Относно таблото на BMW E70 X5 (Facelift)
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Относно таблото на BMW E70 X5 (Facelift)
Здравейте колеги,
имам един малко странен въпрос.... някой да знае или да е виждал, дали може да се смени таблото с някакво друго пак оригинално но с различно осветление (независимо от цената). Просто това оранжево-червено хич не ми харесва.
При новите леки коли и при новото X3 го няма този проблем (еее.. сигурно и при новата X5-ца ще бъде сменено).
имам един малко странен въпрос.... някой да знае или да е виждал, дали може да се смени таблото с някакво друго пак оригинално но с различно осветление (независимо от цената). Просто това оранжево-червено хич не ми харесва.
При новите леки коли и при новото X3 го няма този проблем (еее.. сигурно и при новата X5-ца ще бъде сменено).

Re: Относно таблото на BMW E70 X5 (Facelift)
Пиши на колегата S_GonzaLes едно лично съобщение. Ще ти смени диодите на твойто табло с бели и ще стане като на X5M
Той го направи на мойта кола и съм МЕГА ДОВОЛЕН! Само трябва да му оставиш колата за 2-3 часа и си готов. Той е много голям пич и ще ти помогне. Само един жокер, да ти остави диодите под стрелките оригиналните - и така ще имаш червени стрелки, баш като на Х5М 

- carstyle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е71 3.5d
А някой може ли да пусне снимки?
Снимки на мойта кола: (Правени са с телефон и са доста зле, на живо е коренно различно)

Клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=fUU7XyYc8vM
Табло на Е90 правено от колегата:

Линк към темата ако искате сами да си го направите (конкретно за Е60 става въпрос в нея):
http://www.e90post.com/forums/showthrea ... 438&page=2

Клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=fUU7XyYc8vM
Табло на Е90 правено от колегата:

Линк към темата ако искате сами да си го направите (конкретно за Е60 става въпрос в нея):
http://www.e90post.com/forums/showthrea ... 438&page=2
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Kickdown написа:Пиши на колегата S_GonzaLes едно лично съобщение. Ще ти смени диодите на твойто табло с бели и ще стане като на X5MТой го направи на мойта кола и съм МЕГА ДОВОЛЕН! Само трябва да му оставиш колата за 2-3 часа и си готов. Той е много голям пич и ще ти помогне. Само един жокер, да ти остави диодите под стрелките оригиналните - и така ще имаш червени стрелки, баш като на Х5М
Аз си направих на 46-цата с бели диоди.Има едно НО - фарбичните диоди са различни и доста по-малки.Интензитета им е различен и не съм видял досега спецификацията им.Какво имам предвид,белите смд диоди (на тези табла се прави за 30-а минути) са доста по ярки от фабрично белите ,които са изчислени и със останалите интериорни.
Интензитета им е вързан - за да не ти отидат очите в последствие се намаля яркостта - но така останалите червени бутони по клиамтик и т.н стават дооста слаби - на мен лично не ми харества,просто защото начина ,по който е подреден интериора е чудесен но намали ли се до толкова яркостта ,че таблото да не ти извади очите става некомфортно с останалите диоди.
Ако може да се измери интензитета на фабричните и да се намерят точните диоди за да се заменят с бели ще е супер - в противен случай имайте едно наум с това бяло табло.
Има и една друга опция малко побългаряване - прави се една по-тъмна плака и са слага над платката ,м/у нея и циферблата - така може би ще се намали яркостта на таблото до степен да не вади очи особено нощем.
Моето старо табло - копие на твоето

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Ми аз съм доволен и не ме дразни, като съм го намалил леко само с 1 идея. Иначе да 1 към 1 са
Трябва някой колега с М-ка да се "жертва" да му разглобим колата и да видим, какви са оригиналните диоди.
Иначе колегата с джипката да действа, доволен ще остане.

Иначе колегата с джипката да действа, доволен ще остане.

Благодаря на всички отзовали се и най-вече на колегата Kickdown.
Свързах се с човека и... ще действаме.
ALIENWARE написа:Благодаря на всички отзовали се и най-вече на колегата Kickdown.
Супер и да пуснеш снимки тук, като го направите, че имам едни приятелчета с Е70ки дето обмислят и те да го направят.

8 мнения
• Страница 1 от 1