Мнения относно този автомобил
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Мнения относно този автомобил
Понеже няма тема като за Е46 направих нова...надявам се че не е проблем...
Какво мислите са тази кола....принципно само факта че е на горубляне ме отказва, а и цената е доста подвеждаща, но в крайна сметка караме я в БМВ и си показва почти всичко....уж
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Какво мислите са тази кола....принципно само факта че е на горубляне ме отказва, а и цената е доста подвеждаща, но в крайна сметка караме я в БМВ и си показва почти всичко....уж

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Re: Мнения относно този автомобил
Отиваш, гледаш, душиш, проверяваш, искаш да я караш в БМВ да я огледат и то ще си покаже. Ако продавача почне да се опъва - чао и към следващата.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Салонът хич не ме кефи....
Иначе не знаех, че е53-то е станало по 20к. 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Toneloker написа:Салонът хич не ме кефи....Иначе не знаех, че е53-то е станало по 20к.
че колко е било преди

- E70 3.0SD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70 35d, S8;
- Мечтае да кара: X5M
- Детайли за колата: super reza4ka!
Салона е просто
отвратителен. Като гледам моя волан /80х.км./ и като гледам тоя колата сигурно е на 500 к.
Според мен тази кола ще докара само проблеми и после ще има олеле тези Х5 се чупят много 

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
+ Това парктроника не е там, където трябва да е по принцип 

- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Krasimir19 написа:+ Това парктроника не е там, където трябва да е по принцип
Трябва да е в долната част,кадето е черен цвят. Но не мисля,че това е забележка! Просто човека си е сложил парктроник само отзад. 100% афтърмаркет

Много странен салон наистина....
Иначе мазали мазали, все едно са изп***** на кожата.
Иначе мазали мазали, все едно са изп***** на кожата.

вътре е като публичен дом
и бояджията не е уцелил нещо цвета на задна лява врата
двете пасажерски врати също ми се струват боядисвани но е кофти снимката и не мога да съм на 100% сигурен, според мен бягай надалече от тази х5ца 

www.bmwпрофесори-bg.net
Според мен салона е боядисван...доколкото знам в такава комбинация бмв не ги правят....
Мисълта ми е че с тея цени вече на бензин и вече и на нафта май най-добре е да земеш голям бензинов двигател, буфкаш му една газ или метан и пак си остава бързо...
Какво мислите за това?
Мисълта ми е че с тея цени вече на бензин и вече и на нафта май най-добре е да земеш голям бензинов двигател, буфкаш му една газ или метан и пак си остава бързо...
Какво мислите за това?
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Според мен обаче лекичко си се пообъркал.
Справка
Че е малко...странна цветовата комбинация интериор/екстериор няма спор, но салона си го докарва на оригинален.
Относно поддръжката и експлоатационните разходи - най-добре колегите имащи Е53 да кажат.
Моето мнение е, че такъв бензинов дзвер си иска своето, та ако ще и на водород да се кара.
Справка
Че е малко...странна цветовата комбинация интериор/екстериор няма спор, но салона си го докарва на оригинален.
Относно поддръжката и експлоатационните разходи - най-добре колегите имащи Е53 да кажат.
Моето мнение е, че такъв бензинов дзвер си иска своето, та ако ще и на водород да се кара.

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
И на мен ми е интересно какво ще кажат колегите, притежаващи Х5 Е53 (по възможност 3.0д
) относно разходите по поддръжката на автомобила.

- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
Колега избора си е лично твой,но от моя горчив опит знам че дизеловата икономия излиза доста солено (пример нещо задължително-Демпферна шайба-800лв мин!)да не говорим за дюзи ,г.помпи,турбо....че с наща родна нафта.....
Аз веднъж направих тази грешка и спонсорирах супердизел"с 2800лв(колко ли бензин или газ е това
) От тогава си копувам само големи бензинови мотори.Ако пътуваш повече едно качествено АГУ в доказал се сервиз!и нямаш ядове! Х5 4.4 гори 20лв /100км на газ!

ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
tuning_mania написа:Колега избора си е лично твой,но от моя горчив опит знам че дизеловата икономия излиза доста солено (пример нещо задължително-Демпферна шайба-800лв мин!)да не говорим за дюзи ,г.помпи,турбо....че с наща родна нафта.....Аз веднъж направих тази грешка и спонсорирах супердизел"с 2800лв(колко ли бензин или газ е това
![]()
![]()
) От тогава си копувам само големи бензинови мотори.Ако пътуваш повече едно качествено АГУ в доказал се сервиз!и нямаш ядове! Х5 4.4 гори 20лв /100км на газ!
За това говорех....
Ти с такава ли си?
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2