Опит за кражба на 2 X5-ци
Модератор: Технически модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Опит за кражба на 2 X5-ци
В съда дори и да има наличие на видео запис на извършеното престъпление се води недостатъчни доказателства
Явно закона е такъв, че деянието трябва да се извърши пред тях и дори и тогава няма да е сигурно дали ще го признаят като такова 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
Към автора на първия пост, та колега на моменти едвам се сдържам и прихвам от смях, но на повечето места просто ми иде да си обуя панталонче и блузка (вкъщи вечер - нормално е телевизийка и по-свободно облекло нали) и да слезна да спинкам пред колата долу в подземния гараж, който също е с две врати
Ми да правим подписка до Бавария за следващите модели, БМВ да сключат някъв договор и да добавят BOBCAT в списъка с екстрите (само на по-големите двигатели, нали.. като гъзария един вид).
Или вместо за каско, в края на годината 2000-те лв да са ми първата вноска за:

Ми да правим подписка до Бавария за следващите модели, БМВ да сключат някъв договор и да добавят BOBCAT в списъка с екстрите (само на по-големите двигатели, нали.. като гъзария един вид).
Или вместо за каско, в края на годината 2000-те лв да са ми първата вноска за:

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Оффффф аман заман от истории от 1001 нощи! Начи колегата със 2-те Х5-ци, шестте си ферарита, осемте си багера, десетте си апартамента и така нататък много ще го замоля, без да се сърди, но пак да прочете какво е писал, и ако всичко това е вярно - или теа гепаджии са ултра малоумни или той ни взима за малоумни
Аз не моем разберем как няма да запалят бобкатчето да го преместят, БМВ-та палят от тях още кат тръгнат едно багерче дето сигурно ключовете са на него постоянно нема да мръднат
После с колата Е46 ше слизат чак долу в гаража та ако може по-хубаво на камерите да се виждат, с чук ще трошат некви капачета, а пък имат инструменти колко щеш и т.н т.н т.н,...............ноооооооо върха на сладоледа е с обаждането по телефона! Е нема такава глупост честно
който знае той ще се сети. Абе незнам на мен целата история нещо не ми аресва 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
E34 написа:Оффффф аман заман от истории от 1001 нощи! Начи колегата със 2-те Х5-ци, шестте си ферарита, осемте си багера, десетте си апартамента и така нататък много ще го замоля, без да се сърди, но пак да прочете какво е писал, и ако всичко това е вярно - или теа гепаджии са ултра малоумни или той ни взима за малоумниАз не моем разберем как няма да запалят бобкатчето да го преместят, БМВ-та палят от тях още кат тръгнат едно багерче дето сигурно ключовете са на него постоянно нема да мръднат
После с колата Е46 ше слизат чак долу в гаража та ако може по-хубаво на камерите да се виждат, с чук ще трошат некви капачета, а пък имат инструменти колко щеш и т.н т.н т.н,...............ноооооооо върха на сладоледа е с обаждането по телефона! Е нема такава глупост честно
![]()
Колега гледам че си човек който не вярва на нищо! Но само да ти кажа че такива неща се случват а и ги даваха по бТВ! Охраняем паркинг с камери единия джип паркира другия незнайно как се отключва и всичко е тотал! На никой не му пука за видео наблюдението в гаража! Вече от всякъде се краде и проблема е че тук страдаме от системна безнаказаност!

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
E34 написа:Оффффф аман заман от истории от 1001 нощи! Начи колегата със 2-те Х5-ци, шестте си ферарита, осемте си багера, десетте си апартамента и така нататък много ще го замоля, без да се сърди, но пак да прочете какво е писал, и ако всичко това е вярно - или теа гепаджии са ултра малоумни или той ни взима за малоумниАз не моем разберем как няма да запалят бобкатчето да го преместят, БМВ-та палят от тях още кат тръгнат едно багерче дето сигурно ключовете са на него постоянно нема да мръднат
![]()
Колега гледам че си човек който не вярва на нищо! Но само да ти кажа че такива неща се случват а и ги даваха по бТВ! Охраняем паркинг с камери единия джип паркира другия незнайно как се отключва и всичко е тотал! На никой не му пука за видео наблюдението в гаража! Вече от всякъде се краде и проблема е че тук страдаме от системна безнаказаност!

