Проблем с Климатроника на Е70
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с Климатроника на Е70
Здраветей колеги,днес климатроника ми започна от дясната страна да духа леко топло,а от ляво прави студ като в сибир...можели някой да ми каже на какво се дължи това и как да се отстрани проблема..преди месец колата беше в сервиз да се обслуже климатроника и нямаше никакви проблеми...мерси предварително!
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Проблем с Климатроника на Е70
Borkoooo написа:Здраветей колеги,днес климатроника ми започна от дясната страна да духа леко топло,а от ляво прави студ като в сибир...можели някой да ми каже на какво се дължи това и как да се отстрани проблема..преди месец колата беше в сервиз да се обслуже климатроника и нямаше никакви проблеми...мерси предварително!
малко е фреона,трябва да се дозареди и ще се оправи.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с Климатроника на Е70
Borkoooo написа:Здраветей колеги,днес климатроника ми започна от дясната страна да духа леко топло,а от ляво прави студ като в сибир...можели някой да ми каже на какво се дължи това и как да се отстрани проблема..преди месец колата беше в сервиз да се обслуже климатроника и нямаше никакви проблеми...мерси предварително!
Ако са го презареждали преди месец и сега най-вероятно с тия симптоми имаш загуба на фреон тогава има пропуск някъде в системата.
3 мнения
• Страница 1 от 1