Проблем със смяната на езика на x5 e 53 2002
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- varvarin666
- Потребител
-
Проблем със смяната на езика на x5 e 53 2002
здр. моля за малко помощ отностно смяната на езика на x5 e 53 2002. колата е закупена от италия и на борд комп. има само 2 езика за смяна италянски и немски,но по незнаини за мен причини при едно стартиране на двигателя преди 2 дена нещо се промени цветовете на борда и се появиха още 4 езика , но след още едно палене езиците си останаха само 2.. и няма англ, което мн ме дразни за навигацията и др неща изписващи се на борда..ако някои може да ми помогне да ми пише понеже си изгубих 3 дена да чета почти вс из форумите и нищо,,, благодаря предварително...... .. едно пояснение-- рових в комп на колата и не става, рових и в скритите менюта и пак нищо
Последна промяна varvarin666 на 20 Фев 2012, 13:26, променена общо 1 път
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Проблем със смяната на езика на x5 e 53 2002
Здравей!Щом имаш навигация опитай следното - влез в менюто на навито и там трябва да имаш 5-6 подменюта:екран,час,дата,сила на звука на навито,цвят и най-последното трябва да е език(на итал. е lingua) и оттам избираш измежду итал,фр,нем,англ!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
Имах същия проблем с Х3 излизаха ми само три езика - без ангалийски.Обадих се до Камор и съответно ми отрязаха главата за английски софтуер, да не говорим , че за български ме отрязаха, като казаха че не предлагат.Тогава намерих ivo1bg тук във форума.Човека е много любезен и в рамките на 20 минутки ми направи целия борд компютър и навигжация на чисто български език като до ден днешен си работи перфектно без вяссакви забележки.
Потърси ivo1bg няма да ти откаже да ти свърши работа.
Потърси ivo1bg няма да ти откаже да ти свърши работа.
- vlado6669
- младши ентусиаст
-
- Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
- Мечтае да кара: новата М X5 ...
- Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....
Свали си от интернет и си ъпдейтни навигационния софтуер. Потърси в този и международни форуми, има много написано как става, лесно е. Успех!
- flogger23
- Потребител
-
- Кара: BMW X5 E53
- Мечтае да кара: Вече съм го карал!
- Детайли за колата: 4,4i
Колега, аз не бих препоръчал да експериментираш с навигацията ако не си сигурен в това което правиш. Доста допълнителни проблеми можеш да си навлечеш. И аз имах Немски, Италиански и Френски от които нищо не отбирам! Има един човек в София (както и във Варна) който успешно може да ти инсталира Английски и Български, както и да ъпдейтне софтуера. Включително и речеви информатор на Български. Ще ти обясни всичко много подробно и на достъпен език. Е, не е безплатно, разбира се, но си заслужава парите, които въобще не са много! После навигацията става като нова
Ако имаш интерес потърси ме на лични!

5 мнения
• Страница 1 от 1