от къде си купувате гуми
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
от къде си купувате гуми
255 50 19 предни 285 45 19 задни Моля ако някои скоро си е купувал нови зимни гуми да сподели от къде и колко пари.Благодаря предварително
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: от къде си купувате гуми
http://www.avtogumi.bg/oscommerce/
За мен лично,това е най-доброто място-много добри цени и изключително обслужване,също така не се заплаща предварително,а при доставката и след оглед...
За мен лично,това е най-доброто място-много добри цени и изключително обслужване,също така не се заплаща предварително,а при доставката и след оглед...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Аз от Маргел си купувам гумите.
Ако търсиш нови зимни гуми, имам почти нови 17" (на около 1 000км), които са карани на друг джип, не на моя, и които се продават. ако имаш интерес, прати лс.
Ако търсиш нови зимни гуми, имам почти нови 17" (на около 1 000км), които са карани на друг джип, не на моя, и които се продават. ако имаш интерес, прати лс.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Хмм... тая тема май става безплатна реклама на магазините за гуми
Днес бях в Диана-та на околовръстното за да си купя странния размер 215/60R15 летни. Взех си Барум Бравурис. Има 15% отстъпка за летни гуми в момента, което е нормално по това време на годината. Иначе има и всякакви марки и размери зимни гуми (знам, защото докато чаках моите слухтях кой какво купува
). Един дори искаше да купи една гума (няква 19-ка за 600-700 лв), но не му продадоха защото вървят комплект по 2 или 4. Ааа и монтажа е безплатен там, въпреки че не се възползвах (не си бях взел новите джанти
).

Днес бях в Диана-та на околовръстното за да си купя странния размер 215/60R15 летни. Взех си Барум Бравурис. Има 15% отстъпка за летни гуми в момента, което е нормално по това време на годината. Иначе има и всякакви марки и размери зимни гуми (знам, защото докато чаках моите слухтях кой какво купува

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Аз изпитвам известни затруднения с намирането на зимни Пирели рънфлет 315/35/20 задни.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- E70 3.0SD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70 35d, S8;
- Мечтае да кара: X5M
- Детайли за колата: super reza4ka!
Камор ауто. И аз изпитах затруднение със зимни 20 цолови гуми и реших проблема с 255/55/18 Мишелин латитюд с джанити ако не се лъжа 210 модел, които според мен в тези огромни дупки пълни с вода зимата си е голямо предимство колега 

- cww
- Д-р Хаос
-
Няма две мнения по въпроса, че по-малкия цолаж гуми/джанти е в пъти по-удачен вариант за зимата, но като купувах колата получих бонус 4 зимни Пирели-та (и 4-те предни
) в много добро състояние с размери 275/40/20 (какъвто ми е и размера на летните предни гуми междувпрочем). И за да ги използвам, а и за да запазя съотношението предни/задни, предписано от BMW ми трябват 2 зимни 315/35/20. Има тук таме 1-2 оферти за такива гуми, но като цяло този размер е много кът. Дано като наближи зимата се появят повече предложения.

- Miloshov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Touring & X-series E70
От мене си ! 

- zapalvane
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 3.0d
баварка написа:255 50 19 предни 285 45 19 задни Моля ако някои скоро си е купувал нови зимни гуми да сподели от къде и колко пари.Благодаря предварително
жалко колега за мен продавам летни

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Ще го приема лично ако поне не попиташ при мен за хора от клуба какви цени мога да направя 

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Cobra написа:Ще го приема лично ако поне не попиташ при мен за хора от клуба какви цени мога да направя

Legends may sleep...but they never die!
- zapalvane
- кандидат ентусиаст
-
[quote="баварка"]255 50 19 предни 285 45 19 задни Моля ако някои скоро си е купувал нови зимни гуми да сподели от къде и колко пари.Благодаря предварително[/qu
колега днес сложих точно този размер на фирма Vredestein Wintracext 4 ,много добри за сега ги усещам,по късно ще кажа повече.4бр ми излезе 2000лв с отстъпката.
колега днес сложих точно този размер на фирма Vredestein Wintracext 4 ,много добри за сега ги усещам,по късно ще кажа повече.4бр ми излезе 2000лв с отстъпката.
- cww
- Д-р Хаос
-
Честито колега
Вчера и аз си поръчах зимните гуми (отново рънфлет) и до няколко дена ще са при мен. Въпроса ми е (понеже бях чел на места във форума) - като ида на гумаджия да ми ги монтира на джантите, трябва ли да търся такъв със специално оборудване за монтаж на рънфлет гуми или такова животно няма и се използват обичайните машини за монтаж/демонтаж на обикновени гуми? И ако рънфлет гумите изискват специално оборудване за монтаж, то какъв е риска, ако некое гумаджийче-мераклийче се опита да ги монтира без нужното оборудване?

Вчера и аз си поръчах зимните гуми (отново рънфлет) и до няколко дена ще са при мен. Въпроса ми е (понеже бях чел на места във форума) - като ида на гумаджия да ми ги монтира на джантите, трябва ли да търся такъв със специално оборудване за монтаж на рънфлет гуми или такова животно няма и се използват обичайните машини за монтаж/демонтаж на обикновени гуми? И ако рънфлет гумите изискват специално оборудване за монтаж, то какъв е риска, ако некое гумаджийче-мераклийче се опита да ги монтира без нужното оборудване?
- zapalvane
- кандидат ентусиаст
-
не съм чувал колега за специално оборудване за рънфлет,но винаги можеш да научиш и нещо ново.знам само че е много зор да се свали рънфлет гума,и затова и таксата е по скъпа.но не мисля че е невъзможно да се свали без да нарани джантата.дано да имаш добър гумаджия.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Здр,
машините за РФТ гуми и за обикновени на теория се различават, на практика не,
важно е да си намериш място където имат робот с предпазители за да не наранят джантата, тъй като усилието при РФТ поради борда е много голямо и тогава може да се нарани борда, иначе има и напълно безконтактни машини за монтаж/демонтаж.
Мога да ти предложа такава в моя сервиз всички от форума имат 10% отстъпка и личната ми гаранция че няма да имаш дрскотина по джантите...
машините за РФТ гуми и за обикновени на теория се различават, на практика не,
важно е да си намериш място където имат робот с предпазители за да не наранят джантата, тъй като усилието при РФТ поради борда е много голямо и тогава може да се нарани борда, иначе има и напълно безконтактни машини за монтаж/демонтаж.
Мога да ти предложа такава в моя сервиз всички от форума имат 10% отстъпка и личната ми гаранция че няма да имаш дрскотина по джантите...
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2