Малко ПОМОЩ!

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Малко ПОМОЩ!

Мнение от biem_w » 02 Мар 2009, 14:50

колеги извинявам се за глупавия ?-с. Имам две колкони BLAUPUKT но незнам колко вата си и ома... отзад непише никаде.. пише само MADE IN W.GERMANY и марката.. ТАааа ?-са ми е Възможно ли е като ги свържа кам CD-то и данеможе да ги захрани и затова данезвучат добре.. или как мога да разбера дали са среди ниски високи центар... незнам откаде са сваляни ..

ето снимки:
http://picbg.net/img.php?file=43401a4508a08bce.jpg
http://picbg.net/img.php?file=bc492e9b267f8b89.jpg
http://picbg.net/img.php?file=865508b874a164b6.jpg
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 02 Мар 2009, 18:06

здр.колега,мисля че са НЧ ,обаче на 100 % със CD само нема как да свирнат добре.повечето плеъри са с номинална мощност около 20-25 W.И когато се усилят до край започва едно изкривяване на звука..най- добре ползвай усилвател за тия тупани това каква мощност имат-немога да ти кажа.най-вероятно това което пише отзад е каталожен номер,по който може да се проверят характеристиките-мощност(пик и номинал),честотен диапазон,импеданс и други..съпротивлението им можеш просто да го измериш с уред.а що се отнася до мощността,ако имаш познат който разполага с усилвател ,закачи говорителя на него през един НЧ филтър и усилвай докато все оше ти харесва звука който издава,и не изкривява.после виж при каква подадена мощност свири най добре,и това можеш да го ползваш като отправна точка при избора на усилвател за тях.естествено най -добре ако можеш да намериш по каталог характеристиките де,но каде незнам...
това е моето мнение,като не претендирам да е най-добро решение на проблема ,който имаш.
ако някой друг колега може да помогне повече- нека се включи.

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 02 Мар 2009, 19:41

:uups: благодаря колега това кадето ми обясни ще свърши работа .... много благодаря... 4 по 45 вата ми е CD-то но явно са по мощни

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 02 Мар 2009, 19:44

biem_w написа::uups: благодаря колега това кадето ми обясни ще свърши работа .... много благодаря... 4 по 45 вата ми е CD-то но явно са по мощни

това 4х45 е максикална мощност която може да достигне в даден момент за много малко време.Според зависи нормалната е около 20-22,5 според зависи от марката.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 02 Мар 2009, 19:52

мм ясно :winky: утре ще ги вържа да ги чуя... надявам се да не ме разочароват :mhihi: все пак не са и много малки

Назад към Car аудио и видео