Кой е вашия застраховател?

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

Кой е вашия застраховател?

Армеец
27
31%
БулИнс
25
28%
Булстрад
1
1%
Дженерали
0
Няма гласували
ДЗИ
11
13%
Евроинс
6
7%
ОЗК
0
Няма гласували
Уника
8
9%
Друг
10
11%

Общо гласове : 88
старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: Кой е вашия застраховател?

Мнение от Nickelback » 21 Фев 2011, 23:44

Армейците :yes:
За 5 години съм доволен общо взето, но не са и много дашни :mhihi:
На времето направих каско при тях, защото чувах оттук и оттам, че много бият апашите :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 26 Фев 2011, 0:10

2 години съм в Уника и нямах никакви проблеми до сега = щети , тук ми се наложи преди месец почти и се циганиха за страшни дреболии ... лично аз не съм доволен!

Няма да си го подновя там със сигурност.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 27 Фев 2011, 11:57

ЛевИнс..Не съм доволен,ама въобще,за последна година го правя там :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 27 Фев 2011, 16:10

TPAKTOP написа:Айде колеги би ми било доста интересно да видим кой къде е застрахован и защо! То се видя че във всяка тема за открадната кола се обсъжда застрахователя :mhihi: Да се разберем веднъж за винаги! :winky: Естествено бих желал малко по-подробно обяснение защо точно този застраховател сте избрали?!

Лично аз съм само при Армеец. Каско гражданска всичко ми е там! Много съм доволен и се чувствам сигурен и спокоен. Плащали са ми липсващи елементи. Плащали са ми нарязани гуми. Никога не съм злоупотребил с тях и срещам коректност от тяхна страна. Нямам забележка.
ДЗИ - малко опит имам с тях ама принципно не им се плащаше много много.
Евроинс - От някъде чух че са го закъсали а и отдавна знам че си при завеждането на всяка щета без протокол за ПТП има самоучастие в размер на 50лв. Ако сте майстори на шано маневрите ще ви излезе по скъпо. Другото което е че трябва в 10 дневен срок да си уговорите час за сервиз не надвишаващ някакви дни от завеждането на щетата. Много неудобно.
Булинс - ами не знам защо затънаха ама са затънали! На всеки 3 месеца "обновяват" списъка със сервизите с които работят или може би на които са платили и нямат задължения и реално не е сигурно дали ако искате да си поддържате колата в един сервиз ще е възможно да сте само там до края на договора(застраховката). Преди 2-3 години не бяха така. Какво се е случило не знам?! :dunno:
За ГО пак я правя само към Армеец. Да чукам на дърво никога не ми се е налагало да я ползвам и не искам да я използвам.

Ами как няма да закъсат, всяка компания която прави застраховки на смешно ниска цена и дават за още толкова безплатни бонуси е обречена да закъса и фалира. Историята помни няколко такива фалита и за да няма после изненадани избирайте внимателно! Търсете застрахователна защита а не евтина полица :bchug: .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 27 Фев 2011, 21:28

Ivo_Borisov написа:
TPAKTOP написа:Айде колеги би ми било доста интересно да видим кой къде е застрахован и защо! То се видя че във всяка тема за открадната кола се обсъжда застрахователя :mhihi: Да се разберем веднъж за винаги! :winky: Естествено бих желал малко по-подробно обяснение защо точно този застраховател сте избрали?!

Лично аз съм само при Армеец. Каско гражданска всичко ми е там! Много съм доволен и се чувствам сигурен и спокоен. Плащали са ми липсващи елементи. Плащали са ми нарязани гуми. Никога не съм злоупотребил с тях и срещам коректност от тяхна страна. Нямам забележка.
ДЗИ - малко опит имам с тях ама принципно не им се плащаше много много.
Евроинс - От някъде чух че са го закъсали а и отдавна знам че си при завеждането на всяка щета без протокол за ПТП има самоучастие в размер на 50лв. Ако сте майстори на шано маневрите ще ви излезе по скъпо. Другото което е че трябва в 10 дневен срок да си уговорите час за сервиз не надвишаващ някакви дни от завеждането на щетата. Много неудобно.
Булинс - ами не знам защо затънаха ама са затънали! На всеки 3 месеца "обновяват" списъка със сервизите с които работят или може би на които са платили и нямат задължения и реално не е сигурно дали ако искате да си поддържате колата в един сервиз ще е възможно да сте само там до края на договора(застраховката). Преди 2-3 години не бяха така. Какво се е случило не знам?! :dunno:
За ГО пак я правя само към Армеец. Да чукам на дърво никога не ми се е налагало да я ползвам и не искам да я използвам.

