бас в е36
Модератор: Icco
12 мнения
• Страница 1 от 1
бас в е36
имам фабричен бас JBL с усилвател ама като го качих в е36-цата нещо не звучи:(
преди беше в хечбек и къртеше мивки ама тук явно багажника е много изолиран:(
някякви идеи?
някякви идеи?
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: бас в е36
acho написа:имам фабричен бас JBL с усилвател ама като го качих в е36-цата нещо не звучи:(
някякви идеи?
монтираш го на кората ето ти на моита има две 15-ки Пайнерки http://bmwpower-bg.net/forums/download.php?id=633
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
ludiagsm написа:acho написа:имам фабричен бас JBL с усилвател ама като го качих в е36-цата нещо не звучи:(
някякви идеи?
монтираш го на кората ето ти на моита има две 15-ки Пайнерки http://bmwpower-bg.net/forums/download.php?id=633
ихааа много яко, сигурно са бая кинти тези говорители!
колко ти излезе да ти направят кората?
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
само някой да не се нахули с jbl "made in china" че за никакъв чеп не стават.да не говорим че конструкцията им е като на говорител от 50-те години ами и им прекъсват мустаците и не свирят като хората.става въпрос за 15" модел.а паинерките (точно този модел)излязоха желязни .слагах 12" в смешно малка 25л кутия в тойотата на един приятел -направо си е дискотека на колела

acho написа:имам фабричен бас JBL с усилвател ама като го качих в е36-цата нещо не звучи:(
някякви идеи?
Ако можеш да я продадеш тази - има доста добри варианти! Иначе с нея - пробвай да я насочиш към купето и да отвориш подлакатника на задната седалка (или да избиеш подготовката на ламарината за подлакатника)

dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Hristo написа:ludiagsm написа:acho написа:имам фабричен бас JBL с усилвател ама като го качих в е36-цата нещо не звучи:(
някякви идеи?
ихааа много яко, сигурно са бая кинти тези говорители!
колко ти излезе да ти направят кората?
60лв кората 180 лв на бас
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
а oще един въпрос, под кората няма ли една желязна конструкция, през багажника я виждам и изглежда да е под кората точно!
тя маха ли се или какво, не пречи ли на магнитите да влязат?
мерси!
тя маха ли се или какво, не пречи ли на магнитите да влязат?
мерси!
Re: Toyaga
sa6peto написа:Tova s izbushvaneto ne me kefi mnogo , no na men v toyaga mi obiasniha che BMW e mnogo dobre obezshumeno, no te kato mnogo veliki mogeli da mi prodadat usilvate i tuba deto vsichko shtialo da e OK , btw prodadoha mi edni kolonki elipsi i sa zakacheni zapravo na CD to , ama mnogo iako duniat , za ostanaloto reshenie mi iskat 1000 lv. kvo mislite , no davat garancia che shte sviri mnogo iako
За тези пари ще ти срутя колата от музика! Давам ти гаранция, че няма да можеш да си чуеш мисълта! Ако искаш на ЛС ще ти пусна няколко оферти! То и те ще ти го направят, но ще лапнат едно 300лв. минимум за тях (не за работа и т.н. а чиста печалба - айде 200лв. да е, но не по-малко), а аз и тези пари ще използвам за компоненти по колата! Ако искаш казвай!
dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

12 мнения
• Страница 1 от 1