проблем с оборотите при х3 е83
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
проблем с оборотите при х3 е83

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: проблем с оборотите при х3 е83
dihris написа::help: При изключена от скорост оборотите падат и гасне. Имал ли е някой такъв проблем?
Мен ми се е случвало на Х3то в движение дез да я мъча или давя да гасне! И на мен диагностиката нищо не показа. После един приятел ме светна че от много висене по задръстването катализатора и там разни филтри се задръстват, и каза да отида някаде на дълго и да и раздам яко газ в по високи обороти за да го издуха. Това взе ,че ми оправи проблема. Пробвай и ти.
dihris написа:ама колата е на 2 месеца, абсурдно е да е задръстена. благодаря ще пробвам
Обратно в сервиза и да я оправят, кво се праат на луди че нищо не показвало на компютъра

Да ти дадат една тестова Х3 да си вършиш работа а твойта да си трошат главите докат я опраат
Га зимАха парите им беше добре
Големи специалисти станаха, ако може с бели ръкавици в сервиза и освен комп не си цапат ръчичките

X5 E70 написа:dihris написа:ама колата е на 2 месеца, абсурдно е да е задръстена. благодаря ще пробвам
Обратно в сервиза и да я оправят, кво се праат на луди че нищо не показвало на компютъра![]()
Да ти дадат една тестова Х3 да си вършиш работа а твойта да си трошат главите докат я опраат
Големи специалисти станаха, ако може с бели ръкавици в сервиза и освен комп не си цапат ръчичките
в сервиза ми казаха че трябва да я карам с включен климатроник /понеже оборотите са по високи

- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
dihris написа:X5 E70 написа:dihris написа:ама колата е на 2 месеца, абсурдно е да е задръстена. благодаря ще пробвам
Обратно в сервиза и да я оправят, кво се праат на луди че нищо не показвало на компютъра![]()
в сервиза ми казаха че трябва да я карам с включен климатроник /понеже оборотите са по високи/ тъй че и от тях полза няма
Кой е тоя "компетентен" сервиз ако не е тайна, да знаем да не ходиме там?
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
eMotion написа:dihris написа:X5 E70 написа:dihris написа:ама колата е на 2 месеца, абсурдно е да е задръстена. благодаря ще пробвам
в сервиза ми казаха че трябва да я карам с включен климатроник /понеже оборотите са по високи/ тъй че и от тях полза няма
Кой е тоя "компетентен" сервиз ако не е тайна, да знаем да не ходиме там?
бова кар бургас
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Освен да минеш до другия ти най-близък гаранционен сервиз та да го погледнат и те. Тука като чета на колегите приключенията с гаранционни автомобили и тайно се кръстя.
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3