Избор на Х3 инфо и мнения.
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Избор на Х3 инфо и мнения.
Здравейте,
Оглеждам се за читаво Х3. Досега съм загледал две.
1. 2006г., 2.0d 150 коня. на приемливи километри.
2. 2008г., 2.0d 177 коня.
Интересувам ме:
- От кога до кога се произвежда първоначалната модификация и от кога влиза фейслифта
- Какви са основните разлики преди и след фейслифта
- Верно ли е че 150 коня идват малко мудни за купето?
- Какво е сервизното обслужване (цени) и има ли разлика между двете
- Най-често срещани проблеми и бъгове
- 2006г., с ксенон с или без ангелските очи е?
- Верно ли Х драйв системата влиза в употреба в Х3 след 2006г.?
- Във форума прочетох няколко мнения че Х3 вози твърдо и много некомфортно? Гледах Fifht gear където при пътния тест на Х3 се изказаха точно в тази насока. Доста оплюха возията?
- Ваши мнения, за които съм изпуснал да питам
ПП. Гледам и една RAV4 2009 г D4D 150 коня. Какво Ви е непредубеденото мнение като сравним дватa SUV-a
Интересувам ме:
- От кога до кога се произвежда първоначалната модификация и от кога влиза фейслифта
- Във форума прочетох няколко мнения че Х3 вози твърдо и много некомфортно? Гледах Fifht gear където при пътния тест на Х3 се изказаха точно в тази насока. Доста оплюха возията?
ПП. Гледам и една RAV4 2009 г D4D 150 коня. Какво Ви е непредубеденото мнение като сравним дватa SUV-a
Re: Избор на Х3 инфо и мнения.
hhr написа:Здравейте,
Интересувам ме:
1. oт 2004 фейса от края на 2006
2. Мотора (проблема с пеперудките) ма ти гледаш малките мотори. На 3.0д 218 коня (края на 2005) автомата вече е 6 степенен. Преди фейслифта на малките мотори не се предлага автомат
3. квито и да са цените не е евтино
4. 2006 е без ангелските очи. От фейслифта са ангелските очи и диодните ленти на стоповете
5. Не е верно
6. Да, вози твърдо. Не гледай глупости по телевизията а иди да покараш Х3. То и Х5 вози твърдо и некомфортно сравнено с МЛ
7. Имам 2 такива - никакви проблеми
п.пСравняваш кон с кокошка, не се занимавай с глупости
- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
Здравей колега.
Аз започвам малко от зад-напред. Тойота рав 4, D4D, 2007 съм имал и по голяма кочина като кола за мен няма. Карах я точно 6 месеца. Не бе трошене, не бе чудо... А и ми харчеше 15 нафта
- Верно ли е че 150 коня идват малко мудни за купето? - Зависи, но с чип се оправят нещата.
- Какво е сервизното обслужване (цени) и има ли разлика между двете - Разлика не би трябвало да има. За конкретни цени не знам, че скоро излезнах от гаранция.
- Най-често срещани проблеми и бъгове - Сменена раздатъчна кутия, скърцане на волана (и на 2 те Х3-го има), сравнително бързото олющване на копчетата за прозорците и копчетата на волана. За щастие други бъгове аз лично не съм срещал.
- Верно ли Х драйв системата влиза в употреба в Х3 след 2006г.? - От както има X3 има Xdrive.
- Във форума прочетох няколко мнения че Х3 вози твърдо и много некомфортно? Гледах Fifht gear където при пътния тест на Х3 се изказаха точно в тази насока. Доста оплюха возията? - Те всички я плюят, но на мен ми харесва. Моята е и с спортно и вози стегнато, но на мен не ми пречи. Другото Х3 е с нормално окачване и вози нормално. Най добрия начин да разбереш дали ти харесва возията/колата е ако имаш възможност да я пробваш.
Аз започвам малко от зад-напред. Тойота рав 4, D4D, 2007 съм имал и по голяма кочина като кола за мен няма. Карах я точно 6 месеца. Не бе трошене, не бе чудо... А и ми харчеше 15 нафта

- Верно ли е че 150 коня идват малко мудни за купето? - Зависи, но с чип се оправят нещата.
