малко въпросчета за Х6 4.0д
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds 94
- Мечтае да кара: M5
малко въпросчета за Х6 4.0д
колеги брат ми се сдоби с Х6 ,обаче е от германия и първото ми питане е как да нагласим и драифа на англиски ,защото е на немски и нищо не разбираме.Второ нещо не сме доволни от набирането,не ни лепи за седалката(за пасажерите говора)аз карам тдс и лепа пасажерите на 2-3 предавка ,на Х6 не осещаме нещо жето,да не би защото е автоматик и с 8 скорости ,или има защита като е нов и ги сменя на 2000-2200 оборота,и може ли някой да ми даде ръководство на български
Re: малко въпросчета за Х6 4.0д
Няма никаква защита като нов, върви си нормално. На 2000-2200 оборота ги сменя когато е в авариен режим
- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
Нещо не й е читаво, щом не се усеща вървеж... Нашата си лепи доста доволно 

- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
eми чисто нова е на 2000 км от германия незнам и аз тва се чуда,той набира ама не лепи за седалката
Зависи какви очаквания имаш . Това е голям джип и да "лепи за седалката" не му е приоритет , особено на дизелов мотор ( като моя ) . Може би Х6М лепи , но дизел ... незнам какво да ти кажа , зависи с какво го сравняваш , за мен SL AMG те "залепва" за седалката и не търся това от моя Х6 .
Да де ма вижте че колегата казва че ги сменя на 2000-2200 об което си е авариен режим
Оставете чисто субективното ,,залепя,, но не е нормално да не може да се изреже над 2200 об
Оставете чисто субективното ,,залепя,, но не е нормално да не може да се изреже над 2200 об
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
незнам за първи път се сблъсквам с новите автоматици,той си набира сериозно ама не лепи пасажерите,и го сравнявам с мойта Е34 тдс(143 к.с.) и на брат ми форд куга(136 к.с) с ръчни скорсти и на 1-2-3 предавка особено на тдс пасажерите се лепат по седалките,то за водача е ясно .че може да го залепи само някое М.Иначе Х6 напражо нямам думи с 20 цола джанти така плавно вози и е толкова стабилна,че като се качихме в кугата и ни се дорева ,а питате ли мен от Х6 ,в Е34 

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Колега, като дадеш газ на кикдаун, на колко оборота сменя скоростите? Бих казал, че като за джип вървежът на 40д е задоволителен.
Ръководство на Български търсете от БГ-дилърите. На Английски има на http://www.bmwusa.com/standard/content/owner/dgh.aspx.
Относно смяната на езика, става много лесно през idrive-то. Най-добре намерете някой дето знае немски и за 1 мин ще го смени. На Английски е от Settings -> Language/Units, но незнам на немски как се казват менютата.
Ръководство на Български търсете от БГ-дилърите. На Английски има на http://www.bmwusa.com/standard/content/owner/dgh.aspx.
Относно смяната на езика, става много лесно през idrive-то. Най-добре намерете някой дето знае немски и за 1 мин ще го смени. На Английски е от Settings -> Language/Units, но незнам на немски как се казват менютата.
I love the sound of V8 in the morning...
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
msi200 написа:Колега, като дадеш газ на кикдаун, на колко оборота сменя скоростите? Бих казал, че като за джип вървежът на 40д е задоволителен.
колега мерси за указанията за езика смених,днес карах аз и им показах как се кара аватоматик,че оня ден и вчера нямаше каскои не исках да го карам ама днес им показах как се кара бмв и съм доволен от вървежа и разхода 8.5 за 20 цола с гуми 315 си супер разход аз на тдс не мога да направа такъв.
Зимата с какъм размер джанти и гуми карате ,според мен едни 18 с по високи гуми ще е добре
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Оптимисти като мен карат с 20-ки и зимата. Ако си скиор или караш много на сняг сложи си 19-ки. Макар че и на 20-ки да останеш, едва ли ще имаш грижи.
А разхода по надолнище ли го постигна, в градски условия или извън града? По колонка ли го засече или по борд? И за колко изминати километри?
А разхода по надолнище ли го постигна, в градски условия или извън града? По колонка ли го засече или по борд? И за колко изминати километри?
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Мани тия 18-ки, ще стоят грозно.
Или 19-ки с различна широчина предни/задни, или 20-ките със зимни гуми.
Ако караш повечето из София, те съветвам за 19-ки, понеже към края на зимата винаги е лунен пейзаж
Но както си забелязал, и 20-ката не е прекалено ниска.
Или 19-ки с различна широчина предни/задни, или 20-ките със зимни гуми.
Ако караш повечето из София, те съветвам за 19-ки, понеже към края на зимата винаги е лунен пейзаж

I love the sound of V8 in the morning...
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
[quote="cww"]Оптимисти като мен карат с 20-ки и зимата. Ако си скиор или караш много на сняг сложи си 19-ки. Макар че и на 20-ки да останеш, едва ли ще имаш грижи.
А разхода по надолнище ли го постигна, в градски условия или извън града? По колонка ли го засече или по борд? И за колко изминати километри?[
еми от германия до тук и тук още 500 км изпробжане и по борд 8.6 незнам реално не съм питал по борд така пише,ама на климатик и с мнгого натискане,
А разхода по надолнище ли го постигна, в градски условия или извън града? По колонка ли го засече или по борд? И за колко изминати километри?[
еми от германия до тук и тук още 500 км изпробжане и по борд 8.6 незнам реално не съм питал по борд така пише,ама на климатик и с мнгого натискане,
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
до сега дори на 3.0д не бях чувал за такъв разход

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
Гецата написа:до сега дори на 3.0д не бях чувал за такъв разход
ако искате да снимам ако не вярвате по католог го дават среден 7.5
Bogdan_Nikolov написа:Гецата написа:до сега дори на 3.0д не бях чувал за такъв разход
ако искате да снимам ако не вярвате по католог го дават среден 7.5
ти остави какво пише по каталог

аз моя и зима и лято го карам с 19ки и по борд ми е показвало най-малко 9 , обикновенно 11-16
въпреки , че един приятел с същия мотор , но в Х5 наистина има разход по борд от 8/100 постоянен на дълъг път
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2