Боядисване на джанти - идея
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Боядисване на джанти - идея
Колеги,предстои ми боядисване на джантите на Х6,цвета на купето е черен,джантите са 20",а модела е този:
Дайте някаква идея за цвят на джантите-графит,черен или да запазя този цвят(стандартния)?
Дайте някаква идея за цвят на джантите-графит,черен или да запазя този цвят(стандартния)?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- E70 3.0SD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70 35d, S8;
- Мечтае да кара: X5M
- Детайли за колата: super reza4ka!
Re: Боядисване на джанти - идея
Моето мнение е да запизиш този цвят. Аз съм със същите джанти и цвета на колата ми е същия и мисля, че така повече я отварят отколкото черни.
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Аз съм със същите джантоци. И моето мнение е като това на колега - на тези колела най-много ми допада заводския им цвят. Но пък, ако си решил да разнообразиш няма лошо. Може пък графитено също да се окаже удачен вариант. 

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
Реших да запазя светло сивия цвят,но с по-едри перлени частици ...надявам се да се получи добре 

- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
В цвят графит са уникални.Мой познат има черна Х5-ца Е70 с такива джанти в цвят графит и изглежда много добре.Виждал съм черна Х6-ца с такива джанти,пак в цвят графит и имаше уникална стойка.Лично на мен в цвят графит ми харесват повече.
- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d
- Детайли за колата: 520d 177p.s. E60
Виждал съм X6 с черни джанти много добре си изглежда с shadow line просто като звяр е..... 

- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
аз сам с такива и ги боядисах прахово в цех за дограми и станаха приказни.имат всякакви цветове каквито се сетиш и боята е много здрава.боядисвай смело само преди това минаваш на пясъкоструй.даже вече джипа го фолирах в бяло и пак боядисах джантите.
Аз боядисах 20" джанти на 7-цата прахово...доволен съм...от пясъкоструйката остават малки язвички, но праховото изглажда голяма част от тях. От 1м не си личи нищо...мен лично ми харесва...поне не се люпят на този етап както с нормална боя за автомобили.
Хубавото е, че имат много цветове. На тъмни коли според мен стои чудесно "Графитният" цвят вместо черният!
Хубавото е, че имат много цветове. На тъмни коли според мен стои чудесно "Графитният" цвят вместо черният!

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Праховото боядисване не е за предпочитане за джанти ...
viewtopic.php?f=34&t=213769&p=2385656#p2385656
viewtopic.php?f=34&t=213769&p=2385656#p2385656
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Днес взех джантите и бояджията и съм много доволен...много добре са станали.Ефекта на перлените частици е доста по голям отколкото на оригинално боядисаните джанти...Утре ги слагам 

foli написа:Днес взех джантите и бояджията и съм много доволен...много добре са станали.Ефекта на перлените частици е доста по голям отколкото на оригинално боядисаните джанти...Утре ги слагам
Утре ако си свободен може да направим една фотосесия

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Виж как примерно седи мойта черна 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
MaXimal написа:foli написа:Днес взех джантите и бояджията и съм много доволен...много добре са станали.Ефекта на перлените частици е доста по голям отколкото на оригинално боядисаните джанти...Утре ги слагам
Утре ако си свободен може да направим една фотосесия
Може...трябва да се разберем

- pininfarina
- кандидат ентусиаст
-
станала е уникално малко е късно вече но можеше да се свали боята на бясъкоструика и да се полират и лакират.
pininfarina написа:станала е уникално малко е късно вече но можеше да се свали боята на бясъкоструика и да се полират и лакират.
Нещо не те разбирам..кое е уникално и коя боя да се сваля на пясъкоструйка ?

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2