Въпросче относно чистачките на на Х5 Е70

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Въпросче относно чистачките на на Х5 Е70

Мнение от TPAKTOP » 15 Дек 2010, 13:08

Днес за пореден път осъмнах с липсващ детайл от колата. Този път ми свиха чистачките. Глупавото е че наближават празници и има какви ли не други разходи но при тези атмосферни условия чистачките са си много важни(те винаги са много важни). Искам да попитам дали мога да намеря по-евтини чистачки? Прочетох доста от обявите но на телефоните които звъннах ми казаха че не предлагат. Дали има някаква алтернатива от официалните представители на БМВ? Благодаря Ви предварително!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Въпросче относно чистачките на на Х5 Е70

Мнение от Kickdown » 15 Дек 2010, 17:29

Търси при дилърите на Бош, като Киров АД, големите вериги Аутоплюс и тн.
Или търси във фирма "Имахижу" - внасят AC Delco и чистачки на Valeo и Bosch.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 15 Дек 2010, 17:39

Мерси!
Изображение

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 15 Дек 2010, 17:42

Много неприятно, колега. Що за идиоти ще крадат чистачки...абе ние сме ебати държавата.
На улицата ли си държиш колата, че са ти ги взели? Или посред бял ден е станала тази мизерия?
Както и да е, така или иначе си пил една студена вода.
Аз точно преди няма и 2 седмици смених моите:
Изображение
Да ти кажа от едно-две места чух, че Бош са по скъпи от заводските. Нито знам дали е верно, нито пък дали са качествени.
Чудно ми е обаче друго - гледам, караш доста сериозни автомобили и те събарят 130 кинта? Ясно, че на никой не му се хвърлят пари на вятъра и съм далеч от мисълта да те поучавам или да ти давам акъл, но точно от това да искаш да спестиш...
Като вземеш боклук освен да ти маже по стъклото, друго не виждам к'во може да стане.
Успех с избора. :yes:

P.S. Чистачките, които смених бяха тези, с които колата е слязла от поточната линия. Сигурно можеха и още 2 години да изкарат, просто на мен нещо не ми харесваха и затова ги смених.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 15 Дек 2010, 18:00

cww написа:Много неприятно, колега. Що за идиоти ще крадат чистачки...абе ние сме ебати държавата.
На улицата ли си държиш колата, че са ти ги взели? Или посред бял ден е станала тази мизерия?
Както и да е, така или иначе си пил една студена вода.
Аз точно преди няма и 2 седмици смених моите:
Изображение
Да ти кажа от едно-две места чух, че Бош са по скъпи от заводските. Нито знам дали е верно, нито пък дали са качествени.
Чудно ми е обаче друго - гледам, караш доста сериозни автомобили и те събарят 130 кинта? Ясно, че на никой не му се хвърлят пари на вятъра и съм далеч от мисълта да те поучавам или да ти давам акъл, но точно от това да искаш да спестиш...
Като вземеш боклук освен да ти маже по стъклото, друго не виждам к'во може да стане.
Успех с избора. :yes:

P.S. Чистачките, които смених бяха тези, с които колата е слязла от поточната линия. Сигурно можеха и още 2 години да изкарат, просто на мен нещо не ми харесваха и затова ги смених.

Няма смисъл да ти правя отчет но само ще вмъкна че за въпросните автомобили трябва да плащам каското и за двата почти на една дата и за Х5 също и гражданска! Оттам нататък има и други разходи като екскурзия за нова година и т.н. Другото е че ми откраднаха и задната чистачка! :ranting:
За съжаление там където живея нямам голям избор за паркиране! Трябва да паркирам на улицата! От 2-3 години търся да закупя 2 гаража или поне дългосрочен наем ама няма! Купих един който е на 4 пресечки от нас ама още не е достроена сградата че да се "нанасям"! Преди време ми бяха откраднали стъклата на огледалата но там парите поне ми ги върнаха от застрахователя.
ПС И моите чистачки бяха тези с които я купих и си чистеха много добре!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BlackAdder » 15 Дек 2010, 19:25

Вчера си взех. Комплектът на Бош (2 предни) ми струваше 63,50, магазина се намира на гърба на Фантастикото на пазара Красно село.

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6