Автоматично заключване при Е53

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '05 BMW X5 3.0d

Автоматично заключване при Е53

Мнение от nuke » 03 Яну 2011, 0:12

Миналта година във Варна Карс (мисля така се акзваше Варненския дилър) ги накарах да ми активират автоматичното заключване на вратите при потегляне. Само че предвид опита ми с разни Мерц-ове не предположих че след това ще е необходимо да се дърпат ръчките на вратите по два пъти за да се излезе или да се натиска бутона за отключване. Та въпросът ми е дали некадърно е настроена или просто при BMW е такова положението?

И нещо леко "оф топик" някой знае ли дали около Търново има къде да ми настроят отключването - при първо натискане само шофьорската врата а при второ всички останали? В смисъл някой дето ги чува петлите че на два пъти ми се случва разни образи да ми закачат колата по някви незнайни диагностики и после да имам разни весели проблеми с навигации, радио, СД-та и пр....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x5 3.0d

Re: Автоматично заключване при Е53

Мнение от zapalvane » 03 Яну 2011, 9:49

колега аз направих точно обратното на това което искаш,аз ги направих да се отключват с едно натискане на бутона,за мен е по функционалмо.постоянно трябжаше да натискам двапа ти копчето и много ме изнервяше,ама ако се возиш само ти постоянно ще ти е удобно за теб. а относно заключжането в движение това е положението,или с копчето ключ или махаш да се заключва в движение :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E70 35d, S8;
Мечтае да кара: X5M
Детайли за колата: super reza4ka!

Мнение от E70 3.0SD » 04 Яну 2011, 22:41

Аз се радвах в началото че се заключват, като тръгна, но после установих че преди да изкарам ключа на колата не се отключва и вече, като возя някой преди да спра отключвам от бутона /при мен с едно натискане/ защото в противен случай тези които се возят ще ми изкъртят дръжките да ги дърпат :bang: . Това с двете дърпания е отврат направо :ranting: !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 09 Окт 2012, 19:37

От предишната ми кола съм свикнал като потегли, вратите да се заключват сами. На БМВ-то не се заключват, трябва да натискам бутона а не съм свикнал. Въпроса ми е мога ли сам да си настроя тази функция ? Взех си кабел за диагностика и софтуер BMW INPA и BMW GT1 DIS, предполагам че през DIS има такава функция ? Някой който е наясно може ли да ми подскаже къде да търся ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5
Мечтае да кара: Х5

Мнение от sisqou » 17 Окт 2012, 10:00

Мдаа... Това с двете дърпания наистина е тъпичко... Освен ако не искаш да отвличаш някой... :lol:

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6