Пукане при завиване или маневра
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Пукане при завиване или маневра
Здравейте, от известно време се чува едно пукане отпред, като го усещам някъде около лявото колело предимно. Пукането се получава само когато паркирам или правя маневра с много малка скорост и с натегнат волан наляво или надясно. В този клип горе долу може да се чуе какво чувам: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aiEjxfbGmSo[/youtube]
Разликата е, че при мен звука е като препукване на пластмаса не на метал.
Това което забелязвам е, че ако колата е под наклон някъде ( с по-голяма тежест върху предницата ) пукането се засилва. Реално пука 1-2 пъти и това е.
Смениха ми карета и тампони, затегнаха ми всички болтове и последното ми казаха от 2 сервиза във Варна, че трябва да сменям рейка и от там бил проблема.
Искам да помоля ако някои е имал подобен проблем или знае от къде може да се получава това пукане за съвет.
Колата е BMW F10 - 2014 N55 Xdrive.
Разликата е, че при мен звука е като препукване на пластмаса не на метал.
Това което забелязвам е, че ако колата е под наклон някъде ( с по-голяма тежест върху предницата ) пукането се засилва. Реално пука 1-2 пъти и това е.
Смениха ми карета и тампони, затегнаха ми всички болтове и последното ми казаха от 2 сервиза във Варна, че трябва да сменям рейка и от там бил проблема.
Искам да помоля ако някои е имал подобен проблем или знае от къде може да се получава това пукане за съвет.
Колата е BMW F10 - 2014 N55 Xdrive.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
2 мнения
• Страница 1 от 1