Поведение на БМВ Х5
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
Поведение на БМВ Х5
Здравейте колеги.Искам да попитам за автомобил БМВ Х5 Е53 3.0 D 218hp (моя е 2006г.)Въпроса ми е за нормалното поведения на джипа и най-вече за скоростната кутия.Забелязвам,че се исфорсирва до по високи обороти,естествето ако го караш с много малко гас включва още на 1500 оборота,но сякаш е малко странна кола за каране.Като започнеш да спускаш наклон леко задържа и като превклучва има леко усещане в купето(делеч от силно ритане чукане или нещо подобно) Но дори и на равно като се кара с едно и също полужение на педала като превключи не е безосетно (минимално) и сякаш нещо леко те бута отзад и се засилва.Мисълта ми е това нормално ли е.Също така в движение става твърдичак волата.Имате предвид,че преди това съм карал Mercedes E320 cdi.За возията не говоря ясно е че е по твърда на джипа а и моя е спорт пакет с 19 цола джанти.
- turbobanana
- кандидат ентусиаст
-
Re: Поведение на БМВ Х5
offtopic:
Колега, пусни си един spell-check, че е направо наказание да се чете темата ти! Дали има ред без грешки се чудя!
Колега, пусни си един spell-check, че е направо наказание да се чете темата ти! Дали има ред без грешки се чудя!
2 мнения
• Страница 1 от 1