Размери на говорители ?
Модератор: Icco
13 мнения
• Страница 1 от 1
- cHaKRa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: M
Размери на говорители ?
Може ли някой да ми обясни какви са размерите на говорителите в BMW 318is Предни високи,Предни Мидбаси, Задни изобщо има ли оригинално отвори за говорители под задната кора. 

Клякам с 200 стаам с 300 

- cHaKRa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: M
- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
nikolai_v написа:Задните на кората трябва да са по 10см, а тези които са отпред по 13см(тези в краката).
Задните са 11.5см
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
да 11,5 см.но незнам на тези с hi fi системата колко са.а колега я сподели задните стават ли 13 см с не мн ого занимавка за напасване?
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
AGT написа:nikolai_v написа:Задните на кората трябва да са по 10см, а тези които са отпред по 13см(тези в краката).
Задните са 11.5см
Бате ако не ти е проблем напиши една тема за говорителите във БМВ че в момомента съм зле със свободното време че само за това питат хората
Аз като я видя ще я направя важна и ще я заключа да не я осерат;)
Icco написа:AGT написа:nikolai_v написа:Задните на кората трябва да са по 10см, а тези които са отпред по 13см(тези в краката).
Задните са 11.5см
Бате ако не ти е проблем напиши една тема за говорителите във БМВ че в момомента съм зле със свободното време че само за това питат хората
батка да напиша аз че съм дипломиран по темата и цифрите поне ще са вярни като идвам до варна ще те черпя за рекламата
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
lubopitko написа:Icco написа:AGT написа:nikolai_v написа:Задните на кората трябва да са по 10см, а тези които са отпред по 13см(тези в краката).
Задните са 11.5см
батка да напиша аз че съм дипломиран по темата и цифрите поне ще са вярни като идвам до варна ще те черпя за рекламата
Ами а пиши де. Щом има интерес, давай, че и без друго щях да питам за размера на задните в Е 34.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
lubopitko написа:батка да напиша аз че съм дипломиран по темата и цифрите поне ще са вярни като идвам до варна ще те черпя за рекламата
Давай смело

Съвет от КАТ !
ktv написа:lubopitko написа:Icco написа:AGT написа:nikolai_v написа:Задните на кората трябва да са по 10см, а тези които са отпред по 13см(тези в краката).
Задните са 11.5см
Ами а пиши де. Щом има интерес, давай, че и без друго щях да питам за размера на задните в Е 34.
и за кора и за таван 13 санта това е малка площ за тоя голям багажник ако нямаш специфично тяло за баса използваи сила да натикаш по големи сещам се и за едни пооголемени 13-ки на алпайн мисля спс130а да бяха, а ти кви дрешки продаваш и на кое местенце?
13 мнения
• Страница 1 от 1