Ами как няма да закъсат, всяка компания която прави застраховки на смешно ниска цена и дават за още толкова безплатни бонуси е обречена да закъса и фалира. Историята помни няколко такива фалита и за да няма после изненадани избирайте внимателно! Търсете застрахователна защита а не евтина полица :bchug: .

Това ми хареса! Много си прав колега! Всеки икономисал някой лев от полицата не го прави за да е предпазен а просто да си има каско! Друг е въпроса че ако колата ти е на лизинг е почти невъзможно да избираш! Но при положение че сме във форум на БМВ и колите са скъпи лизингодателите дори и Евролийз които са под обща шапка с Евроинс застраховат скъпите си автомобили към Армеец! Направете си сметката за какво става въпрос! :shock:
Изображение

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 27 Фев 2011, 22:33

В този ред на мисли, ТРАКТОРЕ, ти докъде я докара с Армеец и твоя случай? Развиват ли се нещата според очакванията ти или тимаджиите се правят на дръж ми шапката с адекватните изплащания на щетите и отново ни поставят пред дилема относно избора на застраховател?

P.S. Готов съм и двойно по-скъпо каско да си платя, стига да знам, че когато ми потрябва застраховката ще си ми платят точно, коректно, адекватно и без цигански номера.
P.S.2 Защото както казват по-мъдри хора от мен - човек разбира дали една застраховка е добра тогава, когато има нужда от нея.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 27 Фев 2011, 22:48

cww написа:В този ред на мисли, ТРАКТОРЕ, ти докъде я докара с Армеец и твоя случай? Развиват ли се нещата според очакванията ти или тимаджиите се правят на дръж ми шапката с адекватните изплащания на щетите и отново ни поставят пред дилема относно избора на застраховател?

P.S. Готов съм и двойно по-скъпо каско да си платя, стига да знам, че когато ми потрябва застраховката ще си ми платят точно, коректно, адекватно и без цигански номера.
P.S.2 Защото както казват по-мъдри хора от мен - човек разбира дали една застраховка е добра тогава, когато има нужда от нея.

Ами колата ще се ремонтира! Това за тотал щетата се оказа не изгодно за мен! Но живот и здраве по думи на Камор в най оптимистичния случай края на март - началото на април! Предполагам че за РД в началото на май отново ще карам джип! :mhihi: Истината е че колата не е смляна а потрошена отдолу! 4 листа опис на претенции от които запомних 2 диференциала скоростна кутия две джанти за смяна носачи и разни глупости но всичко ще ми бъде покрито! За единственото нещо което за сега съм предупреден за самоучастие е боядисване на задната броня(имах я описана в протокола за маркировката) и 20% от катализатора(водила се някаква амортизация) За сега да чукна на дърво нямам проблеми! Може би ако прехвърля допустимата сума ще плащам още ама това само времето ще покаже! :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Фев 2011, 11:32

интерсно ще е след тези щети,новата застаховка на колата каква сума ще ти обяваят

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 28 Фев 2011, 11:57

kiko написа:интерсно ще е след тези щети,новата застаховка на колата каква сума ще ти обяваят

Ами сигурно ще е доста по-солена ама аз още след като излезе колата от сервиза ще трябва да я дозастраховам! Но наистина нямам място за оплакване защото това си е по моя вина! Не мога да ги обвинявам че ще ми искат повече пари! :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от бабъл » 28 Фев 2011, 15:23

Аз от 4 години вече съм в Уника и съм доволен горе долу,при щети водим редовно войни :mhihi: ,но накрая плащат всичко :yes: Имахме един служебен бус в Левинс,е там е много зле,какви ли не глупости измисляха и накрая пак платиха щетата на около 60% :dunno:

Предишна

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6