Откраднати сензори на парктроник
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Petri
- Потребител
-
- Кара: BMW X 5 E53
- Детайли за колата: 3.0 d
Откраднати сензори на парктроник
Здравейте, колеги,
Пиша Ви, за да обърнете внимание на сензорите на парктроника и как са ви закрепени. Проверете ги!
Миналата неделя, посред бял ден, в центъра на София (зад университета, до докторската градинка) ми дръпнаха два от сензорите на задната броня. Скапаняците са ги отрязали заедно с буксите и щипките/държачите, посредством които се закрепят на бронята. Няма да ви казвам колко грозно и дразнещо е бронята да е с дупки и стърчащи жици...
В този ред на мисли се обръщам с молба, ако някой знае къде се продават такива щипки/държачи, сензори и букси, нека да сподели. Ще съм много благодарен!
Поздрави
Пиша Ви, за да обърнете внимание на сензорите на парктроника и как са ви закрепени. Проверете ги!
Миналата неделя, посред бял ден, в центъра на София (зад университета, до докторската градинка) ми дръпнаха два от сензорите на задната броня. Скапаняците са ги отрязали заедно с буксите и щипките/държачите, посредством които се закрепят на бронята. Няма да ви казвам колко грозно и дразнещо е бронята да е с дупки и стърчащи жици...
В този ред на мисли се обръщам с молба, ако някой знае къде се продават такива щипки/държачи, сензори и букси, нека да сподели. Ще съм много благодарен!
Поздрави
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Откраднати сензори на парктроник
Поръчай си ги нови, по 3-4 лв. е бройката държачи. Сензори можеш да намериш втора ръка, защото са скъпи, но вероятността да купиш крадени не е малка.
Never mistake motion for action...
- nvladev
- Потребител
-
- Кара: E53/3.0D/218
Leon написа:Поръчай си ги нови, по 3-4 лв. е бройката държачи. Сензори можеш да намериш втора ръка, защото са скъпи, но вероятността да купиш крадени не е малка.
Колега, кажи от къде да ги поръчваш.
Потърси в OLX и е твърде вероятно да си ги намериш..Там апашите продават такива сензори.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
nvladev написа:Leon написа:Поръчай си ги нови, по 3-4 лв. е бройката държачи. Сензори можеш да намериш втора ръка, защото са скъпи, но вероятността да купиш крадени не е малка.
Колега, кажи от къде да ги поръчваш.
Е, от официален вносител имам предвид. Такива държачи неоригинални няма да намериш.
Never mistake motion for action...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
dany7 написа:Потърси в OLX и е твърде вероятно да си ги намериш..Там апашите продават такива сензори.
Не е задължително да купуваш крадени от Продавалника. В и-бея е пълно с такива сензори, нови и даже с гаранция:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=bmw+x3+e83+parking+sensor&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xbmw+x5+e53+parking+sensor&_nkw=bmw+x5+e53+parking+sensor&_sacat=0
Това е наистина помиярска история - да съсипеш колата на човек, само за да изкараш ония бързи 20 - 30 лева. Надявам се копелетата да си получат заслуженото, рано или късно.
Excellent! Steven is my name!
6 мнения
• Страница 1 от 1