малко въпросчета за Х6 4.0д
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Re: малко въпросчета за Х6 4.0д
Ако разхода е на база пътуването от Германия до България (и в резервоара си наливал нафта само от Германия/Австрия/Словения) съм склонен да се съглася.
На мен 3.0d с тамошната нафта ми гореше точно 8.3 (засечено по колонка) като на места си карах порядъчно със 180 и нагоре. И всичкото това удоволствие продължи до момента, в който не налях дизел от ОМВ в Сърбия.
Колега, зареди тук, занули борда, покарай известно време градско и виж разхода отново. Вероятно ще се попромени.
На мен 3.0d с тамошната нафта ми гореше точно 8.3 (засечено по колонка) като на места си карах порядъчно със 180 и нагоре. И всичкото това удоволствие продължи до момента, в който не налях дизел от ОМВ в Сърбия.

Колега, зареди тук, занули борда, покарай известно време градско и виж разхода отново. Вероятно ще се попромени.

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 545i
Ебаси, това с лепенето не го разбирам. Мойта кучка (долу до седалката на пасажера) на всички скороти ме гледа въпристелно и се прозява. Колко ли коне трябва да имам за да се качва горе кат дам газ 

Продавам тунинг кит за 335i на Vishnutuning (http://www.vishnutuning.com/RevIICAN.htm) - тестван 30 хил. км на 390 к.с. и 550 Нм
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds 94
- Мечтае да кара: M5
Sapa написа:Ебаси, това с лепенето не го разбирам. Мойта кучка (долу до седалката на пасажера) на всички скороти ме гледа въпристелно и се прозява. Колко ли коне трябва да имам за да се качва горе кат дам газ
същите коне ама на тройка с ръчни скорости

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Возил съм се в X6 xDrive40d, лепи си доста прилично като за 2200кг SUV , даже няма смисъл от DS.
Наистина сменя предавките на 2000-2500, но ръмженето е
Наистина сменя предавките на 2000-2500, но ръмженето е

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2