Полуоски
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- brokentail
-
-
Полуоски
Всеизвестен факт е,че Е53 страдат от карета на полуоски...основно предни вътрешни,но като цяло всички...
Цената от 1250лв за предна и 1070лв за задна полуоска е меко казано неприемлива...
Как процедирате?
Варианта "читави втора ръка" за мен не е вариант,тъй като днес оглеждах моите и какво констатирах:
хващам предна полуоска и опитвам да проверя за луфт - уж няма ; завъртам леко гумата с една ръка,с другата стискам полуоската...
хрупат... наложи се да свалям предна лява заради скъсан маншон, на демонтирана полуоска шанса да се хване луфта е НИЩОЖЕН.
Рециклиране?
Някой да препоръча ,ЖАН ИЗОБЩО НЕ ИСКАМ ДА ГО ЧЕТА В ТАЗИ ТЕМА!
Чух и някакво безумно предложение да ги натъпча ЯКО със грес,която да уплътни и съм щял да си реша проблема
Поздрави
Цената от 1250лв за предна и 1070лв за задна полуоска е меко казано неприемлива...
Как процедирате?
Варианта "читави втора ръка" за мен не е вариант,тъй като днес оглеждах моите и какво констатирах:
хващам предна полуоска и опитвам да проверя за луфт - уж няма ; завъртам леко гумата с една ръка,с другата стискам полуоската...

Рециклиране?
Някой да препоръча ,ЖАН ИЗОБЩО НЕ ИСКАМ ДА ГО ЧЕТА В ТАЗИ ТЕМА!
Чух и някакво безумно предложение да ги натъпча ЯКО със грес,която да уплътни и съм щял да си реша проблема

Поздрави
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Полуоски
Аз слагам нови предни полуоски, някъде около 300лв.на бройка бяха.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Полуоски
Предлагат се нови на нормални цени. Аз наскоро сменях.
4 мнения
• Страница 1 от 1