Проблем с bluetooth E70
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Проблем с bluetooth E70
Здравейте. Колата не иска да се свързва с телефони. Пробвам с два различни, но въобще не иска свързване. Единия преди си работеше а сега не. Ъпдейтнах софтуера и пак същото. Върнах стария софт, и с него не става.
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Re: Проблем с bluetooth E70
Какви са ти телефоните? С кой е работела и с кой не? Ъпдейтна ли софта на колата и на навито?
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Kickdown написа:Какви са ти телефоните? С кой е работела и с кой не? Ъпдейтна ли софта на колата и на навито?
Галакси С и галакси С3. С с-ката работеше. Ъпдейтнах софта с този от сайта на бмв.
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

_FIRMATA_ написа:Kickdown написа:Какви са ти телефоните? С кой е работела и с кой не? Ъпдейтна ли софта на колата и на навито?
Галакси С и галакси С3. С с-ката работеше. Ъпдейтнах софта с този от сайта на бмв.
Проблема е по-скоро в телефоните. По новите версии на софта е премахната някоя от функцийте на rSAP протокола. И аз със S3 ката не мога да се кънектна към моето BMW и тези със CCC навигация. Тези най-новите със CIC пробвал съм на 2 коли и двете безпроблемно. Мисля, че сега като пуснат ъпдейт до Android 4.1 Jelly Bean за Samsung-ите, този проблем ще изчезне. Но 99% не е проблема в колата...Пробвай с някоя Нокия, Iphone или не смартфон и виж как се държи.
Изгорял модул на блутут е болката.Моя преди да изгори ми прекъсваше музиката.Или нов модул или софтуерно премахване на екстрата.
5 мнения
• Страница 1 от 1