Кой е вашия застраховател?
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Кой е вашия застраховател?
Армейците
За 5 години съм доволен общо взето, но не са и много дашни
На времето направих каско при тях, защото чувах оттук и оттам, че много бият апашите

За 5 години съм доволен общо взето, но не са и много дашни

На времето направих каско при тях, защото чувах оттук и оттам, че много бият апашите

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
2 години съм в Уника и нямах никакви проблеми до сега = щети , тук ми се наложи преди месец почти и се циганиха за страшни дреболии ... лично аз не съм доволен!
Няма да си го подновя там със сигурност.
Няма да си го подновя там със сигурност.
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
ЛевИнс..Не съм доволен,ама въобще,за последна година го правя там 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
TPAKTOP написа:Айде колеги би ми било доста интересно да видим кой къде е застрахован и защо! То се видя че във всяка тема за открадната кола се обсъжда застрахователяДа се разберем веднъж за винаги!
Естествено бих желал малко по-подробно обяснение защо точно този застраховател сте избрали?!
Лично аз съм само при Армеец. Каско гражданска всичко ми е там! Много съм доволен и се чувствам сигурен и спокоен. Плащали са ми липсващи елементи. Плащали са ми нарязани гуми. Никога не съм злоупотребил с тях и срещам коректност от тяхна страна. Нямам забележка.
ДЗИ - малко опит имам с тях ама принципно не им се плащаше много много.
Евроинс - От някъде чух че са го закъсали а и отдавна знам че си при завеждането на всяка щета без протокол за ПТП има самоучастие в размер на 50лв. Ако сте майстори на шано маневрите ще ви излезе по скъпо. Другото което е че трябва в 10 дневен срок да си уговорите час за сервиз не надвишаващ някакви дни от завеждането на щетата. Много неудобно.
Булинс - ами не знам защо затънаха ама са затънали! На всеки 3 месеца "обновяват" списъка със сервизите с които работят или може би на които са платили и нямат задължения и реално не е сигурно дали ако искате да си поддържате колата в един сервиз ще е възможно да сте само там до края на договора(застраховката). Преди 2-3 години не бяха така. Какво се е случило не знам?!![]()
За ГО пак я правя само към Армеец. Да чукам на дърво никога не ми се е налагало да я ползвам и не искам да я използвам.
Ами как няма да закъсат, всяка компания която прави застраховки на смешно ниска цена и дават за още толкова безплатни бонуси е обречена да закъса и фалира. Историята помни няколко такива фалита и за да няма после изненадани избирайте внимателно! Търсете застрахователна защита а не евтина полица

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Ivo_Borisov написа:TPAKTOP написа:Айде колеги би ми било доста интересно да видим кой къде е застрахован и защо! То се видя че във всяка тема за открадната кола се обсъжда застрахователяДа се разберем веднъж за винаги!
Естествено бих желал малко по-подробно обяснение защо точно този застраховател сте избрали?!
Лично аз съм само при Армеец. Каско гражданска всичко ми е там! Много съм доволен и се чувствам сигурен и спокоен. Плащали са ми липсващи елементи. Плащали са ми нарязани гуми. Никога не съм злоупотребил с тях и срещам коректност от тяхна страна. Нямам забележка.
ДЗИ - малко опит имам с тях ама принципно не им се плащаше много много.
Евроинс - От някъде чух че са го закъсали а и отдавна знам че си при завеждането на всяка щета без протокол за ПТП има самоучастие в размер на 50лв. Ако сте майстори на шано маневрите ще ви излезе по скъпо. Другото което е че трябва в 10 дневен срок да си уговорите час за сервиз не надвишаващ някакви дни от завеждането на щетата. Много неудобно.
Булинс - ами не знам защо затънаха ама са затънали! На всеки 3 месеца "обновяват" списъка със сервизите с които работят или може би на които са платили и нямат задължения и реално не е сигурно дали ако искате да си поддържате колата в един сервиз ще е възможно да сте само там до края на договора(застраховката). Преди 2-3 години не бяха така. Какво се е случило не знам?!![]()
За ГО пак я правя само към Армеец. Да чукам на дърво никога не ми се е налагало да я ползвам и не искам да я използвам.
Ами как няма да закъсат, всяка компания която прави застраховки на смешно ниска цена и дават за още толкова безплатни бонуси е обречена да закъса и фалира. Историята помни няколко такива фалита и за да няма после изненадани избирайте внимателно! Търсете застрахователна защита а не евтина полица.
Това ми хареса! Много си прав колега! Всеки икономисал някой лев от полицата не го прави за да е предпазен а просто да си има каско! Друг е въпроса че ако колата ти е на лизинг е почти невъзможно да избираш! Но при положение че сме във форум на БМВ и колите са скъпи лизингодателите дори и Евролийз които са под обща шапка с Евроинс застраховат скъпите си автомобили към Армеец! Направете си сметката за какво става въпрос!

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
В този ред на мисли, ТРАКТОРЕ, ти докъде я докара с Армеец и твоя случай? Развиват ли се нещата според очакванията ти или тимаджиите се правят на дръж ми шапката с адекватните изплащания на щетите и отново ни поставят пред дилема относно избора на застраховател?
P.S. Готов съм и двойно по-скъпо каско да си платя, стига да знам, че когато ми потрябва застраховката ще си ми платят точно, коректно, адекватно и без цигански номера.
P.S.2 Защото както казват по-мъдри хора от мен - човек разбира дали една застраховка е добра тогава, когато има нужда от нея.
P.S. Готов съм и двойно по-скъпо каско да си платя, стига да знам, че когато ми потрябва застраховката ще си ми платят точно, коректно, адекватно и без цигански номера.
P.S.2 Защото както казват по-мъдри хора от мен - човек разбира дали една застраховка е добра тогава, когато има нужда от нея.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
cww написа:В този ред на мисли, ТРАКТОРЕ, ти докъде я докара с Армеец и твоя случай? Развиват ли се нещата според очакванията ти или тимаджиите се правят на дръж ми шапката с адекватните изплащания на щетите и отново ни поставят пред дилема относно избора на застраховател?
Ами колата ще се ремонтира! Това за тотал щетата се оказа не изгодно за мен! Но живот и здраве по думи на Камор в най оптимистичния случай края на март - началото на април! Предполагам че за РД в началото на май отново ще карам джип!

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
интерсно ще е след тези щети,новата застаховка на колата каква сума ще ти обяваят
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
kiko написа:интерсно ще е след тези щети,новата застаховка на колата каква сума ще ти обяваят
Ами сигурно ще е доста по-солена ама аз още след като излезе колата от сервиза ще трябва да я дозастраховам! Но наистина нямам място за оплакване защото това си е по моя вина! Не мога да ги обвинявам че ще ми искат повече пари!

- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Аз от 4 години вече съм в Уника и съм доволен горе долу,при щети водим редовно войни
,но накрая плащат всичко
Имахме един служебен бус в Левинс,е там е много зле,какви ли не глупости измисляха и накрая пак платиха щетата на около 60% 

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2