X5 e53 VS VW Touareg
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Re: X5 e53 VS VW Touareg
А идеята за ML ми се вижда много лоша. Те по новите 280 и 320 са проблемни а да не говорим за 270. Между другото замислял ли си се за Х3?
- hahohi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: само по хубави пътища
rafa224 написа:А идеята за ML ми се вижда много лоша. Те по новите 280 и 320 са проблемни а да не говорим за 270. Между другото замислял ли си се за Х3?
МЛ и Х3 изключено ...
Теа дни мисля да ида до Габрово да видя Х5-то

Тоарега го гледах и проверих в Фолксваген : Км почти сигурно че са реални, добре е бил поддържан, НО се оказа, че е черен :?

Не виждам къде е проблема, бял изглежда много по-добре
Шегувам се, но аз за тези пари бих се напънал още малко и щях да гледам Е70... всъщност, гледам, но не виждам както се казва.
Иначе вътрешно много ми се иска да не съм ограничен в избора, да гледам и други марки, обаче знам, че ще съжалявам после.Иначе ей ги тези туарег - супер автомобил - голям, автоматик, евтин ...
БМВ пък по същото време са пуснали Е53 и Е83, а също към тях прибавям и Е90 които никога не бих взел

Шегувам се, но аз за тези пари бих се напънал още малко и щях да гледам Е70... всъщност, гледам, но не виждам както се казва.
Иначе вътрешно много ми се иска да не съм ограничен в избора, да гледам и други марки, обаче знам, че ще съжалявам после.Иначе ей ги тези туарег - супер автомобил - голям, автоматик, евтин ...

- hahohi
- кандидат ентусиаст
-
© написа:Не виждам къде е проблема, бял изглежда много по-добре![]()
Иначе вътрешно много ми се иска да не съм ограничен в избора, да гледам и други марки, обаче знам, че ще съжалявам после.Иначе ей ги тези туарег - супер автомобил - голям, автоматик, евтин ...БМВ пък по същото време са пуснали Е53 и Е83, а също към тях прибавям и Е90 които никога не бих взел
Колега въпроса не е в напъването, хубава кола си имам, сега просто не ми се дават много пари, искам г/д да го бива, трябва ми зимно време за снега, лятото много често ще се кара и по черни пътища, затова не искам Е70,

- rafa224
- старши ентусиаст
-
hahohi написа:© написа:Не виждам къде е проблема, бял изглежда много по-добре![]()
Иначе вътрешно много ми се иска да не съм ограничен в избора, да гледам и други марки, обаче знам, че ще съжалявам после.Иначе ей ги тези туарег - супер автомобил - голям, автоматик, евтин ...БМВ пък по същото време са пуснали Е53 и Е83, а също към тях прибавям и Е90 които никога не бих взел
Колега въпроса не е в напъването, хубава кола си имам, сега просто не ми се дават много пари, искам г/д да го бива, трябва ми зимно време за снега, лятото много често ще се кара и по черни пътища, затова не искам Е70,
Ами взимай тогава каквото ти е на сърце колега и карай. Тук можеш да получиш 100 мнения и предложения но колата ще си я купуваш, караш и обслужваш ти.
Ако ти трябва здрава кола за работа и черни пътища вземи си една тойота 120 и забравяш
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Аз пък не разбрах с какво МЛ-а е проблемен.Особено 280 и 320 моторите са много здрави.Познавам няколко човека,които карат такива коли и са много доволни..
- rafa224
- старши ентусиаст
-
525dнаписа:Аз пък не разбрах с какво МЛ-а е проблемен.Особено 280 и 320 моторите са много здрави.Познавам няколко човека,които карат такива коли и са много доволни..
Както казах всеки си има мнение и предпочитания и трябва да си вземе сам решение каква кола да кара.
- hahohi
- кандидат ентусиаст
-
525dнаписа:Аз пък не разбрах с какво МЛ-а е проблемен.Особено 280 и 320 моторите са много здрави.Познавам няколко човека,които карат такива коли и са много доволни..
Лъжат, лъжат .. познавам 2-ма(единия си го взе чисто нов), които имат 320цди и се оплакват постоянно...

X5 определено не става за черни пътища, особено с кал. Вземи си джип за малко пари само за извън пътя, за да не ти пука, когато го одраскаш или удариш. 

- hahohi
- кандидат ентусиаст
-
luftwaffe написа:X5 определено не става за черни пътища, особено с кал. Вземи си джип за малко пари само за извън пътя, за да не ти пука, когато го одраскаш или удариш.
Имам си и такъв .. но този няма да го вкарвам в кал и да го карам офф роуд, просто когато се наложи по черен път, да свърши работа,както зимата с него да си движа (градско, извън градско)

- valery
- кандидат ентусиаст
-
hahohi написа:luftwaffe написа:X5 определено не става за черни пътища, особено с кал. Вземи си джип за малко пари само за извън пътя, за да не ти пука, когато го одраскаш или удариш.
Имам си и такъв .. но този няма да го вкарвам в кал и да го карам офф роуд, просто когато се наложи по черен път, да свърши работа,както зимата с него да си движа (градско, извън градско)с две думи джип да си имам, не само лека кола ..
Така описано всичко би ти вършило работа. Като цяло в Туарега има някои недомислени работи, но не е толкова тргично положението (има инфо в нета). Голяма разлика между преди и след фейслифта няма. Ако решиш да се лишиш от въздушното окачване с цел по-малко проблеми за в бъдеще, то Туарега е правилния избор. Двата блокажа също не са за пренебрегване, но багажника по мое мнение е изключително малък за кола с подобни външни размери. R5 го смятат за лош, но имам 2 живи примера, че когато колата е на реални километри, то тези проблеми отсъстват. Въпреки това смятам, че правилото "получаваш това, за което плащаш" е в сила.
Няма правилен избор, всичко е въпрос на вкус!
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2