AUX ventilation E53
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- kirqki
- Потребител
-
- Кара: BMW X6 E71
- Мечтае да кара: BMW X7
AUX ventilation E53
Здравейте колеги!
Нов съм с Е53 и имам следното питане. Колата има Webasto печка с дистанционно Telestart T70. Как да синхронизирам дистанционно за да може да си превключва от подгрев на вентилация. Защото изчетох всички възможни чуждестранни форуми, но не мога да разбера как става. Има инструкция пробвах се но пак не става. Пише че като свети зеления диод значи е на вентилация, когато свети червения значи на подгрев. Но като включа и светне зеления диод пак включва подгрева и активира печката, не би ли трябвало да включва перката отпред. Моля за съдействие колеги, ако някой има същата функция и се е оправял с нея.
Нов съм с Е53 и имам следното питане. Колата има Webasto печка с дистанционно Telestart T70. Как да синхронизирам дистанционно за да може да си превключва от подгрев на вентилация. Защото изчетох всички възможни чуждестранни форуми, но не мога да разбера как става. Има инструкция пробвах се но пак не става. Пише че като свети зеления диод значи е на вентилация, когато свети червения значи на подгрев. Но като включа и светне зеления диод пак включва подгрева и активира печката, не би ли трябвало да включва перката отпред. Моля за съдействие колеги, ако някой има същата функция и се е оправял с нея.
- Батман
- младши ентусиаст
-
- Кара: х5 4.6is
- Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра
Re: AUX ventilation E53
AUX ventilation или AUX heating..
- kirqki
- Потребител
-
AUX Ventilation
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Аз нямам печка и при включване на вентилацията свети червено. Така, че според мен бъркаш кое си включил.
- kirqki
- Потребител
-
Не колега имам в предвид на дистанционното Telestart T70 че свети зелено когато включва вентилацията и червено когато включва подгрева а иначе а иначе знам че на таблото има едно червено вентилаторче което свети като е включено. Въпроса е как се програмира дистанционното защото и при двата случая и при зелен диод и при червен включва подгрева.
- perfekt
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: F16
6 мнения
• Страница 1 от 1