Как се сваля ?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vlado6669
- младши ентусиаст
-
- Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
- Мечтае да кара: новата М X5 ...
- Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....
Re: Как се сваля ?
Отваряш капака на навигацията (ляв стоп) или бушоните за (десен стоп), има по три гайки отвътре- 8 мм едната трудно достъпна през отвора, колкото повече екстри по колата, толкова по-труден достъп /DSP, NAV, Bluethoot, TV/ , по принцип при монтажа слагаме само двете по-лесни, пак става
а и падне ли гайката вътре долу, губиш я.... Успех!

- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
vlado6669 написа: по принцип при монтажа слагаме само двете по-лесни, пак ставаа и падне ли гайката вътре долу, губиш я.... Успех!
Колега,
Къде ви е монтажа за да знам да го избягвам, ако ми се наложи?
vlado6669 написа:Отваряш капака на навигацията (ляв стоп) или бушоните за (десен стоп), има по три гайки отвътре- 8 мм едната трудно достъпна през отвора, колкото повече екстри по колата, толкова по-труден достъп /DSP, NAV, Bluethoot, TV/ , по принцип при монтажа слагаме само двете по-лесни, пак ставаа и падне ли гайката вътре долу, губиш я.... Успех!
Мерси Колега

- vlado6669
- младши ентусиаст
-
Колега, работя на принципа направи си сам, нямам и претенции някой да следва съветите или препоръките, които давам, но се вбесявам от човешката некомпетентност и мания да се коментира и знае всичко, т.е вие как сваляте задния стоп на Е53, да речем с всички възможни екстри за модела, ще се радвам ако има чалъм как да стане и да не се мъчим с колегата, който питаше. Всеки друг коментар не е желателен, заради запазването на добрия тон. Лек ден!
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Колега Владо, извинявай ако съм те засегнал. Оценявам, че помагаш, но причината да се намеся е, че аз се вбесявам когато някой "майстор" си спести примерно 2,3,4... болтчета от кори или капаци, че може и без тях, а да не говорим за стопа. Също и няколко щипки заменени със свинско опашки или др. материали, особено ако са ми били налични по автомобила.
Да пожелаем успех на колегата Райчев!
Да пожелаем успех на колегата Райчев!

- vlado6669
- младши ентусиаст
-
Няма проблем, тук се опитваме да си помагаме, решаването в сервиз всеки го знае, в случая трябва да решиш дали да разглобиш и свалиш много неща или да жертваш една гайка, и пак не е задължително може колегата да е много сръчен или да има много професионални инструменти. При мен и двете коли са с по две гайки на стоповете и не влиза прах или вода, личен мой избор и възможности
. Мале, що нещо написах, успех на колегата със свалянето и дано да не пита после как се оправя нагоряла пластмаса и основа на фасунгите на стопа

7 мнения
• Страница 1 от 1