Х5 - преинсталиране на навигация
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Х5 - преинсталиране на навигация
С един приятел си играхме по джипарата и искахме да сменим Немското меню с английско. След деинсталиране, поиска диск, който ние нямахме.
Искам да попитам от къде мога да се сдобия с диск за да пуснем системата. В момента нищо не работи (радио, нави, tv). Иска ми се да намеря български, но и друг език няма да откажа. Просто половината кола все едно не бачка в момента.
Ако някой знае софтуер, нека ми каже от къде да го сваля и как да го запиша евентуално.
Благодаря предварително и се извинявам ако повтарям темата.
Искам да попитам от къде мога да се сдобия с диск за да пуснем системата. В момента нищо не работи (радио, нави, tv). Иска ми се да намеря български, но и друг език няма да откажа. Просто половината кола все едно не бачка в момента.
Ако някой знае софтуер, нека ми каже от къде да го сваля и как да го запиша евентуално.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Re: Х5 - преинсталиране на навигация
Колега, нещо не те разбирам добре - искали сте да смените езика на iDrive от немски на английски или..?
И какво ще рече деинсталиране? Какво сте деинсталирали? Цялата iDrive система ли?
Големи хакери ще да сте.
Имам неприятното усещане, че ще трябва да посетите най-близкия ви дилър и да го помолите да ви оправи поразиите.

И какво ще рече деинсталиране? Какво сте деинсталирали? Цялата iDrive система ли?

Имам неприятното усещане, че ще трябва да посетите най-близкия ви дилър и да го помолите да ви оправи поразиите.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
да, искахме да му сменим езика, за целта го махнахме въпросният език. При качване на новия поиска диск, което не очаквахме. Та се питах някъде из нета дали няма подобен софтуер или някой случайно ако си е купувал X5, може да са му дали такъв диск
Знам ли и аз.
btw, предполагам, че става дума за iDrive

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Ами не са ни дали такъв диск.
Най-добре отидете в оторизиран сервиз да ви оправят кашата. Че да не вземе да направите още по-голяма каша...

Не може да няма алтернатива.
Братушките сигурно са измислили нещо. Няма ли някой Не оторизиран сервез, в който да правят подобни неща. Идеята ми е не да отида в Камор и да сложат пак немската версия.
Братушките сигурно са измислили нещо. Няма ли някой Не оторизиран сервез, в който да правят подобни неща. Идеята ми е не да отида в Камор и да сложат пак немската версия.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Pin2 написа:Не може да няма алтернатива.
Братушките сигрно са хакнали нещо но кола с толкова електронни системи такива главоболия може да ви доведе че да ви иде да се гръмнете! Подкрепям колегите за Официален сервиз

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Pin2 написа:Не може да няма алтернатива.
Казваш им, че искаш английската версия.

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
аз преди 2 седмици си смених езика от немски на английски, в оторизиран сервиз.
цялата работа струваше около 35-40 лв. Като съответно слагат и най новия софтуер.
цялата работа струваше около 35-40 лв. Като съответно слагат и най новия софтуер.

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Pin2 написа:да, искахме да му сменим езика, за целта го махнахме въпросният език. При качване на новия поиска диск, което не очаквахме. Та се питах някъде из нета дали няма подобен софтуер или някой случайно ако си е купувал X5, може да са му дали такъв дискЗнам ли и аз.
-коя година е х5?? ако моделъте е53 -мога дати помогна колега, ако не-дару или камор
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Pin2 написа:С един приятел си играхме по джипарата и искахме да сменим Немското меню с английско. След деинсталиране, поиска диск, който ние нямахме.
Свържи се с Този колега : memberlist.php?mode=viewprofile&u=2731 и ще имаш меню на български

10 мнения
• Страница 1 от 1