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
![]()
+1 .... тва ми прилича на разказите на великата покер звезда george.mk с 200 000 на врътка на онлайн покер масите

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Към колегите, които не вярват, мога да им пожелая само да им се случи нещо такова, да ги видим тогава
. А до човекa, цитирам " със 2-те Х5-ци, шестте си ферарита, осемте си багера, десетте си апартамента и така нататък много ще го замоля", до някъде си прав, но Ферарито ми е едно, багерчето също. Ако те интересува в момента си чакам и новата Carrera S
. Пък ако видиш CA 6969 MH някъде свиркай. Типично по български веднага има хора, които почват да плюят. Аз съм решил да споделя какво ми се е случило, та да имате не 1 ами 2 наум. Както се регистрирах, така и ще се махна. То от манталитет спасение няма. Пазете колите си! 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
А не ги слушай тия, не вярват че човек може да има толкова благинки 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
@vpp: запуши устите на невярващите с клипчето от камерите или поне с няколко screenshot-a от него.
Все си мисля, че едва ли човек ще седне да си измисля такива случки то пас дъ тайм (както казва Стоичков)

Все си мисля, че едва ли човек ще седне да си измисля такива случки то пас дъ тайм (както казва Стоичков)

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
TPAKTOP написа:Колега гледам че си човек който не вярва на нищо! Но само да ти кажа че такива неща се случват а и ги даваха по бТВ! Охраняем паркинг с камери единия джип паркира другия незнайно как се отключва и всичко е тотал! На никой не му пука за видео наблюдението в гаража! Вече от всякъде се краде и проблема е че тук страдаме от системна безнаказаност!
А сега де?! Хубу де кажи ми как да вярвам още повече пък и щом по БТВ ги дават! На теа бездарници гладните им репортерчета чудеса от храброст ще ти заснемат (нагласено естествено) само и само сензация да направят

Сега, ако си примерно 27+ годишен и имаш нормален мисловен процес не би трябвало толкова лесно да скачаш в кереча. Аз не казвам, че колегата (с ферарито, поршето, бугатито, яхтата, хотела, самолета и комшията му със ситроенчето) лъже ама може малко да доукрасява или поизмисля поради вродени примерно писателски заложби, които са похвални за млад човек и трябва да се насърчават. Че се краде - краде се и то зверски! Сума ти и Х-ки изчезнаха и не е майтап работа, ама да ми правят некви супер смешни възстановки по теуевизията и разкази от аладин некак си е ТрагиКомично и неуместно!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
E34 написа:TPAKTOP написа:Колега гледам че си човек който не вярва на нищо! Но само да ти кажа че такива неща се случват а и ги даваха по бТВ! Охраняем паркинг с камери единия джип паркира другия незнайно как се отключва и всичко е тотал! На никой не му пука за видео наблюдението в гаража! Вече от всякъде се краде и проблема е че тук страдаме от системна безнаказаност!
А сега де?! Хубу де кажи ми как да вярвам още повече пък и щом по БТВ ги дават! На теа бездарници гладните им репортерчета чудеса от храброст ще ти заснемат (нагласено естествено) само и само сензация да направят![]()
![]()
Сега, ако си примерно 27+ годишен и имаш нормален мисловен процес не би трябвало толкова лесно да скачаш в кереча. Аз не казвам, че колегата (с ферарито, поршето, бугатито, яхтата, хотела, самолета и комшията му със ситроенчето) лъже ама може малко да доукрасява или поизмисля поради вродени примерно писателски заложби, които са похвални за млад човек и трябва да се насърчават. Че се краде - краде се и то зверски! Сума ти и Х-ки изчезнаха и не е майтап работа, ама да ми правят некви супер смешни възстановки по теуевизията и разкази от аладин некак си е ТрагиКомично и неуместно!
То хубави не трябва "да скачаш в кереча" лесно но това е един от минусите на мисленето на българина! Ако се замисли човек защо колегата ще се регистрира за да ни лъже тука всикчите?! Ами не виждам някаква основателна причина да го прави! Журналистите показваха записи от охранителни камери и колко нагли са реално крадците на автомобили! Аз примерно не съм очаквал да има крадци на огледала на Х5