- Какво е сервизното обслужване (цени) и има ли разлика между двете - Разлика не би трябвало да има. За конкретни цени не знам, че скоро излезнах от гаранция.
- Най-често срещани проблеми и бъгове - Сменена раздатъчна кутия, скърцане на волана (и на 2 те Х3-го има), сравнително бързото олющване на копчетата за прозорците и копчетата на волана. За щастие други бъгове аз лично не съм срещал.
- Верно ли Х драйв системата влиза в употреба в Х3 след 2006г.? - От както има X3 има Xdrive.
- Във форума прочетох няколко мнения че Х3 вози твърдо и много некомфортно? Гледах Fifht gear където при пътния тест на Х3 се изказаха точно в тази насока. Доста оплюха возията? - Те всички я плюят, но на мен ми харесва. Моята е и с спортно и вози стегнато, но на мен не ми пречи. Другото Х3 е с нормално окачване и вози нормално. Най добрия начин да разбереш дали ти харесва возията/колата е ако имаш възможност да я пробваш.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Х3 е боклук... Х5 си е друга работа
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
LUCIFER'S написа:Х3 е боклук... Х5 си е друга работа
Такива коментари по-добре си ги спестявайте, смешни са.
Интересувам ме:
Във външния вид разликите са най-големи, при фейслифта с ксенон имаш ангелски очи, но най-хубавото е, че са махнали гадните черни брони.
Определено. Разликата между 150-те и 177-те коня е огромна. Много по-динамична е с 177-те коня, по-малко харчи и двигателят е по-тих.
Досега само един проблем с турбото сме имали, но беше гаранционна и го смениха без пари.
Не.
Зависи какво търсиш. За някои и без М Пакет вози твърдо, но на мен ми се струва, че дори с М Пакет вози супер. Аз съм фен на стегнатата возия и точно това помага за невероятното седене на пътя.
За мен Х3 е много комплексен автомобил - става за семеен, не е много голям за града и става за дълъг път и за лек оф роуд. Наистина е едно от най-добрите решения, ако човек иска да поддържа само една кола.

LUCIFER'S написа:Х3 е боклук... Х5 си е друга работа
Oпределено е обратното - сравнено с Х3 Е70 е боклук.
Имам ги и двете, Е70 гаранционния срок не може да избута без да влезе в сервиза на всеки 2-3 месеца Х3-ката съм я купил на 130 000 км и до момента в сервиз не е влизала вече 2 години
MCar написа:
Във външния вид разликите са най-големи, при фейслифта с ксенон имаш ангелски очи, но най-хубавото е, че са махнали гадните черни брони.
Т.е. ако бронята до половината (до долната радиаторна решетка) е в цвета на купето, а оттам надолу е черна пластмаса е фейслифт!?
А има ли изцяло боядисани брони в цвета на купето?
Дайте повече мнения за возията. Има ли промяна във возията преди и след фейслифта?
Аз имах 1er 120d със заводски sport suspention settings и беше доста твърдо и на моменти дразнещо некомфортно за градско. Ако Х3 е с нормалното окачване по-меко ли ще бъде от моята единица?
- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
За да са боядисани броните в цвета на купето, трябва да е с М-пакет.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Вече повече от 2 години с х3 фейслифт, но 150коня- никакви проблеми.
Колата е супер, няма спор.
177коня по-добре.
Колата е супер, няма спор.
177коня по-добре.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
hhr написа:MCar написа:
Т.е. ако бронята до половината (до долната радиаторна решетка) е в цвета на купето, а оттам надолу е черна пластмаса е фейслифт!?
А има ли изцяло боядисани брони в цвета на купето?
Дайте повече мнения за возията. Има ли промяна във возията преди и след фейслифта?
Аз имах 1er 120d със заводски sport suspention settings и беше доста твърдо и на моменти дразнещо некомфортно за градско. Ако Х3 е с нормалното окачване по-меко ли ще бъде от моята единица?
Пич, иди при някой дилър, вземи една Х3-ка и покарай.
