Магнати или да ги давам на някой фриенд да им се радва а аз да се насоча към нещо друго?Не търся нещо кой знае какво, но искам поне малко качество, че оригиналните нокийки издадоха багажа и сега от заде имам само бас

Последна промяна shengi на 08 Фев 2010, 19:32, променена общо 1 път

- shengi
- ентусиаст
-
Re: Струва ли си да слагам тия говорители?
28 преглеждания нито един отговор? ... какво да правя струва ли си да си хабя нервите с тия 2 говорителя или да ги засилвам някаде?Изглеждат големички някой няма ли опит с такива ? 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Или ги монтирай както си трябва отгоре на кората или ги изхвърляй.Друг вариант няма.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
shengi написа:28 преглеждания нито един отговор? ... какво да правя струва ли си да си хабя нервите с тия 2 говорителя или да ги засилвам някаде?Изглеждат големички някой няма ли опит с такива ?
Дай тия дни да им хвърля едно око

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- shengi
- ентусиаст
-
Ще видим тия дни какво ще стане може уйкенда да звънна за по едно кафе ако имам време, че имам да слагам едни глупости по колата 

5 мнения
• Страница 1 от 1