Боядисана кожа от дреха на х5?
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Re: Боядисана кожа от дреха на х5?
Или смяна на кожата. В ebay бях попаднал на предложение за кожа за облегалка- http://www.ebay.de/itm/290748606280?ssP ... 1423.l2649
Предполагам, че има различни варианти кожа, а също и за долната част. Провери при дилърите за номер и цена. Иначе ето линк за боядисването - http://www.avtointerior.com/sedalki.html
Имаше го и в 5-та серия. Но от хора,които са го правили зная, че е временно решение. Провят го обикновено автоджамбазите преди продажба на колата и след време става по зле.
Предполагам, че има различни варианти кожа, а също и за долната част. Провери при дилърите за номер и цена. Иначе ето линк за боядисването - http://www.avtointerior.com/sedalki.html
Имаше го и в 5-та серия. Но от хора,които са го правили зная, че е временно решение. Провят го обикновено автоджамбазите преди продажба на колата и след време става по зле.
Незнам дали ще стане с другите работи дето пишат в интернет като топло мляко,сапунена вода, бебешко олио?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Едва ли. Щом с Меглиото не стана. За боядисването съм питал защото щях да взимам джип с светла, бежова кожа. По спомени мисля, че взимаха 80 лв. на седалка. Там могат да знаят повече и за начин на почистване.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Не съм сигурен и колко трайно е това боядисване. Казваха ми, че е временно решение и след време става грозна картинка. Не съм виждал обаче с очите си. Добре,че не се хвърлих и аз на светлия салон
Доста бях хлътнал по една Е70 40d с такъв салон 

- bawarec 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: купе
Пробвай с медицински спирт.Чистил съм черна кожа и имаше ефект.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Колеги, вие за някакво петно на седалката две страници тема изписахте... Няма лошо де, просто ми е чудно мъже да се вълнуват от подобен "проблем".
Excellent! Steven is my name!
- bawarec 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: купе
misho1979 написа:Да не вземе този спирт да изгори светлата кожа
Пробвай на някое място което не се вижда,на черната нямаше никакъв проблем.
Към колегата по горе мисля че няма нищо лошо още повече пък срамно мъже да се вълнуват и пиша по темата защото този проблем може да се случи на всеки и е нормално тук да си помогнем с мнения
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Естествено, не съм казал, че темата не е полезна. Но сякаш малко го преекспонирате този проблем... И нашата кола е със светъл салон, мисля че се води "пясъчно бежов". Не съм се заглеждал специално, но вероятно има петна по седалките. Колата скоро ще стане на 10 години и аз сядам вътре със същите дънки, с които се търкялам под нея в гаража, а когато ходим на пикник например - сядам по тревата и пясъка... Често слагаме на задната седалка какво ли не - сакове, кашони, пликове с покупки, дори и щайги с плодове съм карал... В края на крайщата, нали затова е естествена кожа - за да бъде по-трайна и да не се поврежда лесно?
Все пак това е "джип" с който се ходи сред природата и би трябало да бъде по-непретнециозен, като цяло. Купил съм колата, за да ни служи и да улеснява живота ни, а не за да треперя над нея - поне моята философия е такава... А темата наистина е полезна, ако пролетта реша да освежа малко салона - тук има добри идеи

Все пак това е "джип" с който се ходи сред природата и би трябало да бъде по-непретнециозен, като цяло. Купил съм колата, за да ни служи и да улеснява живота ни, а не за да треперя над нея - поне моята философия е такава... А темата наистина е полезна, ако пролетта реша да освежа малко салона - тук има добри идеи

Excellent! Steven is my name!
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Някой хора обичаме колата ни да бъде чиста и в добър вид, аз също съм така. За радост салона ми е с кафява кожа и не е толкова труден за поддържане. Напълно разбирам колегата, още повече, че съм виждал Х5 с бежова кожа боядисана ужасно от дънки.
Е колеги няма такъв филм с оригинален препарат на БМВ не става, с обезмаслител не става днес пробвах и с топло мляко и нищо
- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
не беше лошо да го видим това замърсяване на снимка.
Ходи ли до тази автомивка на Любляна (Енигма)? Собственика си разбира от работата.
Ходи ли до тази автомивка на Любляна (Енигма)? Собственика си разбира от работата.
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3