Мнение за обява/конкретен автомобил

5-та серия (2010-2016), 5-та серия GT

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: Мнение за обява/конкретен автомобил

Мнение от ivanski_2 » 29 Юни 2025, 15:46

flober написа:Също може да погледнеш и тази, беше моя и също като бялото комби, което споделих по-горе е в топ състояние . И двете нямат удари ,и имат проследима история.

https://mobile.bg/11747491524635726

Да се обзаложим ли за удар 8) :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 29 Юни 2025, 16:25

ivanski_2 написа:
flober написа:Също може да погледнеш и тази, беше моя и също като бялото комби, което споделих по-горе е в топ състояние . И двете нямат удари ,и имат проследима история.

Да !?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 30 Юни 2025, 9:52

flober написа:
ivanski_2 написа:

Да !?

Добре, проверката по ВИН друго казва, айде казвай на по какво ще се обзалагаме :mhihi:
Нали знаеш че застрахователите си имат история, и тази история се пази ......
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от flober » 30 Юни 2025, 10:43

Защо си мислиш ,че като имаш заведена щета , задължително е имало удар? Не е коректно от твоя страна да правиш такива коментари за коли . А относно облога ,мога да почерпя и бе да има такъв!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 30 Юни 2025, 12:09

flober написа:Защо си мислиш ,че като имаш заведена щета , задължително е имало удар? Не е коректно от твоя страна да правиш такива коментари за коли . А относно облога ,мога да почерпя и бе да има такъв!

Да прав си, има заведена щета и си прав че може да е от камъчета или друго, но просто съм проверявал над 40 коли и 39 от тях си бяха с удари и това ме навежда на мисълта ....дори често собствениците не знаят, може и тук да е изключение, но дори да е така си е изключение ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от flober » 30 Юни 2025, 12:16

Няма смисъл да спамим темата, просто предложих на колега две коли , за които съм сигурен, че нямат нищо скрито по тях и са в перфектно състояние! А относно застрахователите много хора(включително и аз ) се възползват от това да завеждат щета и така си подържат колите в отлично визуално състояние , и това не означава , че колата няма здраво място.
Поздрави!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 04 Юли 2025, 18:09

Маверик,

що не погледнеш и някое 535i ми само тези дизели ?
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Юли 2025, 13:34

Имам бензин, искам дизеляк, не съм имал за повече от :mhihi: месец.
Top Gun Maverick написа:Ей тука също искам да са къде е нередното:
https://www.mobile.bg/obiava-1174455227 ... -d-fullmax
Лъха ми на много съмнение. Мислех, че е лесно да намеря някакво Ф10 с мотор, ама то пълно с коптори.

Тука така и не видях къде е нередното на живо, но утре щях да ходя да я гледам. Човекът ми прати клипове как работи колата и се оказва, че е с румънски номера. Снимки и бележка за части в Румъния как са сменени лагери, помпа, вериги, което още повече засили съмненията ми защото тая кола щеше да излезе безплатна като свали и от тая цена да речем до 16. Първо той излезе, че въобще не е частно лице, а търгаш защото като го питах дали ще има проблем с регистрацията с тия румънски номера, как щяло да има като я давал с фактура от фирма и за година и половина бил вкарал над 100 коли от Румнъния. Тоест частното лице край. А аз от търгаши не купувам. Пуснах там едни разклонения да разпитат, общо взето този човек не можело да му се вярва и на една дума защото бил готов да излъже и майка си с бележки и каквото се сетиш. Колата била през четвърти бартер, веднъж ходила от Русе в Търново, другите места ги забравих, но сега пак е там. На въпросът ми кога е вкарана той каза, че не знае. :shock: Работил и с някакъв друг, такъв бил принципа на тия момчета, така си лъжели, явно не работи сам.
Дефакто не знаем къде е уловката точно, но 99% има такава. На някой ако му се рискува, може да се пробва, че ще ми е интересно.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от flober » 06 Юли 2025, 14:31

Според мен тази кола не си знае километрите и собствениците, ако имаш вин може да ми го кажеш да проверя през колко души е минала. Ф-ка( и не само) без история не бих купил никога.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Юли 2025, 11:23

WBAMX71010C299904
Щом ти се занимава за спорта.
Иначе гледам минал е на нов подход, цената от 18888 е станала 22222. :mhihi: Сега не е чак толкова съмнителна. :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Юли 2025, 11:26

Ето и другите три, това е пратил общо взето за лагери, помпа и вериги. Каза, че това му било всичко предоставено от предишния собственик.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от flober » 07 Юли 2025, 13:35

07/2024 е първата и регистрация в Румъния и 02/2025г. е отчислена от там . От 2010г до 2024г. няма никаква история ,което най-вероятно означава ,че е внесена от държава извън EU
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Д.методиев » 16 Дек 2025, 10:00

Здравейте,

Нов съм във форума, нямам опит с БМВ и искам мнение какъв двигател да избера за 5 серия.Харесал съм си тези двете, защото ме на сочиха към 530d https://www.marktplaats.nl/v/auto-s/bmw ... on-panodak и този https://www.marktplaats.nl/v/auto-s/bmw ... wd-new-car.
Знам за веригите маслената помпа и лагерите изпращам в Холандия доверен човек, който разбира.
Какво е вашето мнение 530 / 525 или 520 ?Търся двигател с най- малко проблеми.

Потребител
Аватар

Мнение от julian.angelov » 18 Дек 2025, 17:24

Д.методиев написа:Здравейте,

Нов съм във форума, нямам опит с БМВ и искам мнение какъв двигател да избера за 5 серия.Харесал съм си тези двете, защото ме на сочиха към 530d https://www.marktplaats.nl/v/auto-s/bmw ... on-panodak и този https://www.marktplaats.nl/v/auto-s/bmw ... wd-new-car.
Знам за веригите маслената помпа и лагерите изпращам в Холандия доверен човек, който разбира.
Какво е вашето мнение 530 / 525 или 520 ?Търся двигател с най- малко проблеми.

Мога да ти споделя моя опит с 520d Xdrive 2016 г. с двигател B47. За 2,5 г. и изминати над 40 000.00 км. колата не ми е създавала никакви проблеми нито с двигател, нито с 4х4 или други. Единствено смених термостата , защото беше отворен и по сервизна акция ми смениха в М Кар ЕГР охладителя, като самите М кар ме потърсиха. Нямам проблеми с ДПФ филтъра.
Колата я купих на реални почти 120 000,00 км , купувана е от М Кар Варна чисто нова. Сменям масла откакто е при мен на 10 000,00 км. Лично моето мнение е, дали е 530,525,520 важното е да е на реални км, да е обслужвана на кратки интервали и за мен да не е чипосвана и т.н. В47,В48,В58 са успешна серия на БМВ.

Потребител
Аватар

Мнение от Д.методиев » 18 Дек 2025, 23:37

Очаквам колата в неделя да пристигне. Благодаря все пак!

ПредишнаСледваща

Назад към F07/F10/F11