Дилема за озвучение (субуфер) на Е46
Модератор: Icco
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
Дилема за озвучение (субуфер) на Е46
Здравейте, маниаци
Първо искам да кажа, че колкото и да съм фен да имам хубаво озвучаване в колата, толкова и съм консервативен по отношение рязане и отнемане на ценно пространство в багажника с огромни туби.
Искам да подменя озвучаването в колата. Вчера ходих в Авител и им казах, че искам за 300-400лв. да сменя всички колони на стандартните места (предни и задни 13-ки плюс пищялки на предните конзоли) и те казаха, че могат да сложат качествени за тези пари.
Та както винаги проблемен е басът. Нямам идея колко хубав бас могат да вадят 13см колони отзад, но надали е много
Бях се настроил да взема Pioneer TS-WX77A (виж темата по-долу във форума), но от Авител ми казаха, че изобщо не ставала за седан и ми препоръчаха или MacAudio Compact 220 или The Pump на Pioneer:
По принцип предпочитам активен субуфер, защото не ми се занимава с отделни усилватели. Проблемът е, че често пътувам с багаж отзад, а гадните субуфери много място заемат. Може би другият вариант е басов говорител на кората отзад, за което ще трябва рязане и къртене, но пък няма да заема място в багажника. Какво ще препоръчате вие? Има ли вариант за хубав бас в Е46, без да се реже кората и без да се отнема място от багажника? Може би някъде под/около седалките?

Първо искам да кажа, че колкото и да съм фен да имам хубаво озвучаване в колата, толкова и съм консервативен по отношение рязане и отнемане на ценно пространство в багажника с огромни туби.
Искам да подменя озвучаването в колата. Вчера ходих в Авител и им казах, че искам за 300-400лв. да сменя всички колони на стандартните места (предни и задни 13-ки плюс пищялки на предните конзоли) и те казаха, че могат да сложат качествени за тези пари.
Та както винаги проблемен е басът. Нямам идея колко хубав бас могат да вадят 13см колони отзад, но надали е много

По принцип предпочитам активен субуфер, защото не ми се занимава с отделни усилватели. Проблемът е, че често пътувам с багаж отзад, а гадните субуфери много място заемат. Може би другият вариант е басов говорител на кората отзад, за което ще трябва рязане и къртене, но пък няма да заема място в багажника. Какво ще препоръчате вие? Има ли вариант за хубав бас в Е46, без да се реже кората и без да се отнема място от багажника? Може би някъде под/около седалките?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
И агнето цяло и вълкът сит няма такъв филм 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Pingvina
- Потребител
-
- Кара: E36 320 Coupe
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: 6-так-а си е 6-так...
колега това май е за теб -> http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=13674
П.С. - Не съм го чувал как свири така, че не налитай веднага да купуваш а първо го чуй някъде...
П.С. - Не съм го чувал как свири така, че не налитай веднага да купуваш а първо го чуй някъде...

- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Високия клас озвучаване за е90/60 има някакви уфъри под седалките.
Както каза по-горе колегата искаш някак си невъзможното
Ако искаш да не режеш и да можеш да го местиш, когато поискаш, както каза ти активен събуфър и като имаш повече багаш го махаш.
Добре е да имаш скисак, че да има някъв бас в купето, че седаните/купетата са им изолирани багажниците.
Колегата от горния пост, този '"съб" на пайнер интересно къв звук ще вади
Както каза по-горе колегата искаш някак си невъзможното

Ако искаш да не режеш и да можеш да го местиш, когато поискаш, както каза ти активен събуфър и като имаш повече багаш го махаш.
Добре е да имаш скисак, че да има някъв бас в купето, че седаните/купетата са им изолирани багажниците.
Колегата от горния пост, този '"съб" на пайнер интересно къв звук ще вади

- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, точно този съб си бях харесал, обаче в Авител ми казаха, че не ставало изобщо за седани и било най-добре за комбита или макс. хечбек. Засега се разминах без съб, мисля "помпата" на Pioneer да издебна в ибей на старо за по-малко пари и така да мина. Сложих в Авител Hertz-ове говорители навсякъде и свирят много добре засега, дори и бас вадят приличен. Благодаря за предложенията 

- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
ingeniоus, не стават за под седалките, както упоменават в електрон.бг така ли?
А и ценичката не е малка...
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Тая "помпа" е пари на вятъра.Даже няма да я усетиш в купето.Ако ще е в багажника търси нещо от 250W RMS нагоре 

Съвет от КАТ !
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
gotcha написа:ingeniоus, не стават за под седалките, както упоменават в електрон.бг така ли?
Еми казаха, че не става

8 мнения
• Страница 1 от 1