Тва твоето за возията е кат разговора между 2 циганЕта, едното пита другото ,,ти ял ли си хлеб и сирене,, а другото му отговаря ,,не ма братО ми е разправял,,.
- the_bommb
- Потребител
-
- Кара: E90
- Мечтае да кара: BMW X6 M
Колега, взимай Х3-ката и не се замисляи, аз имам такава но бензинова от година и половина и само масла,филтри и накладки съм сменял. За возията ела да те повозя в маздата( Rx8 ) и после в Х-а и сам ще прецениш
.
Иначе според мен при този мотор е почти все едно ,но вземи по мощната и не забравяи екстрите - колкото повече толкова по добре и според мен те да ти бъдат водещи.

Иначе според мен при този мотор е почти все едно ,но вземи по мощната и не забравяи екстрите - колкото повече толкова по добре и според мен те да ти бъдат водещи.
Баси майката какъв живот живея
Здравейте
За да не отварям нова тема искам да задам още няколко въпроса за Х3-та понеже съм решил следващата ми кола да е такава и се оглеждам за такава ( сегашната е 320 Е 36 и съм мнооо ама мнооо доволен от нея -само дето е старичка).
Не ме интересува возията знам че возят твърдо и това ме кефи. Не ме интересува и сервизната поддръжка щото ако не ме набута някой калпазанин с повреден автомобил знам че няма да вляза в сервиз
Интересува ме бензинова или дизел ???
Автомат или ръчна ??? Автоматична не съм карал никога но съм чувал че с автомат не са много подходящи за off road не че имам намерение да я карам през полето или по някакви скали -- достатъчен е off roada по пътищата с тия дупки.
Аз съм се спрял на дизел - ръчна ск.кут. Пределно ми е ясно че колкото по мощна толкова по добре ама нали тря и да се храни. Доколкото знам 20 D e 155 К.С. а 30 D -177 или 218 ???? Колко гориво харчат различните двигатели ? Някакви проблеми с раздатъчни кутии? Други големи проблеми да са изниквали ? Какво да гледам докато купувам видимо за моето око ( за отиването в сервиз то е ясно че ще се ходи)???
Ще съм благодарен ако споделите вашите проблеми и напътствия. Благодаря.
За да не отварям нова тема искам да задам още няколко въпроса за Х3-та понеже съм решил следващата ми кола да е такава и се оглеждам за такава ( сегашната е 320 Е 36 и съм мнооо ама мнооо доволен от нея -само дето е старичка).
Не ме интересува возията знам че возят твърдо и това ме кефи. Не ме интересува и сервизната поддръжка щото ако не ме набута някой калпазанин с повреден автомобил знам че няма да вляза в сервиз
Интересува ме бензинова или дизел ???
Автомат или ръчна ??? Автоматична не съм карал никога но съм чувал че с автомат не са много подходящи за off road не че имам намерение да я карам през полето или по някакви скали -- достатъчен е off roada по пътищата с тия дупки.
Аз съм се спрял на дизел - ръчна ск.кут. Пределно ми е ясно че колкото по мощна толкова по добре ама нали тря и да се храни. Доколкото знам 20 D e 155 К.С. а 30 D -177 или 218 ???? Колко гориво харчат различните двигатели ? Някакви проблеми с раздатъчни кутии? Други големи проблеми да са изниквали ? Какво да гледам докато купувам видимо за моето око ( за отиването в сервиз то е ясно че ще се ходи)???
Ще съм благодарен ако споделите вашите проблеми и напътствия. Благодаря.
- pro_01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трезвен
- Мечтае да кара: Dramiel
Понеже и аз лека-полека отивам към X3, въпросът ми е в бюджет от 15к евро може ли да се вмести нещо читаво 2006-2007? Бензин или дизел, все ми е тая, важното е да има екстри. Кола без климатроник, заеби. Гледам, че в мобилето това е долния край на бюджета, но повече ме изненадват километрите на повечето (под 100к).
Улици LIVE - Пътната обстановка на живо
Явно няма много мнения или желание на знаещите да споделят.
Аз също чакам отзиви за х3, но дизел.
Моля за повече мнения!
Аз също чакам отзиви за х3, но дизел.
Моля за повече мнения!
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2