Проблем с Климатроника на Е70

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с Климатроника на Е70

Мнение от Borkoooo » 07 Юни 2016, 16:51

Здраветей колеги,днес климатроника ми започна от дясната страна да духа леко топло,а от ляво прави студ като в сибир...можели някой да ми каже на какво се дължи това и как да се отстрани проблема..преди месец колата беше в сервиз да се обслуже климатроника и нямаше никакви проблеми...мерси предварително!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Re: Проблем с Климатроника на Е70

Мнение от NAPSTERS » 12 Юни 2016, 8:21

Borkoooo написа:Здраветей колеги,днес климатроника ми започна от дясната страна да духа леко топло,а от ляво прави студ като в сибир...можели някой да ми каже на какво се дължи това и как да се отстрани проблема..преди месец колата беше в сервиз да се обслуже климатроника и нямаше никакви проблеми...мерси предварително!

малко е фреона,трябва да се дозареди и ще се оправи.
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Проблем с Климатроника на Е70

Мнение от oci » 12 Юни 2016, 12:21

Borkoooo написа:Здраветей колеги,днес климатроника ми започна от дясната страна да духа леко топло,а от ляво прави студ като в сибир...можели някой да ми каже на какво се дължи това и как да се отстрани проблема..преди месец колата беше в сервиз да се обслуже климатроника и нямаше никакви проблеми...мерси предварително!

Ако са го презареждали преди месец и сега най-вероятно с тия симптоми имаш загуба на фреон тогава има пропуск някъде в системата.

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6