X5 G05 45e
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Nini0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530D
- Мечтае да кара: F16
X5 G05 45e
Привет колеги,
Обмислям покупка на G05 45е от Америка. Понеже не съм много запознат като цяло с концепцията за плъг ините, възможно ли да ми дадете насоки за какво трябва да се внимава, батерията колко издържа на един пробег, какъв е живота и. Спрял съм се на плъг ин хибрид, защото живея в малък град и ми е писнало от дезели, запушени дпф-и и прочие.
Благодаря
Обмислям покупка на G05 45е от Америка. Понеже не съм много запознат като цяло с концепцията за плъг ините, възможно ли да ми дадете насоки за какво трябва да се внимава, батерията колко издържа на един пробег, какъв е живота и. Спрял съм се на плъг ин хибрид, защото живея в малък град и ми е писнало от дезели, запушени дпф-и и прочие.
Благодаря
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Re: X5 G05 45e
В тоя форум до колкото знам никой не кара хибрид, така че мнение от първа ръка едва ли ще получиш. Но по тва което съм чел по западни форуми и редит, 45/50е са доста проблемни. Ти от Америка дизел и да искаш няма, но 40i ако не го натискаш е достатъчно икономичен и проблеми с двигателя няма. Гледа се основно раздатката, дали тресе на ниски скорости при пълен оборот на волана.
Има и нещо друго - ако си от малък град, се предполага, че градския ти пробег едва ли е голям, а извънградско хибрида по-скоро ще го "носиш" като тегло и обем. Та прецени за малкото градско дали си заслужава десетки хиляди левове отгоре, плюс допълнителната поддръжка, която ще получиш от хибрида.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
От познати с автокъщи знам, че този тип коли нямат продаване в България, а също и че дават дефекти. Иначе и аз нямам опит с плъг ин хибридите.
I love the sound of V8 in the morning...
От втора ръка(дилърство) знам да бягам от новите хибридни бмв-та. Или поне със сигурност тези от B58 и нагоре. Много дефектни и скъпи за ремонт.
За В58 не мога да кажа, но В48, тоест 30е, доста хора позавам с него, включително аз, две 3ки, аз с 5ца комби и две х3ки и всички са много доволни, най-старата от тези е на 5 години, но до сега никоя не е имала проблем, но и никоя не е на над 120 000км.
6 мнения
• Страница 1 от 1