Относно X5/X6 и Армеец.
Модератор: Технически модератори
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Относно X5/X6 и Армеец.
Kickdown написа:TPAKTOP написа:Това накрая ми хареса!
Без майтап, на стария ми шеф E70-то така го направихме, а майстора който я прави е същински зъл гений (абсолютен гад!!!) и направо отряза една букса от моргата и го направи това...въпроса е да не забравиш "лошата букса", като ходиш в камор, че тя не подбира компютрите - дали са джамбазки или сервизни![]()
Ако си се зачел в профила ми и на тях им имам зъб!

TPAKTOP написа:Kickdown написа:TPAKTOP написа:Това накрая ми хареса!
Без майтап, на стария ми шеф E70-то така го направихме, а майстора който я прави е същински зъл гений (абсолютен гад!!!) и направо отряза една букса от моргата и го направи това...въпроса е да не забравиш "лошата букса", като ходиш в камор, че тя не подбира компютрите - дали са джамбазки или сервизни![]()
Чел съм повечето ти мнения и знам

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Kickdown написа:TPAKTOP написа:Kickdown написа:TPAKTOP написа:Това накрая ми хареса!
Чел съм повечето ти мнения и знамАма все пак (малко вероятно е де) ако се усетят какво е станало, да не ти търсят сметка, че и тяхната станция с GT1, ISTA/P и тн. не е евтина, даже ми се върти цифра от типа на 20 - 30 хил. евра...но да видиш тъпи и опулени физиономий - БЕЗЦЕННО!!!
![]()
![]()

TPAKTOP написа:Kickdown написа:TPAKTOP написа:Kickdown написа:TPAKTOP написа:Това накрая ми хареса!
Чел съм повечето ти мнения и знамАма все пак (малко вероятно е де) ако се усетят какво е станало, да не ти търсят сметка, че и тяхната станция с GT1, ISTA/P и тн. не е евтина, даже ми се върти цифра от типа на 20 - 30 хил. евра...но да видиш тъпи и опулени физиономий - БЕЗЦЕННО!!!
![]()
![]()
Не съм чак толкова зъл и нагъл!
Ама ще ги помоля да пробват на няколко машини за всеки случай!
xaxaxaxaxaxa

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Kickdown написа:TPAKTOP написа:Kickdown написа:TPAKTOP написа:Kickdown написа:TPAKTOP написа:Това накрая ми хареса!
![]()
![]()
Не съм чак толкова зъл и нагъл!
Ама ще ги помоля да пробват на няколко машини за всеки случай!
xaxaxaxaxaxa![]()
Накрая да не се окаже, че имало пожар в сервиза и единственото изгоряло нещо е твойта кола
![]()

Междудругото някой, ако е заинтересован от тази манипулация със OBD буксата, да ми пише на лично може да го свържа със сервиза в София, в който правихме въпросното Е70 

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
ДО ВСИЧКИ КЛИЕНТИ НА ЗПАД АРМЕЕЦ!
Колеги току що моя брокер ми прати заповедта от Армеец за вдигане на сигурността на Х5 и Х6:
Във връзка с отчетения висок ръст на кражбите при два от моделите на BMW – X5 и X6 и с цел
превенция на риска „Кражба на цяло МПС”, покрит по условията на застраховка „Каско”, на всички
клиенти на ЗАД „Армеец”, притежатели на един от двата модела на BMW, се осигурява безплатно
обновяване на софтуера на автомобила.
Условието е съответният автомобил да е произведен в периода 2005 г. – 2010 г. и да има валидна
застраховка„Каско”къмдататанаиздаваненавъзлагателнотописмо към сервиза на оторизирания
дилър на BMW – ДАРУ КАР.
За целта застрахованият или негов упълномощен представител трябва да получи възлагателно писмо,
което ще се издава в един от трите офиса на ЦУ – на ул. „Фр. Ж. Кюри” №20, ул. „Стефан Караджа” №2
или бул. „Сливница” №357А.
Инсталирането на актуалната версия на оригиналния софтуер на BMW се извършва от оторизиран
сервиз, съгласувано със завода прозводител, и по никакъв начин няма да се отрази върху фабричната
гаранция на автомобила, която продължава да бъде изцяло валидна.
Към настоящия момент сме подписали договор с ДАРУ КАР АД и сме в процес на преговори с
останалите сервизи на оторизираните дилъри в страната. Възлагателно писмо за ДАРУ КАР може да се
издаде за всеки един автомобил, независимо от това къде и от кого е сключена застраховката. След
подписване на останалите договори, ще ви уведомим допълнително за тях.
Срокът на възлагателното писмо е 2 месеца, считано то датата на издаването му, но не поKкъсно от датата
на изтичане на валидната застраховка „Каско”.
Тъй като операцията за смяна на софтуера продължава около 4K5 часа, ще е необходимо клиентът
предварително да се свърже с представител на сервиза (телефоните за контакт са посочени във
възлагателното писмо) и да уговори удобен за него ден и час. Приемането на автомобила ще се извършва
при представяне на възлагателното писмо, като клиентът няма да заплаща нищо.
Тези от вас, които имат клиенти извън София, желаещи да сменят софтуера в ДАРУ КАР, могат да се
обърнат за съдействие към служителите на обслужващата ги агенция.
За всички възникнали въпроси и уточнения може да се обръщате към обслужващата ви агенция. Тези от
вас, които се отчитат в ЦУ, могат да зададат своите въпроси на телефона или имейла на обслужващия ги
експерт от Дирекция „Автомобилно застраховане”.

