Х5 Д или 730 Д след 2003 година ?
Модератор: Технически модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
gecko написа:vesko06 написа:gecko написа:X5 E70 написа:gecko написа:Отностно това дали ще гори повече зависи от това ти как ще си я караш.Примерно наща Х5-ца(3.0 дизел) гори 10.4л , което си мисля че е даже малко за джип .... Иначе по въпроса ... аз лично бих избрал 7ма серия
Аз такъв разход съм постигал при 90-100 км/ч
Градско - 15-16/100
Извънградско със 150 км/ч - 12-13/100
Eми този разход е засичан от 5500км ... колата се кара основно градско(Пловдив)... кара се нормално ... и да има разлика от реалния разход и този на компютъра се съмнявам , че ще харчи повече от 11л...
Не че нещо, ама този разход-на х5-цата и на е90 са невъзможни..! Не можеш да ме убедиш, че е90 320д градско ти харчи 5-6//100..! Ти да не я буташ..?! А за х5-цата-то по книжка го дават, че гори 10.4/100 градско, и ти искаш да кажеш, че го докарвате..!? Ъпсурд...
Никога не съм казвал , че мойта е90 гори 5-6лВ момента ми показва 7.4л , реално е към 8 9 ... защото нещо като се замисля всеки ден зареждам ...
![]()
А относно Х5-цата незнам ... аз казвам какво пише на компютъра и нямам сметка да лъжа
Написано в темата
от
8 Сеп 2008, 9:50
gecko написа:SuperSonic написа:Е92 330d - 6.5-7.0л /100км
Ти по инерция ли го караш това животноТози разход градско или извънградско ?
![]()
Аз да се похваля ... разхода ми падна на 6.8 ГРАДСКО 80%
klintan66 написа:pironkov написа:Да не ти мине мерака бързо обаче...
Може , но нали не съм карал джип . Нещо конкретно ли имаш в предвид ?
Твоята е екстра но няма да ми е в лимита ми ,като гледам годината и с този бял салон не е за моето ежедневие .
Аааа салона не е бял ...цвят шампанско е
а и при ИНДИВИДУАЛ модела самата кожа е различна от фабричните кожи ползвани в серийните 7-ци.
Вида на кожата е друг... обработена е по начин лесен за почистване и тн... има каталог за ИНДИВИДУАЛ там си пише. Smile
Хайде няма ли някой да я взима... Ща схрускам

- nuke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '05 BMW X5 3.0d
Само за функционалноста на Х5 да добавя нещо - има ебахти смехотворния багажник за джипка... Направо ми се реве - ще си търся от тея дето се слагат на тавана като тръгна на някъде...
Като знам Санта Фе-то какъв багажник има и то при положение че отдолу има и две фул-сайз седалки просто ми е чудно къде се губи мястото в това БМВ...
Иначе от возията не се оплаквам - малко по-твърдо вози но пък от всички джипове които съм карал този стои най-добре в завоите. А и под твърдо нямам предвид дискомфортно - просто стегнато някак си.
Като знам Санта Фе-то какъв багажник има и то при положение че отдолу има и две фул-сайз седалки просто ми е чудно къде се губи мястото в това БМВ...
Иначе от возията не се оплаквам - малко по-твърдо вози но пък от всички джипове които съм карал този стои най-добре в завоите. А и под твърдо нямам предвид дискомфортно - просто стегнато някак си.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
И цената също ме насочи към Х5. В мобиле сега има една 2004 за 32000 обаче без навигация и с врътки за парното .Постна но все пак фейслифт...
Иначе има и скрити резерви ...
Иначе има и скрити резерви ...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Ако гледаш за Х купувай само модифицирания - усмихнатия му викат - 218кс с новите скорости, старото магаре е отврат, спънато, не върви, харчи много заради гадните скорости, за капак на всичко ги чупи като за световно... кекави са и не трябва да го катериш по бордюри защото при рязка и голяма денивелация, за момент маслената помпа не качва масло в турбината на скоростите и раждат...същите скорости се монтират на А4/А6/А8 2.5тди 150 и 180кс и там се чупят по същия начин...
За модифициран Х не давай под 46-7-8 хиляди лева, по-евтините са гробове уникални, цените на ремонтите са дебели не си заслужава да купуваш кола която иска реставриране, ще ти излезе дявол на магаре и пак няма да е кола
За модифициран Х не давай под 46-7-8 хиляди лева, по-евтините са гробове уникални, цените на ремонтите са дебели не си заслужава да купуваш кола която иска реставриране, ще ти излезе дявол на магаре и пак няма да е кола
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Nasti написа:Ако гледаш за Х купувай само модифицирания - усмихнатия му викат - 218кс с новите скорости, старото магаре е отврат, спънато, не върви, харчи много заради гадните скорости, за капак на всичко ги чупи като за световно... кекави са и не трябва да го катериш по бордюри защото при рязка и голяма денивелация, за момент маслената помпа не качва масло в турбината на скоростите и раждат...същите скорости се монтират на А4/А6/А8 2.5тди 150 и 180кс и там се чупят по същия начин...
Аз за това му казвам да вземе моята 7-ца

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
за такива пари само Х само 3.0д само 218кс
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4