FSC код в e70
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
FSC код в e70
Здравейте,
Някой знае ли при наличен FSC код, какво е необходимо за да се импортира в e70 (2011). Не става дума само за карти.
Интересуват ме кои/какви програми, както и кабели. Намирам инфо че ISTA/P иска ICOM. Търся вариант без ICOM
Мерси
Някой знае ли при наличен FSC код, какво е необходимо за да се импортира в e70 (2011). Не става дума само за карти.
Интересуват ме кои/какви програми, както и кабели. Намирам инфо че ISTA/P иска ICOM. Търся вариант без ICOM
Мерси
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: FSC код в e70
Разкажи каква е ситуацията, защото не се разбира какво искаш да импортираш? Ако става въпрос за допълниш някоя екстра, ще ти трябва иста-п с icom, всичко друго е риск на собствена глава.
- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
Re: FSC код в e70
Има от къде да си поръчам FSC код. Искам да го вкарам в колата за да активирам модул който имам.
Нямам ICOM, не ми се купува само за едно импортиране. Въпроса е ми - като имам кода, мога ли да го импортирам с нещо различно от ICOM. И ако може, но е опасно - защо е опасно и какво може да се сбърка?
ISTA/P имам работеща
Нямам ICOM, не ми се купува само за едно импортиране. Въпроса е ми - като имам кода, мога ли да го импортирам с нещо различно от ICOM. И ако може, но е опасно - защо е опасно и какво може да се сбърка?
ISTA/P имам работеща
3 мнения
• Страница 1 от 1