Автоматично заключване при Е53
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- nuke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '05 BMW X5 3.0d
Автоматично заключване при Е53
Миналта година във Варна Карс (мисля така се акзваше Варненския дилър) ги накарах да ми активират автоматичното заключване на вратите при потегляне. Само че предвид опита ми с разни Мерц-ове не предположих че след това ще е необходимо да се дърпат ръчките на вратите по два пъти за да се излезе или да се натиска бутона за отключване. Та въпросът ми е дали некадърно е настроена или просто при BMW е такова положението?
И нещо леко "оф топик" някой знае ли дали около Търново има къде да ми настроят отключването - при първо натискане само шофьорската врата а при второ всички останали? В смисъл някой дето ги чува петлите че на два пъти ми се случва разни образи да ми закачат колата по някви незнайни диагностики и после да имам разни весели проблеми с навигации, радио, СД-та и пр....
И нещо леко "оф топик" някой знае ли дали около Търново има къде да ми настроят отключването - при първо натискане само шофьорската врата а при второ всички останали? В смисъл някой дето ги чува петлите че на два пъти ми се случва разни образи да ми закачат колата по някви незнайни диагностики и после да имам разни весели проблеми с навигации, радио, СД-та и пр....
- zapalvane
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 3.0d
Re: Автоматично заключване при Е53
колега аз направих точно обратното на това което искаш,аз ги направих да се отключват с едно натискане на бутона,за мен е по функционалмо.постоянно трябжаше да натискам двапа ти копчето и много ме изнервяше,ама ако се возиш само ти постоянно ще ти е удобно за теб. а относно заключжането в движение това е положението,или с копчето ключ или махаш да се заключва в движение 

- E70 3.0SD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70 35d, S8;
- Мечтае да кара: X5M
- Детайли за колата: super reza4ka!
Аз се радвах в началото че се заключват, като тръгна, но после установих че преди да изкарам ключа на колата не се отключва и вече, като возя някой преди да спра отключвам от бутона /при мен с едно натискане/ защото в противен случай тези които се возят ще ми изкъртят дръжките да ги дърпат
. Това с двете дърпания е отврат направо
!

- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
От предишната ми кола съм свикнал като потегли, вратите да се заключват сами. На БМВ-то не се заключват, трябва да натискам бутона а не съм свикнал. Въпроса ми е мога ли сам да си настроя тази функция ? Взех си кабел за диагностика и софтуер BMW INPA и BMW GT1 DIS, предполагам че през DIS има такава функция ? Някой който е наясно може ли да ми подскаже къде да търся ?
- sisqou
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Мечтае да кара: Х5
Мдаа... Това с двете дърпания наистина е тъпичко... Освен ако не искаш да отвличаш някой... 

5 мнения
• Страница 1 от 1