Album Art през Bluetooth streaming на E70 CIC
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Album Art през Bluetooth streaming на E70 CIC
Здравейте,
Днес си докарах Bluetooth streaming-а в Е70-ката и всичко работи перфектно, имам си прескачане на песни, контрол на звука и информация за албума и певеца, но единственото, което не виждам е Album Art на албума, което го има при пускането през USB, въпросът ми е някаква настройка ли има или е ограничение на софтуеъра и има ли вариант въобще да се подкара? Стриймвам през iPhone 6 със Spotify, ако това има значение.
Днес си докарах Bluetooth streaming-а в Е70-ката и всичко работи перфектно, имам си прескачане на песни, контрол на звука и информация за албума и певеца, но единственото, което не виждам е Album Art на албума, което го има при пускането през USB, въпросът ми е някаква настройка ли има или е ограничение на софтуеъра и има ли вариант въобще да се подкара? Стриймвам през iPhone 6 със Spotify, ако това има значение.
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Re: Album Art през Bluetooth streaming на E70 CIC
След търсене по форуми и тестване в колата се оказа, че снимките на албумите не се поддържат от CIC през Bluetooth streaming, чак NBT добавя поддръжка за това. За сметка на това ако се върже телефона през кабел в буксата на подлакътника работи и изкарва и снимка на албума. За жалост има някакъв бъг (не знам в телефона или в колата) и при мен при пускане на радио от Spotify всичко тръгва перфектно, но след 2-3 песни снимката на албума на една от песните блокира и независимо какво се пуска за напред тя си остава докато не се разкачи телефона и не се свърже отново.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Здрасти, а как точно се пуска стрийминга? На моята не тръгва по default, а е с CIC.
I love the sound of V8 in the morning...
- Flipz
- младши ентусиаст
-
Аз използвах това за подкарване - https://www.youtube.com/watch?v=-w-qwleMye4.
4 мнения
• Страница 1 от 1