Кражба на Х5
Модератор: Технически модератори
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Кражба на Х5
Да се похваля! Края на сервиза вече се вижда! Днес отивам до Технополис в Бизнес парка! И като минавам покрай тази уличка за задния вход на Арената ми се мерна нещо като Х5! След като си купих каквото си купувах викам дай да мина да видя какво става и се оказа че вече съм боядисан и цял!
Проблема е че беше все пак от към сервиза а не отпред за издаване и може би само са я оправили външно а ходовата част може още да не са я пипнали! Въпроса е че сърчицето ми се разхлопа! 

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
E70 3.0SD написа:Има пробив във секюрити софтуера на Х5 и Х6. Крадците вече притежават кодовете за достъп.
А казаха ли за евентуално решение на проблема? Имам чувството, че това няма да се оправи с подмяна на софтуера.
Nasti написа:Няма нищо преувеличено... И в момента всяко по-ново БМВ се отбива за проверка на караулката преди Дупница...
Аз вече като ги видя, направо пускам мигач и спирам

I love the sound of V8 in the morning...
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Охраните по платените паркинги са просто.
Не може в 12 часа да си заспал, пък аз да прекарам 20 минути в опит да те събудя и накрая да трябва да прескачам, че да си стигна до колата. Пък охраната да се събуди и да ми отвори вратата без дори да провери дали не крадат колата.
Вярно ли е, че x5-ците след 2010 не можели още да се палят от крадците?

Вярно ли е, че x5-ците след 2010 не можели още да се палят от крадците?

msi200 написа:E70 3.0SD написа:Има пробив във секюрити софтуера на Х5 и Х6. Крадците вече притежават кодовете за достъп.
А казаха ли за евентуално решение на проблема? Имам чувството, че това няма да се оправи с подмяна на софтуера.Nasti написа:Няма нищо преувеличено... И в момента всяко по-ново БМВ се отбива за проверка на караулката преди Дупница...
Аз вече като ги видя, направо пускам мигач и спирам
E то освен чрез софтуера нема как по друг начин да се реши проблема мисля
Спират ни, проверяват ни ма тва е за да изкрънкат пари.
Ясно е че колата ако е крадена те нема как да я хванат че е такава. Крадците са се подготвили с документи а колкото и да са ме спирали само гледа талона но не проверява рамата. А не е истина колко пъти по погрешка съм им давал талона на Х3-ката и на никого не му направи впечатление
Българския милиционер не е на пътя за да ти помогне а за да те ощави
Най-тъпото е че дилърите имат бази данни за колите ни и не знам некой дилър да се е свързал с клиента си и да го предупреди че има проблем със сигурността или ако не искат да всяват паника поне да поканят клиента за нещо дребно и тихомълко да му ъпдейтнат софта
Добре че беше в-к Труд в броя от миналата неделя където имаше каре с инфо че Х5/Х6 са най-крадени и се крадат за 20 сек
И поредната изцепка на журналята - ъпдейта се прави при дилърите ма от немски специалисти и българските монтьори немали достъп до таа процедура
Добре че беше в-к Труд в броя от миналата неделя където имаше каре с инфо че Х5/Х6 са най-крадени и се крадат за 20 сек
И поредната изцепка на журналята - ъпдейта се прави при дилърите ма от немски специалисти и българските монтьори немали достъп до таа процедура
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
X5 E70 написа:Най-тъпото е че дилърите имат бази данни за колите ни и не знам некой дилър да се е свързал с клиента си и да го предупреди че има проблем със сигурността или ако не искат да всяват паника поне да поканят клиента за нещо дребно и тихомълко да му ъпдейтнат софта
Къде се изгуби бре? Цял месец те няма! Жив ли си?

