Относно X5/X6 и Армеец.
Модератор: Технически модератори
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Re: Относно X5/X6 и Армеец.
Аз като ходих до Варна карс ми казаха, че ушкем била с най-новия софт, въпреки, че колата е купена миналото лято?!?!??! 

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Toneloker написа:Аз като ходих до Варна карс ми казаха, че ушкем била с най-новия софт, въпреки, че колата е купена миналото лято?!?!??!
АМи твоята може да е! Нашите са по-стари!

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Toneloker написа:Аз като ходих до Варна карс ми казаха, че ушкем била с най-новия софт, въпреки, че колата е купена миналото лято?!?!??!
Нещо са те метнали, този ъпдейт е съвсем пресен. Моята е произведена 05.2010(обаче е 40д, т.е. по-новия модел) и правих ъпдейт.
I love the sound of V8 in the morning...
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Малко ъп на темата
Доволни ли сте от ъпдейта, чувствате ли се по-сигурни?

Доволни ли сте от ъпдейта, чувствате ли се по-сигурни?

Последна промяна M3 E92 на 14 Юли 2011, 16:43, променена общо 1 път
- msi200
- ентусиаст
-
Ми доволен съм - колата си е още моя и даже понякога я оставям да спи пред нас
При мен обаче има и други неща освен ъпдейта. Ама подробностите не са за интернет форум.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Като говорих с дилъра той сподели, че действителните кражби на Х5/Х6 са към 7-8%, другото са инсценировки, понеже не могат да плащат лизинга 

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Ни най-малко не се чувствам по-сигурен, но нямам избор - следвам препоръките на дилъра и стискам палци някой да не си я познае.
Единственото ми успокоение е, че напоследък сякаш нещата малко позамряха. Или поне няма такава гласност по медиите, а апашите пак си работят с пълна пара.
А относно факта, че повечето кражби са инсценировки - възможно е, но честно казано не ми се вярва.
Единственото ми успокоение е, че напоследък сякаш нещата малко позамряха. Или поне няма такава гласност по медиите, а апашите пак си работят с пълна пара.
А относно факта, че повечето кражби са инсценировки - възможно е, но честно казано не ми се вярва.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
Едни катаджии казаха, че до преди известно време имало поне по една открадната на ден. Колко е истина - не знам...
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Ще повдигна малко темата - сега в началото на 2013г,се оказва че според информацията от различни брокери,всички застр.компании отказват застраховане на Е70/71,с изключение на Армеец(5%т.ч.) и ДЗИ(8%т.ч.
),тоест Армеец стават монополист!Те от своя страна изискват задължително монтирането на допълнителен имобилайзер за покриване на клауза кражба за сметка на клиента.
Въпроса ми е,кой от двата имобилайзера да избера - SKYBRAKE DD2 или META SYSTEM M43?Имате ли оплаквания от тях за някакви проблеми или бъгове,и някой запознат ли е с разликата между тях?

Въпроса ми е,кой от двата имобилайзера да избера - SKYBRAKE DD2 или META SYSTEM M43?Имате ли оплаквания от тях за някакви проблеми или бъгове,и някой запознат ли е с разликата между тях?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Миналата година на няколко БМВ-та от булинс монтираха нещо което прилича на SKYBRAKE DD2 по снимките. Батериите на "дистанционните" заминават на 2-3 месеца. Като имаше и два случая батерията да изключи в движение и съответно да се задейства имобилайзера. За щастие и двата случая бяха на спокоен път. После се оказа, че може да се понастрои да не блокира веднага.
Та при монтаж на нещо подобно да имате едно на ум, и да проучите как да не оставате по средата на някое изпреварване
Та при монтаж на нещо подобно да имате едно на ум, и да проучите как да не оставате по средата на някое изпреварване
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Благодаря за мнението
Звънях на Дару(350лв) и Камор(540лв),отговора им беше,че монтират единствено META SYSTEM M43.

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
И така колеги, ето пресни новини за тези новости от Армеец:
Моят джип е 2002г,, за да имаш каско при тях ти го карат в Дару кар или Камор,монтират ти имобилайзер тип чип, и ти дават едно устрйство което трябва да го носиш в себе си,иначе колата угасва и няма палене. Екстрата се заплаща 350лв с ДДС.
От една страна е хубаво, защото зачестяват грабежите и на документи,загуба на ключове и т.н.
Специално от Армеец съм безкрайно доволен, защото моята джипка няколко пъти и сваляха какво ли не, и т.нар. липси до момента винаги са ги покривали.
Естествено тази година каското ми струваше повече пари ,независимо ,че колата "овехтява" и застрахователната стойност се намаля......
Моят джип е 2002г,, за да имаш каско при тях ти го карат в Дару кар или Камор,монтират ти имобилайзер тип чип, и ти дават едно устрйство което трябва да го носиш в себе си,иначе колата угасва и няма палене. Екстрата се заплаща 350лв с ДДС.
От една страна е хубаво, защото зачестяват грабежите и на документи,загуба на ключове и т.н.
Специално от Армеец съм безкрайно доволен, защото моята джипка няколко пъти и сваляха какво ли не, и т.нар. липси до момента винаги са ги покривали.
Естествено тази година каското ми струваше повече пари ,независимо ,че колата "овехтява" и застрахователната стойност се намаля......
От 7 дни в седмицата поне през 5 от тях има откраднати X5 в София.Малко по-малко са Х6 а Х3 са рядкост.Като цяло всеки ден има откраднати по няколко коли от нашата марка.
- msi200
- ентусиаст
-
Добре де, аз ако бях застраховател, слагам няколко Х5-ци да нощуват из София и залагам хора на пусия да ги пазят. Като изловят няколко групи крадци съм сигурен, че кражбите ще намалеят. Така ще им излезе много по-евтино, отколкото да плащат колите.