X5 G05 40i - болежки, екстри, силни/слаби страни и т.н.
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Re: X5 G05 40i - болежки, екстри, силни/слаби страни и т.н.
Кола над 5 метра е доста непрактично за България. От друга страна пък е пълно с Х7-ци.
I love the sound of V8 in the morning...
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Re: X5 G05 40i - болежки, екстри, силни/слаби страни и т.н.
Nickelback написа:Rainbow написа:X5 и X7 са еднакви като ширина. Х7 бие с дълбочината
Като мерих по моето седене спрямо волана в колата Х3 - Х5 - Х7 (все Г серии) Х3-Х5 беше 3 см разликата в дълбочината от гърба на предната седалка, до облегалката на задната. Х3-Х7 беше 18 см
Та аз минах също на Х7 с две малки деца, но за мен е ключово и колко е висок човек. Аз съм 195см и при Х3-ката например нямаше как да карам и да имам столче зад мен с основа с крак. Х5 за почти двойна цена на Х3 и 3см разлика беше абсолютно безсмислено (в широчината и височината е осезаема - към 20 см по-широко и сигурно 10 см по-високо от Х3) за мен.
За размера отпред само ще кажа, че стелките са еднакъв парт номер и за Х5, и за Х7, но отзад идва магията. А пък багажника на Х7-та побира наистина много. Лятната ни почивка само от багажника напълнихме 2 колички на пиколото в хотела
Вече ако искаш да ползваш и третият ред, забравяш за багажника, но пък реално 7 човека ще се хванете (особено ако 2-3 от тях са деца).
Много ценно мнение, благодаря за споделянето!![]()
Ако трябва да съм честен, нещото което най-много ме блазни при X7 е динамичното пасажерско простраство отзад vs. багажното пространство, чрез опцията за регулиране на втория ред седалки (аз държа да е цяла, а не две отделни кресла).
А и бонусът с трети ред хич не е за пренебрегване - все може да се качи някоя и друга баба/дедо за някоя разходка наблизо![]()
Ще видим, ще видим - широко и дълго животно е X7, и ще трябва да му търся и нов гараж така
Освен гаража и като цяло за София си е неудобство толко голяма кола. Аз Х5-цата съм си я взел за предимно извънградско, ама в редките случай в които ми се налага да обикалям по София, се караме с жена ми кой да вземе Х1-цата
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3