Проблеми с Х3, 2005-а, 3.0d!
Модератор: Технически модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Проблеми с Х3, 2005-а, 3.0d!
Ами слагам диска, после избирам на gps-navigation ъо си мисли нещо, после ТМЦ-то святка червено и пише че няма диск! Сега съм в търсене на двд, да видя дали като го сменя ще се оправи!
Иначе да попитам каква е абривиатурата на ксеноновите крушки за Х3, че ми изгоря единия ксенон и искам да си поръчам крушки!
p.s: крушките са:
Technical number (ECE)
D2S
Реших да взема и един angel eye, ще видим как ще стой!
Иначе да попитам каква е абривиатурата на ксеноновите крушки за Х3, че ми изгоря единия ксенон и искам да си поръчам крушки!
p.s: крушките са:
Technical number (ECE)
D2S
Реших да взема и един angel eye, ще видим как ще стой!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Проблеми с Х3, 2005-а, 3.0d!
Да ги ........ шибаните крушки, за да се сменят не виждам как може да стане без да се свалят фаровете, свалихме казанчето и пак мъчене мъчене, накрая свалихме фаровете и пак съм изумен от малоумния начин по-който се хващат тези крушки, то не са пръстени бластове и всичко мърда едно спрямо друго, за angel eye-a въобще нямахме нерви към този момент!

През това време затъмнихме и предните прозорци с фолио 50%, и за моя изненада като никой път, няма разлика със фабрично затъмнените задни, трябва да се измият малко че на снимката са мръсни:

През това време затъмнихме и предните прозорци с фолио 50%, и за моя изненада като никой път, няма разлика със фабрично затъмнените задни, трябва да се измият малко че на снимката са мръсни:

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05