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
То хубаво, ама само с Дару Кар
Дано се разберат и с останалите дилъри в страната.
За съжаление обаче другите хитринки пак ще си ги плащаме от джоба явно

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
cww написа:То хубаво, ама само с Дару Кар![]()
Ами за съжаление ще е така и ще си плащаме! Но понеже веднага след като разбрах се хвърлих до Армеец и се оказа че съм първия желаещ още никой нищо не знае там! След доста лутане ме опътиха и ми казаха нещо което ми беше обягнало от заповедта че възлагателното писмо е с срок на валидност 2 месеца! За съжаление аз не мога да съм сигурен дали ще съм готов с другата работа и не взех! Иначе ако някой се интересува стая 2 в офиса на Армеец на Жулио Кюри! Там ще се издават въпросните възлагателни писма!

- boregepco
- Потребител
-
- Кара: Х5 - Е53
TPAKTOP написа: възлагателното писмо е с срок на валидност 2 месеца! За съжаление аз не мога да съм сигурен дали ще съм готов с другата работа и не взех!
Аз доколкото знам, такива писма имат срок ,в който ти трябва да си се разбрал със сервиза за ден и час, в който да ти приемат колата. Това са двата месеца. Те като ще правят 2 коли на ден... Сещаш ли се как и кога ще е записването за час. Може към Нова година да ти дойде реда.
Или пак ще трябва на някой фуниийка да се дава...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
boregepco написа:TPAKTOP написа: възлагателното писмо е с срок на валидност 2 месеца! За съжаление аз не мога да съм сигурен дали ще съм готов с другата работа и не взех!
Аз доколкото знам, такива писма имат срок ,в който ти трябва да си се разбрал със сервиза за ден и час, в който да ти приемат колата. Това са двата месеца. Те като ще правят 2 коли на ден... Сещаш ли се как и кога ще е записването за час. Може към Нова година да ти дойде реда.
Или пак ще трябва на някой фуниийка да се дава...
Това не е точно такова писмо! Днес когато отидох в Армеец се оказах че съм абсолютно първия(с което до някъде се гордея щото колата ми хем не е в движение хем съм най-притеснен

- boregepco
- Потребител
-
Как да не се похваля - и на мене ми дойдеее.
Не това дето си мислите, мръсници такива!
Дойде писмо от Армеец-да ходя в Дару.
Кеф голям...
Аз се чудя дали хубавите момчета, от които ще се пазим, вече не са минали и дали вече не са разбили новия софт.
Защото ако са успели, ние защо да ходим?!
По-интересното е, че в писмото не се дават срокове, в които софта трябва да се подмени.
Ако обаче (не дай боже) нещо се случи междувременно, дали няма да кажат-дървото е за собственика. Да е отишъл!
А сега де!?
Кеф голям...
Аз се чудя дали хубавите момчета, от които ще се пазим, вече не са минали и дали вече не са разбили новия софт.
По-интересното е, че в писмото не се дават срокове, в които софта трябва да се подмени.
Ако обаче (не дай боже) нещо се случи междувременно, дали няма да кажат-дървото е за собственика. Да е отишъл!
А сега де!?
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
boregepco написа:Как да не се похваля - и на мене ми дойдеее.
Кеф голям...
А сега де!?
Ами уговори си час в Дару че са имали доста работа и бягай за възлагателно!

- boregepco
- Потребител
-
Така ще стане. Трябва да жертвам един ден.
Извинявай, но за тебе пак дърво-договора е с Дару, а ти си дремеш в Камор...
Ей, като тръгне назад нема спиране...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
boregepco написа:Така ще стане. Трябва да жертвам един ден.
Днес ме зарадваха че до края на другата седмица ще ми върнат автомобила! Преди малко ходих до камор и ми казаха че само остава боядисването! и в Петък сигурно вече ще съм готов! Така че още утре отивам в Армеец за възлагателно!