2-Din DVD Player

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

2-Din DVD Player

Мнение от dimitrio » 24 Апр 2008, 20:42

колеги реших да си поръчам ето този плеар :http://yokami.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1302&category_id=19&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
и питането е дали ште ми пасне на таблото или ще се наложи преправки?

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 24 Апр 2008, 22:48

Бате тоя 2дин не те знам де ще го събереш чесно.Представи си едно нормално цд и едно 2пъти по дебело.Това което си измислил става за коли като Мондео и т.н защото могат да се сложи без проблем.При теб ще има рязане и то яко.Ето го твоя варянт http://yokami.com/index.php?page=shop.p ... &Itemid=26 без никакво преправяне :) Ако има нещо свиркай :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: е38 740 , 2хFabia,Шеви Калос-боклук
Мечтае да кара: на МЕТАН

Мнение от snaiperisto » 04 Май 2008, 0:25

RSxRacer написа:Бате тоя 2дин не те знам де ще го събереш чесно.Представи си едно нормално цд и едно 2пъти по дебело.Това което си измислил става за коли като Мондео и т.н защото могат да се сложи без проблем.При теб ще има рязане и то яко.Ето го твоя варянт http://yokami.com/index.php?page=shop.p ... &Itemid=26 без никакво преправяне :) Ако има нещо свиркай :)

А аз как мога да се сдобия с тая "гад" на тая цена ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 02 Юни 2008, 14:47

И още $100 за доставка и той стана еба ти плейъра..
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimitrio » 09 Юли 2008, 21:11

колеги,плеара пристигна сега остава монтирането.Човека от сервиза каза,че доста рязане ще падне,но щом трябва :mhihi: ако някой е слагал такова нещо да драсне няколко реда дали има някакви тънкости,скоро ще пусна снимки

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 20 Окт 2008, 23:44

даваи снимките че имам интерес

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 20 Ное 2008, 12:35

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Това е при мен, доста прилично направена DVD система, марката YAMAKAWA немска , на Монитора и на Плейъра, така си дойде колата с цялата система от немско, Монитора има всякакви опций, TFT е, с дистанционно, зад него има една камара кабели и малък FM трансмитер който предава на FM честота сигнала от ДВД-то за да може да се слуша на тонколонките, DVD плейъра е прилично сложен в жабката ....,

мисля да взема друг DVD плейър, по нов четящ DivX евентуално и да вържа към цялата система и Камера за задно виждане ... :arrow:

ПС: Този монитор пасва абсолютно точно и здраво на таблото на е36, можеби е единствения за който не е нужно да се реже нищо, просто е махнат джоба с часовника и е сложен монитора, доста прилежно.

Назад към Car аудио и видео