Не сменя скорости преди 2500 оборота и не падат под 1500
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- GodLikeBG
- Потребител
-
- Кара: Х5 е70 3.0d
- Мечтае да кара: М6
Не сменя скорости преди 2500 оборота и не падат под 1500
Здравейте колеги
Имам следния проблем със скоростите на БМВ Х5 е70 (GA6HP26Z) 6 степенен автоматик на 3.0д. След известно време каране градско скоростите минават в мн странен режим не искат да смени скорости първа и втора преди да стигне 2500 оборота поведението е мн неприятно.
Четох из чуждите форуми оказва не много рядко срещан проблем ,но никъде не е описано решение, има различни предположения но не ми звучат достоверни.
Искам да знам дали някой е имал такъв проблем и как го е решил или някакво адекватно предположение.
Имам следния проблем със скоростите на БМВ Х5 е70 (GA6HP26Z) 6 степенен автоматик на 3.0д. След известно време каране градско скоростите минават в мн странен режим не искат да смени скорости първа и втора преди да стигне 2500 оборота поведението е мн неприятно.
Четох из чуждите форуми оказва не много рядко срещан проблем ,но никъде не е описано решение, има различни предположения но не ми звучат достоверни.
Искам да знам дали някой е имал такъв проблем и как го е решил или някакво адекватно предположение.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Не сменя скорости преди 2500 оборота и не падат под 1500
GodLikeBG написа:Здравейте колеги
Да не би да прави регенерация?
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Виж на диагностика в този момент каква температура държи скоростната кутия.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Ilko Ivanov написа:Виж на диагностика в този момент каква температура държи скоростната кутия.
Това също е вариант. На един познат му беше заминал тетмостата на скоростната кутия и не се охлаждаше маслото и държеше все на високи обороти.
- GodLikeBG
- Потребител
-
- Кара: Х5 е70 3.0d
- Мечтае да кара: М6
Здравейте колеги
Проблема си продължава и понякога го прави след като съм я запалил и минат 5 минути мисля също и аз че е май регенерацията на този DPF слагах добавки карам с хубавия AVIO дизел но няма промяна на няколко дена го прави веднъж за по 10-15 мин и това си е
Знае ли някой по време на регенерация това нормално поведение ли е ?
Проблема си продължава и понякога го прави след като съм я запалил и минат 5 минути мисля също и аз че е май регенерацията на този DPF слагах добавки карам с хубавия AVIO дизел но няма промяна на няколко дена го прави веднъж за по 10-15 мин и това си е
Знае ли някой по време на регенерация това нормално поведение ли е ?
5 мнения
• Страница 1 от 1