Лош късмет ли имам....ИЛИ
Модератор: Технически модератори
Re: Лош късмет ли имам....ИЛИ
TPAKTOP написа:X5 E70 написа:ТРАКТОР-е, те само тенекеджийното вършат работа от целото камор щото до тех георги христов нема достъп, иначе и тех да е осрал
В интерес на истината всичките са пичове в теникиджийното! След като съм вдигал някой друг скандал се поопознах с тях! Исках да купя една от ония белите ретро колички за племенника с акумулатор да си джитка и пича който пръска колите ми предложи да я пръсне какъвто цвят искам. И Верка си е точна!
Верка имах в предвид и едно момче с остригана глава, баси точния пич
Ако махнат христов може и сервиз да стане от таа сграда
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
X5 E70 написа:Верка имах в предвид и едно момче с остригана глава, баси точния пич

За кое момче това с двете обеци на ушите?

TPAKTOP написа:X5 E70 написа:Верка имах в предвид и едно момче с остригана глава, баси точния пич
![]()
А ся де, не съм обърнал внимание ма май за същия
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
X5 E70 написа:TPAKTOP написа:X5 E70 написа:Верка имах в предвид и едно момче с остригана глава, баси точния пич
![]()
Тоя за който говоря той реално е бояджията! Едно сравнително младо момче с гащеризон

TPAKTOP написа:X5 E70 написа:TPAKTOP написа:X5 E70 написа:Верка имах в предвид и едно момче с остригана глава, баси точния пич
![]()
Тоя за който говоря той реално е бояджията! Едно сравнително младо момче с гащеризон
Ааааа да, и онова момче което се занимава със застрахователите за 2-ри оглед и т.н.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
X5 E70 написа:Ааааа да, и онова момче което се занимава със застрахователите за 2-ри оглед и т.н.
Той също е пич! Веднъж бях жулнал М-ката и ходих да ми пръснат вратата. Проблема беше че ми я изписаха мръсна. Тоя същия пич за който говориш вика "дай да ти я измием" ама на мен не ми се чакаше! Отидох измих я и видях че има мъгла от боята по стъклото и бяха облепяли дръжката и не беше пастирано като хората. като се върнах ми я оправиха моментално. точно тоя извика момчето и ми го оправиха пред очите. Много ме е яд че трябва да си Богоизбран за да можеш да подпишеш договор за плащане по банка! Тотален шит е това. Говорих с някакви шефове разни ама ми отказаха сега трябва да разнасям карти с много пари от което ме е страх заради хакерите!

Заеби, да се оправят със застрахователите с възлагателни писма.
Не ти треа да носиш пари ни в карта ни в брой
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
X5 E70 написа:Заеби, да се оправят със застрахователите с възлагателни писма.
За това много добре ама за другите ремонтни дейности си трябват парички! и в редки случаи МНОГО парички!

TPAKTOP написа:X5 E70 написа:Заеби, да се оправят със застрахователите с възлагателни писма.
За това много добре ама за другите ремонтни дейности си трябват парички! и в редки случаи МНОГО парички!
Че ти ореш ли с таа кола ве ТРАКТОР-е

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
X5 E70 написа:TPAKTOP написа:X5 E70 написа:Заеби, да се оправят със застрахователите с възлагателни писма.
Че ти ореш ли с таа кола ве ТРАКТОР-ета толко я прайш?
Старая се да я карам както сама си иска

TPAKTOP написа:X5 E70 написа:TPAKTOP написа:X5 E70 написа:Заеби, да се оправят със застрахователите с възлагателни писма.
Че ти ореш ли с таа кола ве ТРАКТОР-ета толко я прайш?
Старая се да я карам както сама си искаДа живеят застрахователите! Иначе не се оплаквам най-скъпото нещо както бях споменал е диференциала и веднъж огледалата на джипа но след това застрахователя ги плати!
Честита Коледа

Че то и диференциала минава по щета, малко ли са кратери
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
X5 E70 написа:Честита Коледа![]()
Честита и на теб колега! Ами не мина по щета защото аз си знам от къде е!

- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
TPAKTOP написа:X5 E70 написа:Честита Коледа![]()
Честита и на теб колега! Ами не мина по щета защото аз си знам от къде е!При положение че тогава изхвърлих и комплект гуми със "странно" износване на вътрешната част
Аз кум моя застраховател гледам да съм коректен като очаквам и те да са коректни към мен. За сега всичко е ОК и съм доволен от тях. Гледам да не прекалявам че са ми вършили добри услуги!
Честита Коледа и от мен!
Колега, кой е застрахователя, ако не е тайна? Че аз сега ги сменям, от Булинс преминавам към Армеец.
Весело прекарване на останалите празници!
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
xdriver написа:Честита Коледа и от мен!
Колега, кой е застрахователя, ако не е тайна? Че аз сега ги сменям, от Булинс преминавам към Армеец.
Честита и на теб! Абсолютно само към Армеец! Много съм доволен от тях! Да не кажа предоволен! Булинс бяха добре ама навремето сега дължат доста пари. От 4 години съм само към Амеец и съм много доволен! Нямам нищо общо със застраховането като цяло и мнението ми е само като на клиент!

- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
TPAKTOP написа:xdriver написа:Честита Коледа и от мен!
Честита и на теб! Абсолютно само към Армеец! Много съм доволен от тях! Да не кажа предоволен! Булинс бяха добре ама навремето сега дължат доста пари. От 4 години съм само към Амеец и съм много доволен! Нямам нищо общо със застраховането като цяло и мнението ми е само като на клиент!
Това вече е добра новина! Дано и аз да придобия подобно мнение. Поздрави!