TPAKTOP написа:X5 E70 написа:Най-тъпото е че дилърите имат бази данни за колите ни и не знам некой дилър да се е свързал с клиента си и да го предупреди че има проблем със сигурността или ако не искат да всяват паника поне да поканят клиента за нещо дребно и тихомълко да му ъпдейтнат софта
По Германия, там нема кой да ми краде Х5-цата

2 седмици ше съм си тука и после пак ...
П.П. Донесъл съм и 3 каси немска бира

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
X5 E70 написа:TPAKTOP написа:X5 E70 написа:Най-тъпото е че дилърите имат бази данни за колите ни и не знам некой дилър да се е свързал с клиента си и да го предупреди че има проблем със сигурността или ако не искат да всяват паника поне да поканят клиента за нещо дребно и тихомълко да му ъпдейтнат софта
По Германия, там нема кой да ми краде Х5-цата![]()
Ей сега искам да ти се похваля какво стана!

TPAKTOP написа:X5 E70 написа:TPAKTOP написа:X5 E70 написа:Най-тъпото е че дилърите имат бази данни за колите ни и не знам некой дилър да се е свързал с клиента си и да го предупреди че има проблем със сигурността или ако не искат да всяват паника поне да поканят клиента за нещо дребно и тихомълко да му ъпдейтнат софта
По Германия, там нема кой да ми краде Х5-цата![]()
Ей сега искам да ти се похваля какво стана!Не е мое дело но сега станах главен спонсор на Камор!
Христов когато и да го застрелям се ше е късно

Още ли има заблудени дет ходят там ве Вуйче

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Язе съм прототип на тъпак ама съм баш в техния сервиз! Минала е колата вече през тенекиджийното!
Между другото вече май нямат толкова работа колкото преди! Сега кога им се обадим за следващия ден ми записват час! 

TPAKTOP написа:Язе съм прототип на тъпак ама съм баш в техния сервиз! Минала е колата вече през тенекиджийното!Между другото вече май нямат толкова работа колкото преди! Сега кога им се обадим за следващия ден ми записват час!
То тенекиджийното е единствения свестен отдел дет знаят кво правят
Но що се касае до сервиза в момента в който изтече гаранцията клиента се изнася с писъци и не стъпва никога повече в камор
Така че е нормално да немат работа
А и начина им на продажба - от бюрото вече не върви нема и да тръгне. Квот продадоха вече е извън гаранция а нови продажби нема така че нема как да имат работа
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
X5 E70 написа:TPAKTOP написа:Язе съм прототип на тъпак ама съм баш в техния сервиз! Минала е колата вече през тенекиджийното!Между другото вече май нямат толкова работа колкото преди! Сега кога им се обадим за следващия ден ми записват час!
Но що се касае до сервиза в момента в който изтече гаранцията клиента се изнася с писъци и не стъпва никога повече в камор
А и начина им на продажба - от бюрото вече не върви нема и да тръгне. Квот продадоха вече е извън гаранция а нови продажби нема така че нема как да имат работа
В интерес на истината при тях си правих диагностиката за съединителя и накрая се оказа че в Дару Кар е с около 1000лв по-евтино!

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Звъннете на Боби и неговите момчета от Бова. Там имат някакво решение на проблема...безплатно при това 
Немците са казали какво да се прави, ама другите ни дилъри явно нямат интерес да чуят какво съветват от Мюнхен.

Немците са казали какво да се прави, ама другите ни дилъри явно нямат интерес да чуят какво съветват от Мюнхен.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
TPAKTOP написа:X5 E70 написа:TPAKTOP написа:Язе съм прототип на тъпак ама съм баш в техния сервиз! Минала е колата вече през тенекиджийното!Между другото вече май нямат толкова работа колкото преди! Сега кога им се обадим за следващия ден ми записват час!
В интерес на истината при тях си правих диагностиката за съединителя и накрая се оказа че в Дару Кар е с около 1000лв по-евтино!И аз го казах на Данчо в прав текст че за съжаление няма да съм при тях!!
Където и да отидеш първо е по-евтино от камор и по-важното - ше ти свършат работа по-добре от камор
Не забравяй че христов идва от балкан стар които са се обърнали на квартална масларница, за нищо повече от едно масло хората не ходят там. камор вървят в същата посока но за сметка на тва директори бол