E53 задно окачване...
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
E53 задно окачване...
Здравейте колеги,
Става дума за Х5 3.0i 2001 и първият ми въпрос е, дали всички Х5-тици са на възглавници отзад (мисля че са, но за всеки случай питам)
И вторият въпрос е следният, колата има газово което не работи но бутилката е пълна до горе ( така е купена колата), самата стойка на колата е леко клекнала отзад, не е фрапантно, не е като изтървали възглавници, но просто я няма нормалната стойка, та дали е вероятно да е от постоянния товар(пълната бутилка) или по-скоро да търся проблема в окачването...
п.п. Бутилката не е на мястото на резервната гума ами си е като бойлер голяма, и забравих да кажа че няма никави грешки когато се закачи колата на KTS-а...
Става дума за Х5 3.0i 2001 и първият ми въпрос е, дали всички Х5-тици са на възглавници отзад (мисля че са, но за всеки случай питам)
И вторият въпрос е следният, колата има газово което не работи но бутилката е пълна до горе ( така е купена колата), самата стойка на колата е леко клекнала отзад, не е фрапантно, не е като изтървали възглавници, но просто я няма нормалната стойка, та дали е вероятно да е от постоянния товар(пълната бутилка) или по-скоро да търся проблема в окачването...
п.п. Бутилката не е на мястото на резервната гума ами си е като бойлер голяма, и забравих да кажа че няма никави грешки когато се закачи колата на KTS-а...

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: E53 задно окачване...
-Maxxx- написа:...и първият ми въпрос е, дали всички Х5-тици са на възглавници отзад (мисля че са, но за всеки случай питам)
Не, не са всички..
-Maxxx- написа:...та дали е вероятно да е от постоянния товар(пълната бутилка) или по-скоро да търся проблема в окачването...
Първо се убеди, че не си внушаваш(визуално), но от пълна бутилка Х5-ца трудно ще клекне.
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- nnikolov89
- Потребител
-
е, ако ще познаваме... то много не е добре.
на пръв поглед - копчето вътре на таблото.
после влез в realoem, примерно:
http://www.realoem.com/bmw/select.do?ki ... g=L&arch=0
а, ако посетиш някой сервиз, занимаващ се с бмв-та ще ти кажат всичко
на пръв поглед - копчето вътре на таблото.
после влез в realoem, примерно:
http://www.realoem.com/bmw/select.do?ki ... g=L&arch=0
а, ако посетиш някой сервиз, занимаващ се с бмв-та ще ти кажат всичко
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
не е задължително да имаш копче за ниво ....ако колата е на въздух само отад-НЯМА копче за ниво...Възглавниците помпят като седне някой отзад или се сложи тежък товар ...
ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
- nnikolov89
- Потребител
-
ако наистина държиш да разбереш всичко за колата си, то няма да стане само като стоиш пред компютъра.
наистина може колата оригинално да няма едно или друго, но впоследствие да е добавено.
мога да те упътя къде да прегледат колата - поне да знаеш какво си купил.
0886/103-112 Николай
наистина може колата оригинално да няма едно или друго, но впоследствие да е добавено.
мога да те упътя къде да прегледат колата - поне да знаеш какво си купил.
0886/103-112 Николай
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
Колеги казаха ми че нивото на въздушното се регулирало с компютър, закачат я и могат да наместват какво да е нивото в нормално положение... някой използвал ли е такава услуга и знаете ли колко струва да го направят в представителството ?

8 мнения
• Страница 1 от 1