Авто CD Clarion DXZ 389R-USB
Модератор: Icco
6 мнения
• Страница 1 от 1
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Авто CD Clarion DXZ 389R-USB
Здравейте! Откраднаха ми панела на въпросното ЦД. Имам го от около 1 месец. Ако на някого му е останал само панела и го продава или желае моя плеър... ?!
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
тоя модел кларион отдавна съм си го харесъл и понеже ти си го ползвал да те питам осветлението му 1:1 ли е с това на таблото и вади ли добър звук.
А относно това че са ти го откраднали мисля че се продават само панели
А относно това че са ти го откраднали мисля че се продават само панели
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
Да, цветът е абсолютно същия като останалата част от осветлението, или поне за е46. Само шрифта на буквите и цифрите е малко по-издължен и точките не са толкова дебели, както е на дисплея за климатроника примерно. Звукът е доста приличен. Има някаква настройка за баса (X-BASS или нещо такова беше) плюс още една камара корекции. Ако искаш мога да ти пратя UserManual-а. Не ми харесва, че няма директен избор на папките от бутоните от 1 до 6, ако са именовани "01 нещо-си", "02 нещо-си" и т.н., както е при JVC. Няма и бутон за прескачане на +/- 10 песни. Но пък за сметка на това се връзва доста прилично с интериора
За панела, питах днес в Импас56 (те са вносители на Кларион за България). Обещаха да ми дадат инфо колко ще ми струва доставката на панела и кога ще го доставят. Води се поръчка на резервна част, но се надявам да е по-малко от цената на нов плеър. Ти къде си виждал да се продават само панели?

За панела, питах днес в Импас56 (те са вносители на Кларион за България). Обещаха да ми дадат инфо колко ще ми струва доставката на панела и кога ще го доставят. Води се поръчка на резервна част, но се надявам да е по-малко от цената на нов плеър. Ти къде си виждал да се продават само панели?
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
Ми аз не съм виждал къде се продава но свяко ми е полицай и му беше паднало едно cd jvc крадено и си спомням че то нямаше панел и той си купи точно както казваш ти като резервна част и мисля че беше доста по евтино от целия комплект, мисля че в случая на теб няма да ти излезе по скъпо от 60-70лв
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
Да, получи се далаверата! Няма такъв кеф като да си пуснеш ЦД-то в колатаluizov написа:Ми аз не съм виждал къде се продава но свяко ми е полицай и му беше паднало едно cd jvc крадено и си спомням че то нямаше панел и той си купи точно както казваш ти като резервна част и мисля че беше доста по евтино от целия комплект, мисля че в случая на теб няма да ти излезе по скъпо от 60-70лв

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
И аз си го купих същия Clarion, изумен съм от качеството на звука с оригиналните 13см колонки.
Свързал съм кабелчето за подсветката, но като запаля фаровете си свети само дисплея. Подсветката да не се изключва от менютата?
Свързал съм кабелчето за подсветката, но като запаля фаровете си свети само дисплея. Подсветката да не се изключва от менютата?

6 мнения
• Страница 1 от 1