Х5 Е70 -задни габарити-проблем+възглавници!
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
Х5 Е70 -задни габарити-проблем+възглавници!
Здравейте,от 10-тина дни карам Е70,мн. му се кефя...няма нищо общо със стария(имах фейса),но има 2 неща които тр. да се оправят и не намирам никаква информация,за тези проблеми...Така че помагайте...
Първият ми проблем е:-не светят габаритите,които са на 5-тата врата.Мъглата си свети,така че не е прекъснат кабел!,а и проверихме на сгъвките,здрави са си!Не съм ги свалял,но като гледам е влизала влага във тях и може това да е причината да изгорят...Та някой ако знае на какъв принцип работят тези реотани
,с газ ли са,стартери ли горят
никаква идея нямам ,на какъв принцип работят-гледма че няма крушки,само платка някаква!?!
Другия ми проблем е ,сутрин като я вадя от гаража ,от няколко дни забелязвам че дясната възглавница отзад е спаднала...,като тръгна си я помпи и газ...
Клапан ли ,възглавница ли е?!?
Първият ми проблем е:-не светят габаритите,които са на 5-тата врата.Мъглата си свети,така че не е прекъснат кабел!,а и проверихме на сгъвките,здрави са си!Не съм ги свалял,но като гледам е влизала влага във тях и може това да е причината да изгорят...Та някой ако знае на какъв принцип работят тези реотани

Другия ми проблем е ,сутрин като я вадя от гаража ,от няколко дни забелязвам че дясната възглавница отзад е спаднала...,като тръгна си я помпи и газ...
Клапан ли ,възглавница ли е?!?

ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
Re: Х5 Е70 -задни габарити-проблем+възглавници!
"Реотаните" знам, че не се сменят самостоятелно, а се сменя целия стоп... (някой да ме поправи ако греша). За възглавницата... най добре я провери, много вероятно е да се е напукала и да издиша.
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Re: Х5 Е70 -задни габарити-проблем+възглавници!
Без сервиз, няма да стане. Може да е възглавницата, а може да е и датчик за нивото на окачването. Възглавницата струва 580лв със труда в оторизитан сервиз. Ясно ти е от къде знам ,нали!
А иначе колата е уникална, стягай я по скоро и газ. Дано дълго да те радва.
А иначе колата е уникална, стягай я по скоро и газ. Дано дълго да те радва.

3 мнения
• Страница 1 от 1