проблем с оборотите при х3 е83
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
dihris написа:X5 E70 написа:Мини до М КАР, все си мисля че ще ти свършат работа.
Ако не - пиши ми ЛС
аз съм в Бургас а М КАР е в Пловдив доколкото разбрах от форума. А и може ли в друг сервиз след като е гаранционна в Бова кар
И аз съм в София ма в КАМОР не ми свършиха работа та се наложи да мръдна до Пловдив
X5 E70 написа:dihris написа:X5 E70 написа:Мини до М КАР, все си мисля че ще ти свършат работа.
Ако не - пиши ми ЛС
аз съм в Бургас а М КАР е в Пловдив доколкото разбрах от форума. А и може ли в друг сервиз след като е гаранционна в Бова кар
И аз съм в София ма в КАМОР не ми свършиха работа та се наложи да мръдна до Пловдив
След твойта тема и аз ще скокна до там с едно малко проблемче. Ей така, да видя там как е...
absix написа:X5 E70 написа:dihris написа:X5 E70 написа:Мини до М КАР, все си мисля че ще ти свършат работа.
Ако не - пиши ми ЛС
След твойта тема и аз ще скокна до там с едно малко проблемче. Ей така, да видя там как е...
до къде???
dihris написа:все пак жена съм![]()
![]()
влезте ми в положение, бавно схващам
Ако кажеш че си и блондинка ще те разберем, даже и ние ще ти закараме колата до Пловдив

Сега сериозно - аз нямам мнение за варненския дилър, мога да говоря за КАМОР и М КАР като от последните съм най-доволен.
Скачай в Х3-ката и идвай с нас в Пловдив, 200 км са
X5 E70 написа:dihris написа:все пак жена съм![]()
![]()
Ако кажеш че си и блондинка ще те разберем, даже и ние ще ти закараме колата до Пловдив![]()
Сега сериозно - аз нямам мнение за варненския дилър, мога да говоря за КАМОР и М КАР като от последните съм най-доволен.
бях блондинка...сега съм агент под прикритие /брюнетка/ а за пловдив трябва да намеря време, понеже ... работа... нали знаете

dihris написа:X5 E70 написа:dihris написа:все пак жена съм![]()
![]()
Ако кажеш че си и блондинка ще те разберем, даже и ние ще ти закараме колата до Пловдив![]()
бях блондинка...сега съм агент под прикритие /брюнетка/ а за пловдив трябва да намеря време, понеже ... работа... нали знаете
Изкуствен интелект

От много работа не се забогатява, само се гърбавее

Оставяй мъжа ти да пази офиса и идвай с нас до Пловдив
X5 E70 написа:dihris написа:X5 E70 написа:dihris написа:все пак жена съм![]()
![]()
Изкуствен интелект![]()
От много работа не се забогатява, само се гърбавее![]()
Оставяй мъжа ти да пази офиса и идвай с нас до Пловдив
де да беше толкова лесно ехеее
- zapalvane
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 3.0d
знам че ще ще излезе като някаква антиреклама,но да ви кажа ако можете не си купувайте коли от бова кар в бургас.това което ми разказа един познат е най покъртителното нещо което бях чувал за човешката наглост и безкруполност към хората който отиват и оставят една торба с пари за своята мечта,а получават след това много неприятни мигове, някои от които споделят тук с нас после.
zapalvane написа:знам че ще ще излезе като някаква антиреклама,но да ви кажа ако можете не си купувайте коли от бова кар в бургас.това което ми разказа един познат е най покъртителното нещо което бях чувал за човешката наглост и безкруполност към хората който отиват и оставят една торба с пари за своята мечта,а получават след това много неприятни мигове, някои от които споделят тук с нас после.
ама ха де... оффф имало глава да тегли ...
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
zapalvane написа:знам че ще ще излезе като някаква антиреклама,но да ви кажа ако можете не си купувайте коли от бова кар в бургас.това което ми разказа един познат е най покъртителното нещо което бях чувал за човешката наглост и безкруполност към хората който отиват и оставят една торба с пари за своята мечта,а получават след това много неприятни мигове, някои от които споделят тук с нас после.
Е разкажи де...
- zapalvane
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 3.0d
и да разкажа какво ще променя,нима някой ще ме послуша,не мисля,или пък ще променя отношението на родните официални сервизи на нашата марка към нас,пак не мисля,но предполагам накрая ще ме направят гаден интригант,затова до тук.никои не задължавам с моето мнение то е просто споделено както повечето неща тук.
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3