Подобрение Х3
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Подобрение Х3
Колеги,
замислям се за разни подобрения по Х3. Моятя е 2005 и гледам, че на фейслифта има много готини алуминиеви(или махагонови според оборудването) лайстни в интериора - напр. тази пред предния пасажер. Също и копчетата за усилване/намаляване на звука и другия за навигацията - на фейслифта са много готини с едни алуминиеви пръстени. Те дали стават. Идеята ми е дали ще мога да си сложа на моята такива.
Друго, което ми харесва са алуминиевите степенки отстрани - те предполагам се монтират лесно. Само трябва да ги купя.
замислям се за разни подобрения по Х3. Моятя е 2005 и гледам, че на фейслифта има много готини алуминиеви(или махагонови според оборудването) лайстни в интериора - напр. тази пред предния пасажер. Също и копчетата за усилване/намаляване на звука и другия за навигацията - на фейслифта са много готини с едни алуминиеви пръстени. Те дали стават. Идеята ми е дали ще мога да си сложа на моята такива.
Друго, което ми харесва са алуминиевите степенки отстрани - те предполагам се монтират лесно. Само трябва да ги купя.
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Re: Подобрение Х3
На нито едно от изброените неща няма да ти хареса цената. 
Иначе всичко става. Въпросът е, че обикновено трябва да се сменят цели детайли, цената идва солена и операцията се обезмисля.

Иначе всичко става. Въпросът е, че обикновено трябва да се сменят цели детайли, цената идва солена и операцията се обезмисля.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
Лайсни могат да се намерят в ebay на много прилични пари. За копчетата на радиото не съм убеден, че ще станат, защото самия дизайн на радиото е малко променен. А по непрактично според мен от степенките няма
В 90% от случаите се обърсва мърсотията с крачола при слизане
Иначе бях гледал някъде, че монтажът им не е труден.

- raster
- Потребител
-
- Кара: Х5
- Детайли за колата: 2003 3.0D Sport pack
dan1el написа:Лайсни могат да се намерят в ebay на много прилични пари. За копчетата на радиото не съм убеден, че ще станат, защото самия дизайн на радиото е малко променен. А по непрактично според мен от степенките нямаВ 90% от случаите се обърсва мърсотията с крачола при слизане
Иначе бях гледал някъде, че монтажът им не е труден.
А според мен джипа се познава по наличието на степенки. Всичко останало прилича на миниван-че. А и като си окаляш панталона на степенките, ходиш по-горд

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На кола преди фейслифта няма къде да ги захванеш тези лайстни, таблото е различно, корите на вратите също, а едва ли ще хванеш да сменяш целия интериор на колата.
Never mistake motion for action...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
А задния капак от феисова ще стане ли, че гледам са оправили нещата с гадните тракащи пластмаси!?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Leon написа:На кола преди фейслифта няма къде да ги захванеш тези лайстни, таблото е различно, корите на вратите също, а едва ли ще хванеш да сменяш целия интериор на колата.
Аз искам само тази лайстна, която е пред пасажера и се чудя дали няма да е лесно.евтино да се смени целия детайл, който е между еърбега и жабката(под еърбега и над жабката).
7 мнения
• Страница 1 от 1