Panasonic CQ-RX300N usb-то прекъсва(забива)

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Panasonic CQ-RX300N usb-то прекъсва(забива)

Мнение от Пилев » 24 Фев 2009, 0:58

Здравеите колеги, търсих ама не можах да намеря почти нищо. Единственото което намерих беше някаква програмка за форматиране на флашки на панасоник.
Та като си пусна музика от усб-то се случва както си върви песента и просто спира и дотам. Ако натисна следваща песен пуска следващата песен или съответно предишната . Ако извадя и мушна флашката продължава от там от където е спряла песента.
Пробвах с няколко флашки, същата работа.
В гаранция е та някой знае ли нещо по въпроса, да го носа ли на ремонт или има някаква програма да се записват песните ли и аз не знам. Когато свири със ЦД никакви ядове.
Като си форматирах флашката с тази програма дето намерих като чели спря за известно време(няма и два три дни) , но пак продължава да забива.
Нещо не ми се носи много на ремонт щото нито мога да го махна, нито ми се чака тези от техномаркет, че като знам колко бавят гаранционните продукти :( . :help:

cd-то

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d LCI

Мнение от Evgeni » 27 Фев 2009, 11:33

Колега имам го същия Panasonic и същия проблем сменях флашки конвертирах mp3-ки и не става и не става прекъсва по някой път по често някой път по рядко и аз се чудя вече какво да го правя а и нямам гаранция защото си го слагах сам а не в сервиз.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 20 Апр 2009, 14:29

Малко със закъснение, но нека все пак има информация. Преди да се врътне и да се загаси колата сд-то се слага на радио и се гаси от копчето. После като се пусне се слага на усб-то и си свири без проблем. После пак радио-> и се гаси сд-то, преди да се завърти ключа за да не загасне сд-то само.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d LCI

Мнение от Evgeni » 30 Апр 2009, 10:49

Ще го пробвам и този вариянт дано да няма проблеми.Благодаря че го сподели защото се бях отчаял вече.

Потребител
Аватар

Re: Panasonic CQ-RX300N usb-то прекъсва(забива)

Мнение от nuclear » 05 Ное 2009, 10:21

И аз имам същия проблем... явно не съм единствен.
Гадното е, че се случва от време на време. Преди ставаше така в 1/10 от случаите и то само в началото (първите 1-2 минути, след като го включа). Напоследък пък зачести и се появява през цялото време. Плейвам от USB харддиск, но помня че преди с няколко вида флашки пак имах подобен проблем. Това с превключването на радио звучи добре и ще го пробвам тия дни.

Потребител
Аватар

Re: Panasonic CQ-RX300N usb-то прекъсва(забива)

Мнение от nuclear » 15 Дек 2009, 20:11

След прилагането на тази гимнастика, вече нямам проблеми с възпроизвеждането от USB. Вече един месец всичко е както трябва.

Назад към Car аудио и видео