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Колега Е34 ето ти още един пример! Макар да не се споменава моделът на БМВ-ето съм сигурен че става дума за Х5 или Х6
И ако това според теб е журналистическа възстановка
Източник: gong.bgНагли апаши са задигнали тази нощ автомобила на централния бранител на ЦСКА Апостол Попов. Луксозното немско возило е било паркирано пред жилището на футболиста в затворен комплекс „Манастира”.
Въпреки наличието на денонощна охрана и ограничен достъп до комплекса крадците са успели спокойно да си тръгнат с BMW-то на проектонационала. Проверка на Гонг установи, че дори и след кражбата бариерите, които ограничават достъпа до жилищния комплекс стоят вдигнати, което улеснява бандитите.
Освен с тунингован автомобил крадците са се сдобили с пълен сак с тренировъчна екипировка на Попов. Кражбата не позволи на централния бранител да вземе участие в сутрешната тренировка на отбора, а на следобедното занимание Попов тренира със по случайно останали в шкафчето му в съблекалнята футболни обувки.
Очаква се полицията да прегледа записите от видеокамерите в комплекса, но това едва ли ще помогне кой знае колко на разследването.
И ако това според теб е журналистическа възстановка

- boregepco
- Потребител
-
- Кара: Х5 - Е53
Каква възстановка викаш? Журналистическа? Ти освен Бареков друг журналист с джип да си виждал?! Че чак и репортер?! Може... Ама не.
Ще си купи журналиста Х5, за да бута броня в броня друг джип, уж го краде, за да си направи репортаж. ??!!! Стига бе! И е дал 2 кинта рушвет на тия от паркинга, за да снимат с охранителната камера? Верно?! Стига бе! Не се бях сетил. Добре, че ги разкрихте тия мръсници. Аз се бях притеснил и мислех, че се краде. Ох, ще спя спокойно.
Аз да ви кажа - в една нощ два пъти гоних някакви кретени, които се опитваха да отворят вратата на подземния гараж. Тя е рулетна и те на два пъти се опитваха да я вдигнат. Аз излитах на бегом от входа, те още по-набегом се изнасяха. Аз после се замислих колко съм бил тъп. Голяма работа, че съм се въоръжил. Те да не би да не са?! Ще си ме освиткат за едното чудо.
Но сега съм спокоен. Тия са били журналисти. И са дошли да снимат колите в гаража, щото беха със шведски номера.
А кабриото на сестра ми, сигурно е в Миролюба... Тя прави репортажи често...
Ей хора, краде се яко. И нагло. И безнаказано.
Ще си купи журналиста Х5, за да бута броня в броня друг джип, уж го краде, за да си направи репортаж. ??!!! Стига бе! И е дал 2 кинта рушвет на тия от паркинга, за да снимат с охранителната камера? Верно?! Стига бе! Не се бях сетил. Добре, че ги разкрихте тия мръсници. Аз се бях притеснил и мислех, че се краде. Ох, ще спя спокойно.
Аз да ви кажа - в една нощ два пъти гоних някакви кретени, които се опитваха да отворят вратата на подземния гараж. Тя е рулетна и те на два пъти се опитваха да я вдигнат. Аз излитах на бегом от входа, те още по-набегом се изнасяха. Аз после се замислих колко съм бил тъп. Голяма работа, че съм се въоръжил. Те да не би да не са?! Ще си ме освиткат за едното чудо.
Но сега съм спокоен. Тия са били журналисти. И са дошли да снимат колите в гаража, щото беха със шведски номера.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
boregepco написа:Каква възстановка викаш? Журналистическа? Ти освен Бареков друг журналист с джип да си виждал?! Че чак и репортер?! Може... Ама не.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Колега, тая вечер го мислих и да споделя какво ми дойде в главата. Казваш, че на записа има как човека отива да говори по телефона. Тоест има точният час на разговор. Със връзки, който предполагам, че имаш, можеш да говориш с 3-те оператора и да ти извадят в този интервал от време, колко телефона са звънели. Като им кажеш къде се намираш, по клетката ще се сведат номерата до няколко бройки и можеш да започнеш издирване и ти от там нататък можеш да процедираш както си искаш. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4