Бмв х5 е70 4.8 мнения
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- veso_shefa
- Потребител
-
- Кара: 318ис
Бмв х5 е70 4.8 мнения
здравейте
Преди време по стечение на обстоятелствата изневерих на марката , но от известно време насам,съм се замислил за завръщане към любимата кола .
Харесал съм бмв х5,е70 4.8,по точно някак ми влезе в главата тоз трактор и няма отърване
Извинявам се предварително за темата ,но колкото и да търсих не намерих нищо конкретно за звяра .
Какви са често срещаните проблеми , обслужване и вашите наблюдения .
Благодаря
Преди време по стечение на обстоятелствата изневерих на марката , но от известно време насам,съм се замислил за завръщане към любимата кола .
Харесал съм бмв х5,е70 4.8,по точно някак ми влезе в главата тоз трактор и няма отърване

Извинявам се предварително за темата ,но колкото и да търсих не намерих нищо конкретно за звяра .
Какви са често срещаните проблеми , обслужване и вашите наблюдения .
Благодаря
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Бмв х5 е70 4.8 мнения
Дойде ли време за горивен филтър се сменя помпата и нивомера, че са в комплект.
Това е последния мотор в голям джип на БМВ ставащ безпроблемно на газ.
Като цяло е здрав автомобил, има доста добра динамика за джип, но не мога кой знае колко конкретно да ти кажа. Братовчед ми търсеше се такъв преди да се откаже засега, понеже хубавите все още държат цена.

Като цяло е здрав автомобил, има доста добра динамика за джип, но не мога кой знае колко конкретно да ти кажа. Братовчед ми търсеше се такъв преди да се откаже засега, понеже хубавите все още държат цена.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
3 мнения
• Страница 1 от 1